LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΚοινωνίαΔημοσίευση: 14 Ιανουαρίου 2022 19:41

Τροχαίο με Ferrari στην Βούλα - Ιαβέρης: πρέπει να δείξουμε και στα παιδιά μας το βίντεο

Τι λέει για τα δυστυχήματα με αυτοκίνητα υψηλών επιδόσεων, την μάστιγα των τροχαίων με νεκρούς ανθρώπους κάθε ηλικίας σε όλη την Ελλάδα και όσα πρέπει να κάνουν γονείς και σχολεία.

Ιαβέρης Κωνσταντίνος - Δελτίο Ειδήσεων

Ο Κωνσταντίνος Μαρκουίζος, γνωστός ως Κωνσταντίνος Ιαβέρης, μίλησε στον ΑΝΤ1 και στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων με τον Νίκο Χατζηνικολάου, σχετικά με το τροχαίο με Ferrari στην Βούλα, που στοίχισε την ζωή στον Τζώρτζη Μονογυιό.

Όπως επεσήμανε, «τα τροχαία δυστυχήματα με τέτοια αυτοκίνητα υψηλών επιδόσεων είναι μόλις το δύο τοις χιλίοις στην Ελλάδα», ενώ επί του προκείμενου είπε «δεν ξέρουμε τι έχει συμβεί, έχει υπερβεί τα όρια ταχύτητας το αυτοκίνητο, ίσως και σε μία προσπάθεια να αναπτύξει ταχύτητα».

«Το θέμα είναι πως θα πούμε στο παιδί του ότι θα μείνει ορφανό, πως θα πούμε στην σύζυγο του ότι έχασε τον άνδρα της», είπε ο Κωνσταντίνος Ιαβέρης, λέγοντας πως «πρέπει να παραδειγματιστούμε όλοι για να μην είμαστε τα επόμενα θύματα. Έχουμε τις τελευταίες ημέρες νεκρούς 20χρονους στην Πιερία, σε τόσα δυστυχήματα σε όλη την Ελλάδα, στην Κατεχάκη, παντού».

«Δεν είναι κάτι απλό, όπως νομίζουμε. Είναι πολύ σύνθετο το πράγμα η οδήγηση, πρέπει να είμαστε προσηλωμένοι. Το κινητό είναι μάστιγα στις μέρες μας, με ανθρώπους που οδηγούν και βιντεοσκοπούν με το κινητό τους», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Υπογράμμισε πως τα τροχαία δυστυχήματα «είναι μια γενοκτονία, είμαστε 500.000 λιγότεροι Έλληνες τα τελευταία χρόνια και μέχρι το 2050 θα είμαστε 2,5 εκατομμύρια λιγότεροι», προσθέτοντας πως «πρέπει να δείξουμε στα παιδιά μας το βίντεο με το δυστύχημα αυτό και να τους εξηγήσουμε και το σχολείο πρέπει να έρθει επικουρικά με μάθημα για την κυκλοφοριακή αγωγή. Εμείς μεγαλώνουμε τα παιδιά μας».

Ειδήσεις σήμερα: 

Μητσοτάκης σε Νεοφύτου: Είμαστε δίπλα σου στον αγώνα σου

Κορονοϊός - Θεσσαλονίκη: δεκάδες τοκετοί χωρίς να νοσήσει νεογνό

“Γεννηματάς”: απειλούσε με μαχαίρι γιατρούς και νοσηλευτές


Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Συνέλαβαν τον Βιλντόσα με τη σύζυγό του στην Ιταλία 13:37Νετανιάχου: Το Ισραήλ θα πετύχει όλους τους στόχους που έθεσε για τον πόλεμο στη Γάζα13:23Κατά πλειοψηφία πέρασε το εργασιακό νομοσχέδιο13:09Ξεκίνησε η διάθεση του πετρελαίου θέρμανσης12:54Ακρίβεια: Απλησίαστα για τους καταναλωτές τα φρέσκα ψάρια12:40Ο Μεγάλος Δικτάτωρ – Όταν ο Τσάρλι Τσάπλιν ύψωσε τη φωνή του απέναντι στο σκοτάδι12:26Σε κρίσιμη κατάσταση η 3χρονη που ανασύρθηκε από πισίνα στη Ρόδο12:11Γκρουπ στα Social Media για μπλόκα: Αφού συνελήφθησαν οι διαχειριστές, δημιουργήθηκε νέα με 7.000 μέλη11:57Μητσοτάκης: Η ομιλία του στη Βουλή για την εξωτερική πολιτική11:42Αλλαγή ώρας: Πότε γυρίζουμε τα ρολόγια μας μία ώρα πίσω11:40Θεσσαλονίκη: Ένοπλη ληστεία σε κατάστημα κινητών τηλεφώνων – Έφυγαν με λεία άνω των 50.000 ευρώ11:25Νότια Προάστια: Συνελήφθησαν δύο 16χρονοι για ένοπλες ληστείες σε περίπτερα 11:10Ψηφίζεται σήμερα το νέο εργασιακό νομοσχέδιο10:56Ευρυτανία: Αυτοκίνητο έπεσε σε γκρεμό - Νεκρός ο ένας από τους δύο επιβαίνοντες10:42ΑΑΔΕ: Πρόστιμα και λουκέτα σε 42 ΚΥΔ για φοροδιαφυγή10:28"Το Πρωινό": Τι απαντά αποκλειστικά ο πλαστικός που καταγγέλθηκε για ξυλοδαρμό από 43χρονη (βίντεο)10:14Άδωνις Γεωργιάδης - Καλημέρα Ελλάδα: Το Μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη εκπροσωπεί το σύνολο του έθνους09:58Ο Πέτρος Κουσουλός για τις τελευταίες εξελίξεις στην υπόθεση της Φοινικούντας (βίντεο)09:45Πιερρακακής: Θετικό παράδειγμα η Ελλάδα στη Σύνοδο του ΔΝΤ στην Ουάσιγκτον09:31Διπλό φονικό στη Φοινικούντα: Πότε απολογούνται οι 22χρονοι 09:16
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο