LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΚοινωνίαΔημοσίευση: 18 Ιανουαρίου 2022 15:02 | Ανανέωση: 18 Ιανουαρίου 2022 15:52

Τζώρτζης Μονογυιός: Σπαραγμός στην κηδεία του 45χρονου

Συγκινητικές στιγμές στη Μύκονο όπου συγγενείς και φίλοι λένε το τελευταίο αντίο στον Τζώρτζη Μονογυιό. Συγκλονίζει ο σπαραγμός της μητέρας του.

ΚΗΔΕΙΑ - ΤΖΩΡΤΖΗΣ ΜΟΝΟΓΥΙΟΣ -  ΜΥΚΟΝΟΣ

Συγκινητικές στιγμές στη Μύκονο όπου συγγενείς και φίλοι λένε το τελευταίο αντίο στον Τζώρτζη Μονογυιό, ο οποίος έφυγε από τη ζωή σε τροχαίο δυστύχημα στη Βούλα

Κλαίει ένα ολόκληρο νησί για τον χαμό του. Του παιδιού τους που χάθηκε το βράδυ της περασμένης Πέμπτης στην παραλιακή στην Βούλα στο φριχτό τροχαίο, όταν η Ferrari του τυλίχθηκε στις φλόγες.

Συντετριμμένη η οικογένειά του πήρε το πρωί το πλοίο της γραμμής συνοδεύοντας για τελευταία φορά το παιδί τους στο νησί που τόσο αγάπησε, τη Μύκονο.

Τραγική φιγούρα η μητέρα του, Ελένη Ξυδάκη. «Γιώργη μου, που είσαι αγοράκι μου;», ο σπαραγμός της μητέρας του Τζώρτζη Μονογυιού ράγισε ακόμα και τους πιο δυνατούς έξω από τον ναό του Αγίου Λουκά στη Μύκονο, όπου τελείται η εξόδιος ακολουθία.

Ο πατέρας του Τζώρτζη Μονογυιού το μόνο που κατάφερε να ψελίσσει ήταν «έχω μεγάλη πίκρα μέσα μου, δεν μπορώ, αφήστε με σας παρακαλώ» με τα δάκρυα να πνίγουν τη φωνή του κατά την άφιξη της σορού του παιδιού του στη Μύκονο στις 12:30 το μεσημέρι της Τρίτης.


Σύμφωνα με πληροφορίες που παρουσίασε σε αποκλειστικότητα ο ΑΝΤ1, η οικογένεια του Τζώρτζη Μονογυιού αποφάσισε να ταφεί με το κοστούμι που φορούσε όταν παντρεύτηκε με πολιτικό γάμο την Αθηνά Κοντοπάνου όπως και στη φωτογραφία που δημοσίευσε η αδερφή του, Κατερίνα Μονογυιού, στην πρώτη ανάρτησή της μετά το τραγικό δυστύχημα.

ΤΡΟΧΑΙΟ ΔΥΣΤΥΧΗΜΑ - ΒΟΥΛΑ - FERRARI

 Όπως ανέφερε ο Γιώργος Λιάγκας, ο Τζώρτζης Μονογυιός παρέλαβε το supercar από τη Βούλα μαζί με τον κολλητό του φίλο, ο οποίος τον ακολουθούσε στο σπίτι του επιχειρηματία στη Βουλιαγμένη για να βάλουν το αυτοκίνητο στο πάρκινγκ.

Ο φίλος του βρισκόταν τρία αυτοκίνητα πίσω από τη Ferrari και είδε μπροστά στα μάτια του το φρικτό τροχαίο.

Ο ίδιος ήταν αυτός που έτρεξε πρώτος και άνοιξε την πόρτα του συνοδηγού της φλεγόμενης Ferrari και απεγκλώβισε την σύζυγο του επιχειρηματία Αθηνά Κοντοπάνου και στη συνέχεια τον Τζώρτζη Μονογυιό ο οποίος ήταν ήδη νεκρός.

Η εκπομπή «Πρωινό» παρουσίασε φωτογραφίες από τα εγκαύματα του κολλητού φίλου του Τζώρτζη Μονογυιού, οι οποίες συγκλονίζουν.

Το Πρωινό - Τζώρτζης Μονογυιός - απεγκλωβισμός

Ειδήσεις σήμερα: 

Σχολεία - Self test: Ξεκινά η διανομή τους σε μαθητές και εκπαιδευτικούς

Η Ρομπέρτα Μετσόλα νέα πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου

Νταλίκα τράκαρε με... βάρκα στην Εθνική (εικόνες)

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΔολοφόνοι Λυγγερίδη: Τα καταφέραμε, έχουμε νεκρό αστυνομικόΣήμερα 07:39 | Ειδήσεις

Πώς «έδεσε» η κατηγορία που οδήγησε δεκάδες κατηγορούμενους ενώπιον των Αρχών.

Αφρικανική σκόνη: Συστάσεις προς τους πολίτες από τους πνευμονολόγουςΧθες 21:05 | Ειδήσεις

Τα άτομα με προϋπάρχουσες αναπνευστικές παθήσεις είναι ιδιαίτερα ευάλωτα σε περιόδους αυξημένων επιπέδων σκόνης και αυτό απεικονίζεται και σε αυξημένες προσελεύσεις στα νοσοκομεία.

Αντιτρομοκρατική: Σύλληψη 38χρονου για συμμετοχή στην “Ομάδα Σύμπραξης Εκδίκησης”Χθες 20:49 | Ειδήσεις

Που και πως συνελήφθη ο άνδρας από τα στελέχη της Αντιτρομοκρατικής. Για ποιες υποθέσεις κατηγορείται μαζί με τους συνεργούς του.

Βόρεια Κορέα: Ο Κιμ Γιονγκ Ουν επέβλεψε άσκηση “πυρηνικής αντεπίθεσης”Σήμερα 06:40 | Ειδήσεις

Ο Βορειοκορεάτης ηγέτης εξέφρασε τη «μεγάλη ικανοποίησή του για το αποτέλεσμα της άσκησης».

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Μαλαισία: φονική σύγκρουση στρατιωτικών ελικοπτέρων (βίντεο)08:30“The 2Night Show” - Χάρης Βεραμόν: οι εξαφανίσεις που συγκλόνισαν το πανελλήνιο (βίντεο)08:17Θεσσαλονίκη - Καραμπόλα: Στρατιωτικό λεωφορείο και απορριμματοφόρο συγκρούστηκαν με 3 ΙΧ08:04Δολοφόνοι Λυγγερίδη: Τα καταφέραμε, έχουμε νεκρό αστυνομικό07:51Οι “illuminati” των ευρωψηφοδελτίων07:39“The 2Night Show” - Γιαννουδάκη: η “Αρχοντούλα” από τις “Ψυχοκόρες” και η βεντέτα (βίντεο)07:26Σητεία: Η “μαύρη χήρα” του καρδιολόγου καλείται να φύγει από την Κρήτη07:13Βόρεια Κορέα: Ο Κιμ Γιονγκ Ουν επέβλεψε άσκηση “πυρηνικής αντεπίθεσης”07:01Λασίθι: Έκρυβαν ναρκωτικά και σύνεργα σε σπίτια και ΙΧ (εικόνες)06:48Εορτολόγιο - 23 Απριλίου: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα 06:35Σημεία για rapid test δωρεάν την Τρίτη06:21Καιρός: Βροχές, σκόνη και άνοδος θερμοκρασίας την Τρίτη06:08Λειψοί: Τραγούδι... πρόσκληση στο νησί από τον Δήμαρχο και τον “Μιχαλάρα” (βίντεο)23:59Ημέρα της Γης: Ο ΕΕΣ παρουσιάζει την Στρατηγική Κλιματικής Αλλαγής23:48Ιράκ: Ερντογάν - Ρασίντ έβαλαν “στο στόχαστρο” το PKK23:36Οι “Ήρωες της Digea” επισκέφθηκαν το Λασίθι! (εικόνες)23:25Αλμυρός – Κακοποίηση ζώων: Είχε τον σκύλο δεμένο σε τρέιλερ23:13Συνήγορος Τραμπ: Δεν είναι παράνομο να προσπαθείς να επηρεάσεις τις εκλογές23:01Αφρικανική σκόνη: Συστάσεις προς τους πολίτες από τους πνευμονολόγους22:35Ελληνοτουρκικά - ΜΟΕ: Τι ειπώθηκε στη συνάντηση στο Πεντάγωνο (εικόνες)22:22
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο