LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΚοινωνίαΔημοσίευση: 15 Ιανουαρίου 2022 23:46 | Ανανέωση: 16 Ιανουαρίου 2022 00:01

Βιασμός Θεσσαλονίκη: “Δεν έκανα εγώ την ανάρτηση με τη συγγνώμη” λέει ο 27χρονος

Ανατροπή στη δημόσια παραδοχή του ομαδικού βιασμού της 24χρονης. Η ανάρτηση του φερόμενου ως δράστη. Τι λέει η κοπέλα στον ΑΝΤ1 μέσω του δικηγόρου της.

βιασμός

Ανατροπή στην υπόθεση του ομαδικού βιασμού της 24χρονης στη Θεσσαλονίκη, με τον φερόμενο ως δράστη να καταγγέλλει κλοπή του κινητού του και ξυλοδαρμό, το βράδυ που καταγγέλλεται ο βιασμός.

Ο 27χρονος που φέρεται να είχε κάνει ανάρτηση στην οποία παραδεχόταν τον ότι προσκάλεσε, υπνώτισε και κακοποίησε την κοπέλα, σε πάρτι σε ξενοδοχείο το βράδυ της Πρωτοχρονιάς, επανέρχεται με νέα ανάρτηση το βράδυ του Σαββάτου.

Ο νεαρός καταγγέλλει πως έπεσε θύμα κλοπής του κινητού του και θύμα ξυλαδαρμού. Σύμφωνα με τον ίδιο, μόλις σήμερα ανέκτησε το κλεμμένο κινητό του και δεν ήταν αυτός που έκανε την ανάρτηση με την παραδοχή και τη συγγνώμη πριν από δύο μέρες.

ΒΙΑΣΜΟΣ -  ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Μάλιστα, σε φωτογραφία που έχει αναρτήσει, φαίνεται με σημάδια από ξυλοδαρμό στο πρόσωπό του και η ημερομηνία είναι 1η Ιανουαρίου και η τοποθεσία που αναγράφει το κινητό του «οικία».

ΒΙΑΣΜΟΣ -  ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

«Όταν ξύπνησε βρέθηκε σε ένα δωμάτιο με τρεις άνδρες. Το πρωί ξύπνησε σε μια κατάσταση που έλεγε γιατί είναι εκεί. Τηλεφώνησε στον άνθρωπο που την κάλεσε του είπε γιατί είμαι εδώ, κατήγγειλε το γεγονός και η αστυνομία κινήθηκε αμέσως. Κάλεσε ανθρώπους, ο ένας ομολόγησε ότι συνευρέθηκε με την κοπέλα με τη θέληση της», δήλωσε στον ΑΝΤ1 ο δικηγόρος της κοπέλας, Θανάσης Ζιώγας.

Η 24χρονη βρίσκεται σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση, αφού σύμφωνα με πληροφορίες, πρόσφατα έχασε τόσο τους γονείς της σε τροχαίο όσο και τον σύντροφο της από ανίατη ασθένεια. Μιλώντας στον ΑΝΤ1 ωστόσο δηλώνει διατεθειμένη να μην κάνει βήμα πίσω.

«Αυτό που έπαθα δεν θέλω να το πάθει κανένα κορίτσι στον κόσμο. Θέλω να τιμωρηθούν οι δράστες, δεν κάνω πίσω. Με τον τρόπο μου θα βοηθήσω και άλλες κοπέλες που έπαθαν τα ίδια με μένα και δεν τολμάνε να το καταγγείλουν», δήλωσε σχετικά.

«Είναι φίλη του επιχειρηματία που διοργάνωσε το πάρτι προσκλήθηκε ανταποκρίθηκε έφυγε επέστρεψε πάλι γιατί αναζητήθηκε. Ήταν σε άσχημη κατάσταση. Της υποσχέθηκε ‘θα σε προσέξω εγώ, θα σε πάω σπίτι’, έπεσε πιο βαθιά στο λάκκο με αυτά που έγιναν», περιέγραψε ο δικηγόρος της.

Ειδήσεις σήμερα:

Ολυμπιακός: "Κατοστάρα" στον Ιωνικό και το βλέμμα στη Μακάμπι

Κορονοϊός: ο “χάρτης” με τα κρούσματα του Σαββάτου

Βρυξέλλες: Έσπρωξε γυναίκα στο μετρό την ώρα που ερχόταν ο συρμός (βίντεο)


Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΕυρωεκλογές - Μητσοτάκης: Πρέπει να είμαστε η κυρίαρχη πολιτική δύναμη για να συνεχίσουμε τις μεταρρυθμίσεις (εικόνες)Σήμερα 13:11 | Ειδήσεις

"Εμείς σας μιλάμε για το πώς θέλουμε να αλλάξουμε τη χώρα και το μόνο μέλημα των άλλων είναι πώς θα πέσει ο Μητσοτάκης", είπε μεταξύ άλλων ο Πρωθυπουργός.

Κακοκαιρία - Τρίκαλα: Χιόνισε στο Περτούλι (εικόνες)Σήμερα 09:47 | Τοπικά Νέα

Ασυνήθιστες εικόνες για τέτοια εποχή, με την περιοχή "ντυμένη στα λευκά", είδαν το πρωί του Σαββάτου, κάτοικοι και επισκέπτες στο Πετρούλι. Δείτε LIVE την εξέλιξη της κακοκαιρίας.

“Ανακαινίζω - Νοικιάζω”: εκατοντάδες εγκρίσεις αιτήσεων τις πρώτες ημέρεςΣήμερα 10:49 | Ειδήσεις

Δυναμικά και με ισχυρό ενδιαφέρον ξεκίνησε το πρόγραμμα “Ανακαινίζω – Νοικιάζω” του Yπ. Κοινωνικής Συνοχής. Οδηγός για τους δικαιούχους και την διαδικασία που πρέπει να ακολουθηθεί.

Ρόδος - Χατζηνικόλας: Η Περιφέρεια έταξε βοήθημα στα παιδιά του νεκρού εθελοντή, αλλά... δεν μπορεί να το δώσει!Σήμερα 11:51 | Ειδήσεις

Τι αναφέρει σε εξώδικο που έστειλε η χήρα του άτυχου εθελοντή, που πέθανε ενώ μαινόταν η μεγάλη φωτιά στην Ρόδο. "Απίθανη" είναι η απάντηση της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Θεσσαλονίκη: παιδί παρασύρθηκε από ηλεκτρικό πατίνι14:09Πογέτ: Τελείωσα το συμβόλαιό μου και είμαι ελεύθερος13:55Ευρωεκλογές - Μητσοτάκης: Πρέπει να είμαστε η κυρίαρχη πολιτική δύναμη για να συνεχίσουμε τις μεταρρυθμίσεις (εικόνες)13:41Αγρίνιο: 15χρονη χτυπούσε την αδερφή της μέχρι να λιποθυμήσει13:28“Ψυχοκόρες” στον ΑΝΤ1 τέσσερις φορές την εβδομάδα: Τι θα δούμε στα νέα επεισόδια (εικόνες)13:15Νικόλαος - Τατιάνα Μπλάτνικ: Χώρισαν μετά απο 14 χρόνια γάμου13:01Κακοκαιρία - Σκόπελος: Οι ισχυροί άνεμοι ξερίζωσαν δέντρα (εικόνες)12:48Θείος δικάζεται για βιασμό της 10χρονης ανιψιάς του12:34Χατζηδάκης: Η Ελλάδα είναι η ευχάριστη έκπληξη της ευρωπαϊκής οικονομίας 12:20Ρόδος - Χατζηνικόλας: Η Περιφέρεια έταξε βοήθημα στα παιδιά του νεκρού εθελοντή, αλλά... δεν μπορεί να το δώσει!12:07Κρήτη: Επιτέθηκε στους γονείς του και τους ανάγκασε να κοιμηθούν σε εκκλησία11:54Δίκη Τραμπ: Πέθανε ο άνδρας που αυτοπυρπολήθηκε11:41Τένις - Βαρκελώνη: Ο αντίπαλος του Τσιτσιπά στον ημιτελικό11:29“Ανακαινίζω - Νοικιάζω”: εκατοντάδες εγκρίσεις αιτήσεων τις πρώτες ημέρες11:16Ευρωεκλογές - Κασσελάκης: Περιοδεία σε 27 νησιά για 10 ημέρες11:02Βόρεια Κορέα: Δοκιμή σε τεράστια πυραυλική κεφαλή10:49Formula 1 - GP Σαγκάης: Ο Φερστάπεν επικράτησε στον αγώνα σπριντ10:35Μίμης Φωτόπουλος: Σαν σήμερα γεννήθηκε ο σπουδαίος ηθοποιός10:22Κουρέτας για Θεσσαλία: Σε λίγες ώρες έπεσε όση βροχή πέφτει σε 3,5 μήνες (βίντεο)10:10Κακοκαιρία - Τρίκαλα: Χιόνισε στο Περτούλι (εικόνες)09:57
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο