LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /Υγεία - ΠεριβάλλονΔημοσίευση: 09 Ιανουαρίου 2022 21:22

Αρνητές εμβολίων - Λήμνος : Απίστευτο φέιγ βολάν για ιερέα

Όλα ξεκίνησαν από τη στιγμή που ο ιερέας, συμβούλευσε για ακόμα μία φορά του πιστούς να τηρούν τα μέτρα και να φορούν μάσκα

ιερέας

Η Λήμνος στο επίκεντρο για τις αντιδράσεις αρνητών της πανδημίας, των εμβολίων, ακόμα και της μάσκας. Στο στόχαστρό τους, ο ιερέας που έχει ζητήσει να τηρούνται τα μέτρα για τον κορονοϊό.

Όλα συμβαίνουν στην περιοχή του Μούδρου και πιο συγκεκριμένα στην περιοχή που βρίσκεται η εκκλησία της Ευαγγελίστριας. Στον πίνακα ανακοινώσεων του ναού, οι αρνητές άφησαν ένα φειγ βολάν με το οποίο, προσπαθούν να… «επαναφέρουν» στο δρόμο του Θεού τoν ιερέα της ενορίας.

Όλα ξεκίνησαν από τη στιγμή που ο ιερέας, συμβούλευσε για ακόμα μία φορά του πιστούς να τηρούν τα μέτρα και να φορούν μάσκα.

Ο ιερέας είχε νοσήσει από κορονοϊό και νοσηλεύτηκε για σχεδόν δυο μήνες καθώς παρουσίασε σοβαρές επιπλοκές. Όταν επέστρεψε στα καθήκοντά του, ανέλυσε την περιπέτεια που έζησε και ζήτησε από τους πιστούς να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί.

Η απάντηση των αρνητών ήρθε με το παρακάτω φέιγ βολάν που ανάμεσα στα άλλα γράφουν: «Πάτερ έκανες το εμβόλιο, νόσησες, μπήκες ένα μήνα στο νοσοκομείο, ένα μήνα στο σπίτι, αλλά μυαλό δεν έβαλες.»

Ο Πρόεδρος του Μούδου Δημήτρης Γρατσώνης, έγραψε σχετικά: «Αυτό το κείμενο αντικρίσαμε εχθές στον πίνακα ανακοινώσεων της εκκλησίας μας.

Απαράδεκτα λόγια για τον ιερέα μας και την εκκλησιαστική επιτροπή, χωρίς σεβασμό εν μέσω πανδημίας, επειδή εκτελούν απολύτως σωστά το δικαίωμα να σέβονται και να προστατεύουν τους συνανθρώπους τους.

Αυτοί που τα έγραψαν δεν είχαν το θάρρος να το πουν μπροστά τους, πάρα αποφάσισαν να κρυφτούν πίσω από ένα κείμενο. Η υγεία είναι το πολυτιμότερο αγαθό και πρέπει να διασφαλιστεί από όλους μας. Όσοι δεν το δέχονται αυτό και δεν συνετίζονται με το κοινωνικό σύνολο θα πρέπει να κάθονται στο σπίτι τους.»

 πηγή: limnosfm100.gr

Ειδήσεις σήμερα:

Γυναικοκτονία Μακρυνίτσα: Ο Τζούμας προσέβαλε την κόρη μου λέει ο πατέρας της Κωνσταντίνας

Ολυμπιακοί Αγώνες - Κοκίτσι Τσουμπουράγια: Η τραγική ιστορία του αυτόχειρα πρωταθλητή

Κορονοϊός - Βέλγιο: Χωρίς μάσκες διαδήλωσαν κατά των μέτρων


Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΈξοδος εκδρομέων: Κίνηση και ουρές στα διόδια της ΑττικήςΣήμερα 13:53 | Ειδήσεις

Καθυστερήσεις στα διόδια εξόδου από την Αττική. Γεμάτα φεύγουν τα πλοία από τον Πειραιά και τα λεωφορεία των ΚΤΕΛ από Κηφισό και Λιόσια.

Αργοσαρωνικός: Προβλήματα στα δρομολόγια των πλοίων λόγω ανέμωνΣήμερα 13:05 | Ειδήσεις

Τα δρομολόγια που ακυρώθηκαν λόγω της ενίσχυσης των ανέμων στα πελάγη.

Επιτάφιος: “Έργα τέχνης”σε κάθε γωνιά της Ελλάδας (εικόνες)Σήμερα 13:13 | Ειδήσεις

Φωτογραφίες από ορισμένους από τους πλέον εντυπωσιακούς επιταφίους, που είναι στολισμένοι σε εκκλησίες ανά την Ελλάδα.

ΒΟΑΚ - Τροχαίο: Θρήνος για την 26χρονη Μαρίνα που άφησε ορφανό το αγοράκι της (εικόνες)Σήμερα 10:09 | Ειδήσεις

"Τελευταίο αντίο" λένε συγγενείς και φίλοι στην συνεπιβάτιδα της μηχανής, που έχασε την ζωή της, σε τροχαίο, στον ΒΟΑΚ. Πως συνέβη η τραγωδία. 

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Αλεξανδρούπολη: Οδηγός φορτηγού διακινούσε παράνομα μετανάστες - Πώς συνελήφθη 17:03ΟΗΕ: Αύξηση των τιμών των τροφίμων παγκοσμίως τον Απρίλιο16:50Amber Alert για 47χρονο που εξαφανίστηκε από την Κυψέλη16:36Σάμος - Δολοφονία 75χρονου: Σε κατ' οίκον περιορισμό ο φερόμενος δράστης 16:23Masters 1000: Ο Αλκαράθ αποσύρθηκε από το τουρνουά της Ρώμης16:09ΗΠΑ - Πανεπιστήμια: Η αρχή της “έκρηξης” και οι πολιτικές αντιδράσεις 15:55Ηράκλειο: Στη φυλακή ο νονός που βίαζε το βαφτιστήρι του15:42Πάσχα: Πού θα κάνουν Ανάσταση οι πολιτικοί αρχηγοί 15:28ΗΠΑ - Πανεπιστήμια: Οι Χούθι καλούν τους φοιτητές στην Υεμένη15:15Κοκαΐνη περιείχε το...γράμμα που έλαβε από το Ηνωμένο Βασίλειο15:01Βοιωτία: Φωτιά στην Αγία Τριάδα 14:48Η Τουρκία υποστηρίζει τον Ρούτε για επικεφαλής του ΝΑΤΟ14:353 Μαΐου: Παγκόσμια Ημέρα Ελευθερίας του Τύπου14:21Έξοδος εκδρομέων: Κίνηση και ουρές στα διόδια της Αττικής14:08Δάγκειος πυρετός: “Καμπανάκι” του ΕΟΔΥ για κρούσματα13:54Η Κίνα στέλνει διαστημόπλοιο στη σκοτεινή πλευρά της Σελήνης (εικόνες)13:41Επιτάφιος: “Έργα τέχνης”σε κάθε γωνιά της Ελλάδας (εικόνες)13:27Αργοσαρωνικός: Προβλήματα στα δρομολόγια των πλοίων λόγω ανέμων13:12Ναυσικά Γκράτσιου: “Έφυγε” από τη ζωή η δημοσιογράφος12:59Θεσσαλονίκη: Δέμα με... κροτίδες εισαγωγής παρέλαβε 50χρονη (εικόνες)12:45
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο