LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΚοινωνίαΔημοσίευση: 13 Ιανουαρίου 2022 15:15

Κορονοϊός - Νίκος Αντωνιάδης: Θετικός ο αρνητής δικηγόρος!

Τι αναφέρει ο ίδιος σε ανάρτηση του στα social media.

Νίκος Αντωνιάδης

Ο αρνητής δικηγόρος Νίκος Αντωνιάδης δεν θα παραστεί στα δικαστήρια αύριο Παρασκευή, οπότε και δικάζεται για το αδίκημα της διασποράς ψευδών ειδήσεων κατ' εξακολούθηση, καθώς όπως αναφέρει στην προσωπική του ιστοσελίδα, έχει κορονοϊό.

Στην ανακοίνωσή του αναφέρει ότι «μετά από είκοσι δύο μήνες …μοναδικής σχέσης που ανέπτυξα με τον κορονοϊό, διάστημα στο οποίο τον προκάλεσα …επί ματαίω αμέτρητες φορές, ενώ αμέτρητες επίσης φορές υπήρξα ο …εξορκιστής του σε δεκάδες νοσοκομεία, με …επισκέφτηκε δυόμιση μέρες πριν τη δίκη του αιώνα!».

Επισημαίνει δε ότι: «Εγώ δεν θα είχα κανένα πρόβλημα να εμφανιστώ στο δικαστήριο την Παρασκευή ακόμα και με 40 πυρετό και να υποβάλω τις πρώτες ενστάσεις και τα αιτήματα, αν μου το επέτρεπαν.

Άλλωστε και από χθες το βράδυ όταν και έλαβα με email τη θετική διάγνωση του μοριακού ελέγχου από το πιστοποιημένο εργαστήριο «Αιμοδιάγνωση», δεν έχω σταματήσει να εργάζομαι πυρετωδώς, όχι πλέον όμως μόνο …μεταφορικά!».

Αυτό όμως απλά απαγορεύεται και το δικαστήριο δεν μπορεί να πράξει διαφορετικά. Φυσικά, έχω απομονωθεί από την οικογένειά μου, η οποία χαίρει άκρας υγείας, όπως όμως θα γινόταν με οποιαδήποτε ίωση. Τίποτα λιγότερο, τίποτα περισσότερο.

Την Παρασκευή θα εμφανιστεί στο Β΄ Τριμελές Εφετείο Αθηνών ο συνάδελφός μου Αλέξανδρος Παπατσώρης και θα καταθέσει το θετικό μοριακό αποτέλεσμα.

Το αίτημα, όμως, που θα υποβάλει στο δικαστήριο θα είναι όχι και επουδενί η αναβολή αλλά μόνο η διακοπή της δίκης σε δικάσιμο πέραν του πενθημέρου από τη διάγνωση, με την ίδια σύνθεση.

Δικαστήριο - δικαστήρια - πλεξιγκλας

Λόγω της ιδιαιτερότητας της υπόθεσης και του τεραστίου ενδιαφέροντος για τη δίκη αυτή, ο συνάδελφός μου θα υποβάλει στο δικαστήριο αίτημα να εξεταστώ εδώ στην οικία μου από ιατροδικαστή που θα οριστεί από αυτό, προκειμένου να μην υπάρξει η παραμικρή σκιά, αν και δεν πιστεύω ότι θα βρεθεί σοβαρός άνθρωπος που θα διανοηθεί να αμφισβητήσει τίποτα από όλα αυτά.

Ώστε απευθύνω αυστηρή προειδοποίηση προς όσους σκεφτούν και το κάνουν πράξη να τα αμφισβητήσουν. Η νομική απάντηση θα είναι άμεση και σκληρή.

Κάνω την ανακοίνωση αυτή από σήμερα γιατί γνωρίζω ότι γίνονται προετοιμασίες στην Αθήνα αλλά και σε όλη τη χώρα για να έρθει κόσμος έξω από το Εφετείο την Παρασκευή.

Για την παρουσία αυτή θα εκδώσω όταν έρθει η ώρα ειδική ανακοίνωση. Απαιτείται ιδιαίτερη προσοχή.

Οφείλω όμως να ομολογήσω ότι με έχει συγκινήσει πολύ η κινητοποίηση αυτή. Γιατί όλοι αυτοί οι άνθρωποι που θέλουν να έρθουν στο Εφετείο δεν θα έρθουν για να υποστηρίξουν έναν ακόμη επίδοξο πολιτικό.

Αλλά έναν δικηγόρο, και μόνο δικηγόρο, που μάχεται είκοσι δύο μήνες τώρα να αποδείξει την Αλήθεια και να απαλλάξει τους Έλληνες από τα δεσμά της μεγαλύτερης Απάτης στην ιστορία του Έθνους, χωρίς να διεκδικεί θέσεις πολιτικές και ανταλλάγματα.

Ώστε η αναγνώριση αυτή μόνο αδιάφορη δεν μου είναι.

Σταμάτα, 12 Ιανουαρίου 2022

Νίκος Ι. Αντωνιάδης

Δικηγόρος Αθηνών»

Ειδήσεις σήμερα:

Άνδρος: Της σκότωσε τα ζώα και της άφησε απειλητικό σημείωμα

Κορονοϊός - Οικονόμου: Καμία χαλάρωση των μέτρων

“Το Πρωινό” - Στάθης Παναγιωτόπουλος: Η “απομόνωση” και η νέα καθημερινότητα (βίντεο)

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΦωτιά σε εργοστάσιο στον Πειραιά – Έντονη οσμή καπνού στην ατμόσφαιρα (βίντεο)Σήμερα 22:27 | Ειδήσεις

Οι δυνάμεις της Πυροσβεστικής παραμένουν σε επιφυλακή ώστε να αποτραπεί η επέκταση της φωτιάς προς κατοικημένες περιοχές, καθώς πνέουν άνεμοι στην περιοχή.

Μητσοτάκης για ΟΠΕΚΕΠΕ: Ας είμαστε ειλικρινείς, αποτύχαμε -Όποιος πήρε αποζημιώσεις που δεν δικαιούται θα τις επιστρέψειΣήμερα 10:32 | Ειδήσεις

Όλα όσα αναφέρει στην καθιερωμένη κυριακάτικη ανάρτησή του ο Πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης.

Σαντορίνη: Θυελλώδεις άνεμοι παρέσυραν και διέλυσαν τροχόσπιτο (βίντεο)Σήμερα 16:23 | Ειδήσεις

Οι αρχές καλούν τους πολίτες και τους επισκέπτες να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί, καθώς οι ισχυροί άνεμοι αναμένεται να συνεχιστούν και τις επόμενες ώρες.

Φωτιά στη Μεσσηνία – Επιχειρούν ενάερια μέσαΣήμερα 17:16 | Ειδήσεις

Στην κατάσβεση της πυρκαγιάς που ξέσπασε επιχειρούν και δυνάμεις από αέρος

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Τουρκία: Μεγάλη πυρκαγιά απειλεί σπίτια στη Σμύρνη - Στην Πάτμο έφτασαν οι καπνοί22:57Φωτιά σε εργοστάσιο στον Πειραιά – Έντονη οσμή καπνού στην ατμόσφαιρα (βίντεο)22:43Τασούλας: Στη φρεγάτα "ΣΠΕΤΣΑΙ" την Δευτέρα για να επιθεωρήσει εν πλω τα πολεμικά πλοία του στόλου22:28Τροποποιήσεις στα ακτοπλοϊκά δρομολόγια από τα λιμάνια της Αττικής λόγω ισχυρών ανέμων22:12Χαλκιδική: Νεκρή συνεπιβάτιδα μηχανής μετά από σφοδρή σύγκρουση με ΙΧ21:58Η Ευρώπη σε κλοιό καύσωνα: "Καμίνια" οι πόλεις με 40άρια 21:44Εύβοια: Αστυνομικός έσωσε με αυτοθυσία μητέρα και κόρη που παρασύρθηκαν από τα ρεύματα στη θάλασσα21:30Μουντιάλ Συλλόγων: Η υπερηχητική Παρί Σεν Ζερμέν «σκόρπισε» την παρέα του Μέσι και περιμένει... Μπάγερν21:16Τηλεφωνική επικοινωνία Γεραπετρίτη με την Παλαιστίνια ΥΠΕΞ21:02112 αγροτοδασικές πυρκαγιές το τελευταίο εικοσιτετράωρο σε όλη τη χώρα20:47Τροχαίο στη Χαλκιδική: 19χρονος έχασε τη ζωή του20:33Φθιώτιδα: Κατέρρευσε σε γλέντι και πέθανε μέσα στο ασθενοφόρο20:19Γαλλία: Τσιγάρο τέλος σε παραλίες και πάρκα 20:05WRC-Ράλι Ακρόπολις: Κατέκτησε την πρώτη θέση ο Τάνακ19:50Ντόναλντ Τραμπ: Βρήκα αγοραστή για το Tik Tok19:36Κρήτη: Σε εξέλιξη επιχείρηση έρευνας και διάσωσης για τον εντοπισμό χειριστή κανό - Σηκώθηκε drone19:21Formula 1 - GP Αυστρίας: Νικητής ο Νόρι - "1-2" η McLaren19:07Κικίλιας για την ασφάλεια στην ακτοπλοΐα: Η νομοθεσία πρέπει να τηρείται απαρέγκλιτα18:51Τη Δευτέρα στις 10 η ορκωμοσία των νέων μελών της κυβέρνησης – Στις 12 θα συνεδριάσει το υπουργικό συμβούλιο18:37Μυτιλήνη: 35χρονος δέχθηκε πολλαπλές μαχαιριές σε πανηγύρι - Νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση18:22
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο