LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΟικονομίαΔημοσίευση: 12 Ιανουαρίου 2022 14:53

Κορονοϊός - αναρρωτική άδεια: βεβαιώσεις μέσω gov.gr

Πως επιχειρείται να δοθεί λύση στην έκδοση βεβαιώσεων, μετά από θετικό τεστ. Τι θα ισχύει για τις βεβαιώσεις και την εφαρμογή Covid free Gr.

covid test - τεστ - κορονοϊός

Βεβαίωση θετικού διαγνωστικού ελέγχου κορονοϊού μέσω του gov.gr για απουσία από την εργασία μπορούν να εκδίδουν πλέον οι εργαζόμενοι που είναι θετικοί στην covid-19 εφόσον έχουν διενεργήσει rapid test.

Οι νοσήσαντες εργαζόμενοι μπορούν να δηλώνουν στην εν λόγω εφαρμογή το θετικό αποτέλεσμα του τεστ ώστε να θεωρείται δικαιολογημένη η απουσία τους. 

Η βεβαίωση, την ανάπτυξη και λειτουργία της οποίας έχει το υπουργείο Ψηφιακής Διακυβέρνησης, χορηγείται αποκλειστικά για απουσία από την εργασία και δεν επιβεβαιώνεται από την εφαρμογή Covid Free GR.

Οι εργαζόμενοι μπορούν να λάβουν την βεβαίωση θετικού αποτελέσματος σε διαγνωστικό έλεγχο κορονοϊού χρησιμοποιώντας:

  • τους προσωπικούς κωδικούς πρόσβασης στο Taxisnet
  • τον ΑΜΚΑ τους

Σε περίπτωση που έχουν γίνει περισσότεροι του ενός διαγνωστικοί έλεγχοι, η βεβαίωση εκδίδεται για το τελευταίο θετικό αποτέλεσμα.

Ειδήσεις σήμερα:

Λίτσα Πατέρα - Ζώδια: η Σελήνη στον Ταύρο και ο… Τζόκοβιτς (βίντεο)

Κορονοϊός – αντιεμβολιαστές: Το προφίλ των αρνητών

Κορονοϊός – Παιδίατροι: Οδηγίες για τον εμβολιασμό των παιδιών

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΚαστελλόριζο - Δένδιας: Ευγνωμοσύνη για όσους υπερασπίζονται τα σύνορα της πατρίδας (εικόνες)Σήμερα 17:17 | Ειδήσεις

Μήνυμα με πολλούς αποδέκτες, εντός και εκτός Ελλάδας, έστειλε ο Υπ. Εθνικής Άμυνας, κατά την διάρκεια των επισκέψεών του στην πυραυλάκατο “Κρυσταλλίδης” και στο λιμάνι της Μεγίστης.

Φυλακές Κορυδαλλού: πιστόλι και 19 σφαίρες βρέθηκαν σε κελί (εικόνες)Σήμερα 17:23 | Ειδήσεις

Σε ποιον χώρο των Φυλακών Κορυδαλλού βρέθηκε κρυμμένο το όπλο και η γεμιστήρα με τις σφαίρες.

Πάτρα: Νεκρή η οδηγός αυτοκινήτου που έπεσε στο λιμάνιΣήμερα 16:24 | Τοπικά Νέα

Τραγωδία ανήμερα το Πάσχα, από πτώση αυτοκινήτου στην θάλασσα, στην Πάτρα. 

Δολοφονία Ελλήνων στην Αλβανία: Συνελήφθη 69χρονοςΣήμερα 13:29 | Ειδήσεις

Τι ανακοίνωσε το τμήμα του Αργυροκάστρου για την σύλληψη του 69χρονου. Ποιος είναι ο άνδρας που συνελήφθη

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Κασσελάκης: Να είστε μαζί μου όταν “σπάσουμε τα αυγά” (βίντεο) 18:47Βόλος: Καρχαριοειδές 3,5 μέτρων “εγκλωβίστηκε” σε αγωγό ομβρίων (εικόνες)18:33Μητέρα Έμμας: “Δεύτερο Πάσχα χωρίς εσένα - Ποια γιορτή, ποια ζωή;”18:19ΡΑΑΕΥ: 3 εργαλεία σύγκρισης τιμών ενέργειας18:06Καστελλόριζο - Δένδιας: Ευγνωμοσύνη για όσους υπερασπίζονται τα σύνορα της πατρίδας (εικόνες)17:52Λίβανος: Ζευγάρι και ανήλικο παιδί σκοτώθηκαν σε ισραηλινό πλήγμα17:39Φυλακές Κορυδαλλού: πιστόλι και 19 σφαίρες βρέθηκαν σε κελί (εικόνες)17:25Εύβοια: Το GPS αντί για την Κάρυστο τους “έστειλε” σε ρεματιά17:12Δήμος Αθηναίων: Πασχαλινό γεύμα αγάπης στο κλειστό γήπεδο του Ρουφ (εικόνες)16:58ΕΦΚΑ - ΔΥΠΑ: Οι πληρωμές έως τις 10 Μαΐου16:45Πάτρα: Νεκρή η οδηγός αυτοκινήτου που έπεσε στο λιμάνι16:31Αντώνης Τουρκογιώργης: “Έφυγε” από τη ζωή ο θρυλικός ροκάς16:18Γάζα: Η εκεχειρία αργεί και ο κόσμος λιμοκτονεί 16:04Πάτρα: Αυτοκίνητο έπεσε στη θάλασσα15:51Ολυμπιακή Φλόγα: Η λαμπερή υποδοχή της από τη Μασσαλία 15:37Νετανιάχου: Αν τελειώσει τώρα ο πόλεμος...15:24Φοίβος Ιωαννίδης: “Έφυγε” από τη ζωή ο πολιτικός15:10Πάπας Φραγκίσκος: Το μήνυμά του για το Πάσχα των Ορθοδόξων14:56Ιωάννινα – Κακοποίηση ζώου: Έσερνε τον σκύλο με το αγροτικό14:43Ουκρανία: Νεκροί και τραυματίες από ρωσικά πλήγματα στο Ντονέτσκ14:29
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο