LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /LifeΔημοσίευση: 20 Ιανουαρίου 2022 11:16

“Το Πρωινό” - Αγγελόπουλος: οι περισσότερες γυναίκες κάνουν παιδί για να ζητούν διατροφές (βίντεο)

Αίσθηση προκαλούν όσα είπε ο λαϊκός τραγουδιστής. Γιατί επικρίνει την Νατάσα Θεοδωρίδου και με ποια συνάδελφο λέει ότι είχε την χειρότερη συνεργασία.

Στάθης Αγγελόπουλος - Το Πρωινό

Στην εκπομπή «Το Πρωινό» μίλησε ο τραγουδιστής Στάθης Αγγελόπουλος, ο οποίος επέκρινε την Νατάσα Θεοδωρίδου για τις εμφανίσεις της τις ημέρες των Εορτών, λέγοντας «εγώ θα στήριζα τους συναδέλφους μου και δεν θα τραγουδούσα αυτές τις δύο ημέρες, (των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς) στα θέατρα».

Ερωτηθείς σχετικά είπε πως η πιο δύσκολη συνεργασία του ήταν με την Άντζελα Δημητρίου, περιγράφοντας πως και γιατί έχει διαμορφώσει τέτοια άποψη.

Ακόμη, αναφέρθηκε στον Νίκο Καρβέλα και την στιγμή που αναφέρθηκε στην φυλή του, όπως λέει ότι κάνουν ακόμη και κοντινά του πρόσωπα, όταν είναι σε αντιπαράθεση μαζί του.

Σχετικά με τους χωρισμούς, ο Στάθης Αγγελόπουλος είπε «Ποιος χωρισμός είναι εύκολος; Εγώ είχα πολλά δικαστήρια με την μητέρα του γιού μου, κυρίως για τις διατροφές» και προσέθεσε «οι περισσότερες αυτό κάνουν. Παντρεύονται, κάνουν ένα παιδί και μετά ζητάνε διατροφές και διατροφές…», προκαλώντας ποικίλα σχόλια από το πάνελ της εκπομπής «Το Πρωινό».

Ο Στάθης Αγγελόπουλος αναφέρθηκε στην σοβαρή περιπέτεια που αντιμετώπισε με τον κορονοϊό και την νοσηλεία του σε Εντατική για σχεδόν δύο εβδομάδες.

Τέλος, ο τραγουδιστής είπε «συμφωνώ με τον Σταμάτη Γονίδη ότι η Ματίνα Παγώνη και ο Θεόδωρος Βασιλακόπουλος είναι γραφικοί. Όχι τόσο η Παγώνη, αυτή είναι φωνακλού. Ο άλλος κουνάει πολύ το δάχτυλο».

Ειδήσεις σήμερα:

Kim Kardashian: “Σεισμός” στο Instagram με τη σέξι πόζα της φορώντας μαγιό! 

Νέα Ορλεάνη: Οικογένεια νεκρή σε φλεγόμενο σπίτι (εικόνες)

Ομαδικός βιασμός Γεωργίας – Κατάθεση 27χρονου: όλα έγιναν με απόλυτη συναίνεση


Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Παρίσι 2024 - Ολυμπιακοί Αγώνες: Η Ολυμπιακή Φλόγα άναψε στην πόλη του φωτός (εικόνες)00:00Γερμανοτουρκικός "πόλεμος" για το... ντονέρ23:48Καναδάς: Αποκλείστηκε προπονήτρια για κατασκοπία αντιπάλων με drone23:37ΑΝΤ1+: Αυτό το καλοκαίρι φέρνει το Χόλιγουντ στην οθόνη σου23:24Τρίκαλα: Φωτιά σε χωματερή - Δύσκολο το βράδυ (εικόνες)23:10Ολυμπιακοί Αγώνες - Κασσελάκης: Κόποι, στόχοι, απογοητεύσεις, όνειρα, επιτυχία...22:56Φωτιά στα Καλύβια - Κικίλιας: Εντοπίστηκε από drone και τέθηκε υπό έλεγχο σε 20 λεπτά22:41Παρίσι 2024 - Ολυμπιακοί Αγώνες: Η ανάρτηση των Μπακς για τον Αντετοκούνμπο22:27Χανιά: “Ξεριζώθηκε” χασισοφυτεία με περισσότερα από 800 δενδρύλλια22:13Υψηλά επίπεδα σωματικού λίπους σχετίζονται με την ανάπτυξη Αλτσχάιμερ και Πάρκινσον21:58Παρίσι 2024 - Ολυμπιακοί Αγώνες: Οι ελληνικές συμμετοχές της πρώτης ημέρας21:43Φωτιές: Πολύ υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς σε 8 νησιά το Σάββατο (χάρτης)21:30Παρίσι 2024 - Ολυμπιακοί Αγώνες: Η Ελληνική αποστολή και οι πολιτικοί που βρέθηκαν στις εξέδρες (εικόνες)21:14Πρέβεζα - Τροχαίο δυστύχημα: Ένας νεκρός και ένα παιδί σοβαρά τραυματισμένο20:59Απόπειρα δολοφονίας Τραμπ: Πολιτικές προεκτάσεις αποκτούν τα ερωτήματα του FBI για τον τραυματισμό20:44Παρίσι 2024 - Ολυμπιακοί αγώνες: Η εντυπωσιακή τελετή έναρξης (βίντεο)20:29Μαστογραφία: Η εξέταση που σώζει ζωές20:14Κρήτη: Τουρίστρια κατήγγειλε ότι την βίασαν στην τουαλέτα20:00Καιρός: ζέστη, βοριάδες και νεφώσεις το Σάββατο19:47Κρήτη: Άνδρας καταπλακώθηκε από το αυτοκίνητό του19:33
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο