LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /LifeΔημοσίευση: 18 Ιανουαρίου 2022 11:48 | Ανανέωση: 18 Ιανουαρίου 2022 13:16

“Η Φάρμα”: Η Μπάστα, η “Τσούμι” και οι εντάσεις (βίντεο)

Αποκλειστικό απόσπασμα από το σημερινό επεισόδιο, προβλήθηκε στην εκπομπή του ΑΝΤ1 “Το Πρωινό”.

Το Πρωινό - Η Φάρμα

Η 7η εβδομάδα της «Φάρμας» συνεχίζεται με 13 πλέον παίκτες, πολλές παρασκηνιακές συζητήσεις, τον Μάνο Πανταζή σε ρόλο αρχηγού για 2η εβδομάδα και έναν Ομαδικό Αγώνα Ασυλίας που εξελίσσεται σε ντέρμπι!

Ωστόσο, αναταρχές φέρνει στην «Φάρμα» η επιστροφή της Σάσας Μπάστα στο παιχνίδι επιβίωσης του ΑΝΤ1.      

Η Σάσα Μπάστα φαίνεται να ανοίγει μέτωπο με την Αθανασία Τσουμελέκα, την οποία αποκαλεί «Τσούμι» και εξαπολύει «πυρά» εναντίον της. 

Αποκλειστικό απόσπασμα από το σημερινό επεισόδιο, προβλήθηκε στην εκπομπή “Το Πρωινό” του ΑΝΤ1.

Πάρτε μια γεύση... 

Τι θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο 

  • Οι «παλιοί» παίκτες αντιμετωπίζουν τους νέους θετικά, μάλιστα ο Βασίλης Λέντζος δηλώνει ότι νιώθει πιο κοντά του την Ανίτα Μουτσάι, επειδή είναι από την Αλβανία όπως και η κοπέλα του.
  • Ο Κουτσαβάκης έχει μπει με ακόμα πιο περιπαικτική διάθεση και τρολάρει και τα δύο στρατόπεδα που έχουν δημιουργηθεί. Δηλώνει ότι μπορεί να συμμετέχει στις δουλειές αρκεί να μην τον ξυπνάνε νωρίς.
  • Η Σάσα Μπάστα δεν είναι ευχαριστημένη με την κατάσταση στη ΦΑΡΜΑ και δεν ξέρει αν θα αντέξει. Μάλιστα, σχολιάζει με τον Γρηγόρη Αναστασιάδη ότι αν δεν επιστρέψει η Αγγελική Ηλιάδη, θα φύγουν.
  • Επίσης, η Σάσα Μπάστα πιστεύει ότι όταν θα φύγει ο Μάνος Πανταζής από ΑΡΧΗΓΟΣ, θα τον ψηφίσουν σίγουρα, και προσπαθεί να του ανοίξει τα μάτια για τις προθέσεις των υπολοίπων.
  • Ο Μάνος Πανταζής ρωτάει την Αθανασία Τσουμελέκα αν συμβαίνει κάτι τέτοιο.
  • Η Μαρία Παπαγεωργίου δεν νιώθει καλά και κλαίει. Χρειάζεται την ΑΣΥΛΙΑ. Γιατί θεωρεί άδικο να έχει ο Κουτσαβάκης ΑΣΥΛΙΑ;
  • Ποιοι άλλοι χρειάζονται την ΑΣΥΛΙΑ για να μη βρεθούν στη θέση του ΜΟΝΟΜΑΧΟΥ;
  • Και ενώ η Σάσα Μπάστα νιώθει ότι η Μαρία Παπαγεωργίου είναι κοντά της, τη βλέπει να αγκαλιάζει την Αθανασία Τσουμελέκα και αναρωτιέται για την ειλικρίνειά της;
  • Το αγώνισμα στην ΟΜΑΔΙΚΗ ΦΑΣΗ της ΑΣΥΛΙΑΣ φέρνει αντιμέτωπους τους 6 παίκτες που την διεκδικούν:
  • Α. ΟΜΑΔΑ: ΒΑΣΙΛΗΣ ΛΕΝΤΣΟΣ, ΑΘΑΝΑΣΙΑ ΤΣΟΥΜΕΛΕΚΑ, ΝΕΟΦΥΤΟΣ ΗΛΙΑ
  • Β. ΟΜΑΔΑ: ΑΣΤΡΙΝΟΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΑΚΗΣ, ΜΑΡΙΑ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ, ΧΡΙΣΤΙΑΝΝΑ ΣΜΑΡΑΓΔΗ.
  • Στην αρχή, ο αγώνας είναι ντέρμπι, στην πορεία όμως η μία ομάδα παίρνει καθαρά το προβάδισμα. Ποια είναι αυτή;
Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Σκύδρα - Καταγγελία για bullying: Συμμαθητής μου, έσβησε τσιγάρο στο μάγουλό μου11:44Πολεμική Αεροπορία: Επισμηνίας βρέθηκε νεκρός στη μονάδα του11:31Κηφισός: Κινηματογραφική καταδίωξη μετά από απόπειρα ληστείας11:18ΟΔΔΗΧ: Στις αγορές με νέα έκδοση ομολόγου η Ελλάδα11:04Αφρικανική σκόνη: Οδηγίες από το Υπουργείο Υγείας για την προστασία των πολιτών10:51Κορινθία - Τροχαίο δυστύχημα: Νεκρός οδηγός μηχανής που “καρφώθηκε” σε κολώνα10:37Αφρικανική σκόνη: Πώς προέκυψε, πώς αντιμετωπίζεται (βίντεο)10:24Ηράκλειο – Καταγγελία 19χρονου: Νεαροί με έδερναν και η ανήλικη αδερφή τους τραβούσε βίντεο10:10ΝΒΑ – Μπακς: Ήττα από τους Πέισερς απόντος του Αντετοκούνμπο09:57Νατσιός στον ΑΝΤ1: Η δήλωση Παπαδόπουλου, το σύνθημα του Αυτιά και το “θαύμα” των Ευρωεκλογών09:43Αργεντινή: Μαζικές διαδηλώσεις για την λιτότητα (εικόνες)09:30Ηράκλειο: Ήπιε, δεν βρήκε ταξί και πήρε τηλέφωνο την Άμεση Δράση!09:16Σεπόλια: Εμπρησμός σε ΑΤΜ και ζημιές σε σούπερ-μάρκετ (εικόνες)09:02ΗΠΑ - Ουκρανία: Εγκρίθηκε από το Κογκρέσο το πακέτο Μπάιντεν 08:49Ιράν: Απαγόρευσε ξανά στις γυναίκες την είσοδο σε γήπεδο ποδοσφαίρου08:35“The 2Night Show” – Βαλαβάνη: Δεν θέλω να κάνω τα ίδια “λάθη” με τη νέα μου σχέση08:22Αφρικανική σκόνη: Πότε υποχωρεί το φαινόμενο - Επιπτώσεις στην υγεία και οδηγίες προστασίας (εικόνες)08:09Δολοφονία Λυγγερίδη – Καπερνάρος: Περιμένω πιέσεις για να κλείσουν στόματα…07:55“The 2Night Show” – Χρήστος Άρχος: Τα παιδικά όνειρα, οι σπουδές ψυχολογίας και οι προβλέψεις της χρονιάς (βίντεο)07:42Rapid test δωρεάν την Τετάρτη σε 177 σημεία07:28
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο