LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΠαράξεναΔημοσίευση: 11 Ιανουαρίου 2022 22:10

Κοζάνη - Εκκλησία: Πιστοί χωρίς μάσκα έτρεχαν να ξεφύγουν από την Αστυνομία

Πανικός επικράτησε στο εκκλησίασμα με την εμφάνιση των αστυνομικών, μετά από καταγγελία που δέχθηκαν. Τι λέει ο ιερέας για την αδυναμία ελέγχου των πιστών.

ΑΘΗΝΑ - ΚΟΡΟΝΟΙΟΣ - ΕΚΚΛΗΣΙΑ

Σκηνές απείρου κάλλους εκτυλίχθηκαν το πρωί της περασμένης Κυριακής στον ιερό ναό Παμμεγίστων Ταξιαρχών του Βαθυλάκκου Σερβίων, στην Κοζάνη, όταν, σύμφωνα με τις πληροφορίες του Kozanimedia από κατοίκους της περιοχής, πιστοί χωρίς μάσκες και πιστοποιητικά έτρεχαν να φύγουν πριν έρθει η Αστυνομία, η οποία, ενδεχομένως, είχε δεχθεί σχετική καταγγελία!

Τελικά φαίνεται πως επιβλήθηκε ένα πρόστιμο, σε γυναίκα, για μη κατοχή πιστοποιητικού εμβολιασμού ή νόσησης, ενώ κάτοικοι του Βαθυλάκκου (στην τοπική κοινωνία του οποίου το όλο περιστατικό αποτελεί, φυσικά, πρώτο θέμα συζήτησης) υποστηρίζουν πως ο ιερέας κατονόμασε, εντός της εκκλησίας, και δυο γυναίκες που, σύμφωνα με τον ίδιο, προχώρησαν σε καταγγελία στην Αστυνομία.

Το Kozanimedia επικοινώνησε με τον ιερέα Νικόλαο Τσιπλακάκη, ο οποίος επιβεβαίωσε το περιστατικό, τονίζοντας πως η Αστυνομία δεν επέβαλε κανένα πρόστιμο στον ίδιο και στον ναό, αλλά μόνο σε μια κυρία που δεν είχε μαζί της πιστοποιητικό εμβολιασμού.

Ο ιερέας του Βαθυλάκκου τόνισε πως και ο ίδιος, αλλά και τα παιδιά του, έχουν εμβολιαστεί, υποστηρίζοντας, πάντως, πως “τα εμβόλια βρίσκονται σε πειραματικό στάδιο και εγώ δε μπορώ να πω σε κανέναν να τα κάνει ή να μην τα κάνει..σέβομαι την ελευθερία του ανθρώπου”.

Ερωτηθείς από το Kozanimedia εάν στον ιερό ναό εισέρχονται πιστοί χωρίς μάσκες, ο παπα-Νικόλας παραδέχθηκε πως αυτό συμβαίνει, υποστηρίζοντας πως “δε μπορώ εγώ και οι επίτροποι να ελέγχουμε ποιος φοράει μάσκα και ποιος δε φοράει…δε γίνεται αυτό όταν εγώ είμαι μέσα στην αγία τράπεζα…”.

Τέλος, ως προς το εάν ο ίδιος κατονόμασε ή όχι δυο γυναίκες που ειδοποίησαν την Αστυνομία, ο ιερέας ανέφερε στο Kozanimedia πως “εγώ απλά είπα πως με κατήγγειλαν… απλά επειδή από του Αη Γιαννιού ξέρω ποιές με έχουν στο στόχαστρο, όταν δυο κυρίες κάθισαν και μου είπαν διάφορα, πως αν δεν κάνει το ένα, αν δεν κάνεις το άλλο θα σε πάμε στον επίσκοπο Κοζάνης…ακόμη και στον αρχιεπίσκοπο”.

Πηγή: Kozanimedia.gr

Ειδήσεις σήμερα:

ΕΟΔΥ - Σχολεία: οδηγίες για κρούσματα, στενές επαφές και test

Κορονοϊός: ο “χάρτης” με τα κρούσματα της Τρίτης

Κολωνός: Ξυλοδαρμός οπαδού σε ενέδρα από 30 άτομα

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΚαιρός: τοπικές βροχές και πτώση θερμοκρασίας την ΠέμπτηΧθες 16:23 | Ειδήσεις

Που αναμένονται καταιγίδες. Πόσο ισχυροί θα πνέουν οι άνεμοι. Που θα υπάρχει έντονη σκόνη στην ατμόσφαιρα. Αναλυτική πρόγνωση ανά περιοχή.


 

Σύνοδος Κορυφής: Τα συμπεράσματα για την ΤουρκίαΣήμερα 07:20 | Ειδήσεις

Στην συνεδρίαση της Τετάρτης, το Ευρωπαϊκό Συμβούλιο υιοθέτησε συμπεράσματα για την Τουρκία.

Μητσοτάκης από Βρυξέλλες: Η κρίση στη Μέση Ανατολή να μην γίνει περιφερειακή σύγκρουσηΧθες 20:14 | Ειδήσεις

Τι δήλωσε ο Πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, προσερχόμενος στο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο.

Θεσσαλονίκη: Διασωληνώθηκε 17χρονος ποδηλάτης που παρασύρθηκε από αυτοκίνητοΣήμερα 06:51 | Τοπικά Νέα

Πως έγινε το τροχαίο. Σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται ο νεαρός ποδηλάτης, που διασωληνώθηκε από διασώστες του ΕΚΑΒ στο σημείο, όπου έγινε το ατύχημα.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Καιρός: Πολικός αεροχείμαρρος φέρνει βροχές και πτώση θερμοκρασίας έως 10 βαθμούς07:30Σύνοδος Κορυφής: Τα συμπεράσματα για την Τουρκία07:17Απαξίωση της πολιτικής ή εύκολη και δοκιμασμένη λύση;07:03Θεσσαλονίκη: Διασωληνώθηκε 17χρονος ποδηλάτης που παρασύρθηκε από αυτοκίνητο06:50Champions League: Ρεάλ και Μπάγερν στα ημιτελικά06:36Σημεία για rapid test δωρεάν την Πέμπτη06:23Καιρός: τοπικές βροχές και πτώση θερμοκρασίας την Πέμπτη06:09Δικηγόρος έκανε λάθος “κλικ” και “έδωσε” διαζύγιο σε άλλο ζευγάρι23:59Ρέθυμνο: Ένστολοι έσωσαν 6χρονη από πνιγμό23:46Viral ο ψαράς που…βάφτηκε με μελάνι σουπιάς (βίντεο)23:32Τρεις συλλήψεις για παράνομα όπλα σε διαφορετικές περιοχές της Αττικής (εικόνες)23:18Ισπανία – Ιταλία: Το δικαίωμα στην άμβλωση έφερε διπλωματική αντιπαράθεση23:04Άργος - Μυκήνες: Η Ολυμπιακή Φλόγα έγινε δεκτή με ενθουσιασμό (εικόνες)22:51Παναθηναϊκός – Παπαθανάσης: Ξεκινάνε τα χωματουργικά στο νέο γήπεδο22:37Δώρα επικουρικών συντάξεων: Στο Ειδικό Δικαστήριο η υπόθεση της κατάργησης22:25Εποχικές λοιμώξεις: Πρόληψη και αντιμετώπιση22:11Βαρκελώνη – Τσιτσιπάς: Ξεκίνημα…με το δεξί21:57Εξάρθρωση σπείρας που έκανε ριφιφί σε κοσμηματοπωλεία - Τεράστια η λεία τους21:44Εθνική Ελλάδος: Η UEFA ενημέρωσε την ΕΠΟ ότι δεν υπάρχει θετικό δείγμα διεθνούς παίκτη21:30Μέση Ανατολή – Βίντεο ντοκουμέντο: Οδοιπορικό του ΑΝΤ1 στην Ιερουσαλήμ21:17
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο