LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /Υγεία - ΠεριβάλλονΔημοσίευση: 09 Ιανουαρίου 2022 21:22

Αρνητές εμβολίων - Λήμνος : Απίστευτο φέιγ βολάν για ιερέα

Όλα ξεκίνησαν από τη στιγμή που ο ιερέας, συμβούλευσε για ακόμα μία φορά του πιστούς να τηρούν τα μέτρα και να φορούν μάσκα

ιερέας

Η Λήμνος στο επίκεντρο για τις αντιδράσεις αρνητών της πανδημίας, των εμβολίων, ακόμα και της μάσκας. Στο στόχαστρό τους, ο ιερέας που έχει ζητήσει να τηρούνται τα μέτρα για τον κορονοϊό.

Όλα συμβαίνουν στην περιοχή του Μούδρου και πιο συγκεκριμένα στην περιοχή που βρίσκεται η εκκλησία της Ευαγγελίστριας. Στον πίνακα ανακοινώσεων του ναού, οι αρνητές άφησαν ένα φειγ βολάν με το οποίο, προσπαθούν να… «επαναφέρουν» στο δρόμο του Θεού τoν ιερέα της ενορίας.

Όλα ξεκίνησαν από τη στιγμή που ο ιερέας, συμβούλευσε για ακόμα μία φορά του πιστούς να τηρούν τα μέτρα και να φορούν μάσκα.

Ο ιερέας είχε νοσήσει από κορονοϊό και νοσηλεύτηκε για σχεδόν δυο μήνες καθώς παρουσίασε σοβαρές επιπλοκές. Όταν επέστρεψε στα καθήκοντά του, ανέλυσε την περιπέτεια που έζησε και ζήτησε από τους πιστούς να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί.

Η απάντηση των αρνητών ήρθε με το παρακάτω φέιγ βολάν που ανάμεσα στα άλλα γράφουν: «Πάτερ έκανες το εμβόλιο, νόσησες, μπήκες ένα μήνα στο νοσοκομείο, ένα μήνα στο σπίτι, αλλά μυαλό δεν έβαλες.»

Ο Πρόεδρος του Μούδου Δημήτρης Γρατσώνης, έγραψε σχετικά: «Αυτό το κείμενο αντικρίσαμε εχθές στον πίνακα ανακοινώσεων της εκκλησίας μας.

Απαράδεκτα λόγια για τον ιερέα μας και την εκκλησιαστική επιτροπή, χωρίς σεβασμό εν μέσω πανδημίας, επειδή εκτελούν απολύτως σωστά το δικαίωμα να σέβονται και να προστατεύουν τους συνανθρώπους τους.

Αυτοί που τα έγραψαν δεν είχαν το θάρρος να το πουν μπροστά τους, πάρα αποφάσισαν να κρυφτούν πίσω από ένα κείμενο. Η υγεία είναι το πολυτιμότερο αγαθό και πρέπει να διασφαλιστεί από όλους μας. Όσοι δεν το δέχονται αυτό και δεν συνετίζονται με το κοινωνικό σύνολο θα πρέπει να κάθονται στο σπίτι τους.»

 πηγή: limnosfm100.gr

Ειδήσεις σήμερα:

Γυναικοκτονία Μακρυνίτσα: Ο Τζούμας προσέβαλε την κόρη μου λέει ο πατέρας της Κωνσταντίνας

Ολυμπιακοί Αγώνες - Κοκίτσι Τσουμπουράγια: Η τραγική ιστορία του αυτόχειρα πρωταθλητή

Κορονοϊός - Βέλγιο: Χωρίς μάσκες διαδήλωσαν κατά των μέτρων


Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΕκρήξεις σε Νέο Κόσμο - Πειραιά: Τα βίντεο - ντοκουμέντα που βοήθησαν στην εξιχνίαση των υποθέσεωνΣήμερα 17:54 | Ειδήσεις

Βίντεο που βοήθησαν στην εξιχνίαση της υπόθεσης φέρνει στο φως ο ΑΝΤ1. Παράλληλα οι κατηγορούμενοι κρίθηκαν προφυλακιστέοι.

Θεσσαλονίκη: Στην πλατεία Αριστοτέλους για πρώτη φορά η “συνάντηση” πέντε Επιταφίων (βίντεο)Σήμερα 22:13 | Τοπικά Νέα

Το έθιμο της συνάντησης των πέντε μεγάλων Επιταφίων της πόλης αναβίωσε φέτος με πρωτοβουλία της Ιεράς Μητρόπολης Θεσσαλονίκης

Ηράκλειο: Στη φυλακή ο νονός που βίαζε το βαφτιστήρι τουΣήμερα 15:09 | Τοπικά Νέα

Ομολόγησε ο άνδρας που συνελήφθη για ασέλγεια κατά του παιδιού που έχει βαπτίσει.

Σταυρός έβγαζε μύρο: Το “θαύμα που είδαν” στο “Δαμοβόλο” (βίντεο)Σήμερα 16:55 | Ειδήσεις

Για θαύμα μιλούν οι κάτοικοι του ορεινού χωριού, που το βράδυ της Μεγάλης Πέμπτης είδαν το υγρό να τρέχει από τον Εσταυρωμένο.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Πατριάρχης Βαρθολομαίος: Το μήνυμα του για την Ανάσταση22:57Χανιά: Με κατάνυξη η περιφορά του Επιταφίου στο κέντρο της πόλης (βίντεο)22:43Θεσσαλονίκη: Στην πλατεία Αριστοτέλους για πρώτη φορά η “συνάντηση” πέντε Επιταφίων (βίντεο)22:28Κόρινθος: Χειροπέδες σε διαρρήκτες με…υπεραστική δράση22:14Ιερώνυμος: Το αναστάσιμο μήνυμα του Αρχιεπισκόπου21:59Σταυρός έβγαζε μύρο: Το “θαύμα που είδαν” στο “Δαμοβόλο” (βίντεο)21:45Μεγάλη Παρασκευή με τον ύμνο “Αι Γενεαί Πάσαι” από διάφορα σχολεία και χώρες (βίντεο)21:30Τέμπη: Συμπληρωματική μήνυση κατά του Πρωθυπουργού και πολιτικών προσώπων από συγγενείς θυμάτων21:16Νάξος: Η ξεχωριστή περιφορά του Επιταφίου μέσα στη θάλασσα (εικόνες)21:02Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Ρώμης: Ο Τεντόγλου “πετάει” πάνω από τη Φοντάνα ντι Τρέβι (εικόνες)20:48ΕΦΚΑ - ΔΥΠΑ: Οι πληρωμές έως τις 10 Μαΐου20:34Θεσσαλονίκη: Η περιφορά του πρώτου Επιταφίου από τον Άγιο Μηνά (βίντεο)20:21Εκρήξεις σε Νέο Κόσμο - Πειραιά: Τα βίντεο - ντοκουμέντα που βοήθησαν στην εξιχνίαση των υποθέσεων20:07Πάσχα: Αύξηση στις πληρότητες των νησιών (βίντεο)19:53Πάσχα: Η Αθήνα άδειασε και οι εκδρομείς παραμένουν κολλημένοι στην κίνηση (βίντεο)19:39Πνευμονική εμβολή: όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε19:24Σπέτσες: Θαλαμηγός χτύπησε στην προβλήτα λόγω των ισχυρών ανέμων (βίντεο)19:10ΟΟΣΑ – Χατζηδάκης: Οι συναντήσεις του υπουργού Οικονομικών στο Παρίσι18:56Νέες απειλές των Χούθι: Στο στόχαστρο όλα τα πλοία που κατευθύνονται στο Ισραήλ18:43Ρόδος: Θα πούλαγε δεκάδες χιλιάδες πυροτεχνήματα παράνομα18:29
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο