LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /Υγεία - ΠεριβάλλονΔημοσίευση: 09 Ιανουαρίου 2022 21:22

Αρνητές εμβολίων - Λήμνος : Απίστευτο φέιγ βολάν για ιερέα

Όλα ξεκίνησαν από τη στιγμή που ο ιερέας, συμβούλευσε για ακόμα μία φορά του πιστούς να τηρούν τα μέτρα και να φορούν μάσκα

ιερέας

Η Λήμνος στο επίκεντρο για τις αντιδράσεις αρνητών της πανδημίας, των εμβολίων, ακόμα και της μάσκας. Στο στόχαστρό τους, ο ιερέας που έχει ζητήσει να τηρούνται τα μέτρα για τον κορονοϊό.

Όλα συμβαίνουν στην περιοχή του Μούδρου και πιο συγκεκριμένα στην περιοχή που βρίσκεται η εκκλησία της Ευαγγελίστριας. Στον πίνακα ανακοινώσεων του ναού, οι αρνητές άφησαν ένα φειγ βολάν με το οποίο, προσπαθούν να… «επαναφέρουν» στο δρόμο του Θεού τoν ιερέα της ενορίας.

Όλα ξεκίνησαν από τη στιγμή που ο ιερέας, συμβούλευσε για ακόμα μία φορά του πιστούς να τηρούν τα μέτρα και να φορούν μάσκα.

Ο ιερέας είχε νοσήσει από κορονοϊό και νοσηλεύτηκε για σχεδόν δυο μήνες καθώς παρουσίασε σοβαρές επιπλοκές. Όταν επέστρεψε στα καθήκοντά του, ανέλυσε την περιπέτεια που έζησε και ζήτησε από τους πιστούς να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί.

Η απάντηση των αρνητών ήρθε με το παρακάτω φέιγ βολάν που ανάμεσα στα άλλα γράφουν: «Πάτερ έκανες το εμβόλιο, νόσησες, μπήκες ένα μήνα στο νοσοκομείο, ένα μήνα στο σπίτι, αλλά μυαλό δεν έβαλες.»

Ο Πρόεδρος του Μούδου Δημήτρης Γρατσώνης, έγραψε σχετικά: «Αυτό το κείμενο αντικρίσαμε εχθές στον πίνακα ανακοινώσεων της εκκλησίας μας.

Απαράδεκτα λόγια για τον ιερέα μας και την εκκλησιαστική επιτροπή, χωρίς σεβασμό εν μέσω πανδημίας, επειδή εκτελούν απολύτως σωστά το δικαίωμα να σέβονται και να προστατεύουν τους συνανθρώπους τους.

Αυτοί που τα έγραψαν δεν είχαν το θάρρος να το πουν μπροστά τους, πάρα αποφάσισαν να κρυφτούν πίσω από ένα κείμενο. Η υγεία είναι το πολυτιμότερο αγαθό και πρέπει να διασφαλιστεί από όλους μας. Όσοι δεν το δέχονται αυτό και δεν συνετίζονται με το κοινωνικό σύνολο θα πρέπει να κάθονται στο σπίτι τους.»

 πηγή: limnosfm100.gr

Ειδήσεις σήμερα:

Γυναικοκτονία Μακρυνίτσα: Ο Τζούμας προσέβαλε την κόρη μου λέει ο πατέρας της Κωνσταντίνας

Ολυμπιακοί Αγώνες - Κοκίτσι Τσουμπουράγια: Η τραγική ιστορία του αυτόχειρα πρωταθλητή

Κορονοϊός - Βέλγιο: Χωρίς μάσκες διαδήλωσαν κατά των μέτρων


Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΚακοκαιρία: Νέο έκτακτο δελτίο ΕΜΥ για ισχυρές βροχές και χαλάζιΣήμερα 08:19 | Ειδήσεις

Πως θα συνεχιστούν τα έντονα καιρικά φαινόμενα. Σε ποιες περιοχές παρουσιάζεται μεγαλύτερη επικινδυνότητα. 

Κακοκαιρία: Πλημμύρισαν δρόμοι σε Πήλιο και Καρδίτσα - Σε ποιες περιοχές χιόνισε (βίντεο)Σήμερα 07:19 | Ειδήσεις

Οι ισχυρές καταιγίδες που έπληξαν την χώρα, οδήγησαν σε πλημμυρικά φαινόμενα σε περιοχές της Θεσσαλίας. Πως αναμένεται να κινηθεί η κακοκαιρία.

Αναβάθμιση S&P - Χατζηδάκης: Οι προσπάθειες της Ελλάδας πιάνουν τόποΣήμερα 00:03 | Ειδήσεις

Σε περαιτέρω αναβάθμιση του αξιόχρεου της ελληνικής οικονομίας προχώρησε ο οίκος αξιολόγησης, κάνοντας λόγο για θετικές προσδοκίες.

Ολυμπιακή Φλόγα: Κλειστοί δρόμοι το Σάββατο για την λαμπαδηδρομίαΣήμερα 06:44 | Ειδήσεις

Αναλυτικά οι ώρες και οι δρόμοι που θα μείνουν κλειστοί το Σάββατο, λόγω της Ολυμπιακής Λαμπαδηδρομίας.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
ΥΠΕΞ Ιράν για Ισραήλ: Δεν γίνεται επίθεση με παιδικά παιχνίδια08:37Κακοκαιρία: Νέο έκτακτο δελτίο ΕΜΥ για ισχυρές βροχές και χαλάζι08:24Δώρο Πάσχα: Πότε καταβάλλεται, πώς υπολογίζεται08:10Κακοκαιρία: Πλημμύρισαν δρόμοι σε Πήλιο και Καρδίτσα - Σε ποιες περιοχές χιόνισε (βίντεο)07:57Μετρό: Κλειστός σταθμός το Σαββατοκύριακο07:44“I LOVE Σου Κου”: Οι καλεσμένοι και οι αποκλειστικές συνεντεύξεις του Σαββατοκύριακου07:30Εορτολόγιο - 20 Απριλίου: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα07:17Γιατί ανησυχεί τις αγορές η ένταση στη Μέση Ανατολή07:03Ολυμπιακή Φλόγα: Κλειστοί δρόμοι το Σάββατο για την λαμπαδηδρομία06:50Amber Alert για εξαφάνιση 17χρονου - Φόβοι για την ζωή του06:3621η Απριλίου 1967: η ημέρα που η Ελλάδα “μπήκε στον γύψο”06:30Αναβάθμιση S&P - Χατζηδάκης: Οι προσπάθειες της Ελλάδας πιάνουν τόπο06:23“Υγεία πάνω απ’ όλα”: υπέρταση στις γυναίκες, κατάψυξη ωαρίων και δυσορθογραφία06:15Μίμης Φωτόπουλος: Σαν σήμερα γεννήθηκε ο σπουδαίος ηθοποιός06:14Κακοκαιρία - Σάββατο: Ισχυρές καταιγίδες, χιόνια και δυνατοί άνεμοι06:09Ιταλία: Εστιατόριο κερνάει μπουκάλι κρασί σε πελάτες...χωρίς κινητό!23:59Παγωτό με γεύση...G723:47Πλημμύρα στο Ντουμπάι: Ποιο είναι το κόστος των ζημιών23:34ΠΑΣΟΚ: Ποιοι είναι οι 8 νέοι ευρωβουλευτές του23:08Παναθηναϊκός – Περιστέρι: Δια πυρός και σιδήρου… οι γηπεδούχοι22:55
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο