LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΚοινωνίαΔημοσίευση: 09 Ιανουαρίου 2022 17:39

Γυναικοκτονία Μακρυνίτσα: Ο Τζούμας προσέβαλε την κόρη μου λέει ο πατέρας της Κωνσταντίνας

"Τα λόγια του κ. Τζούμα προσβάλουν εμένα, την κόρη μου κι όλα τα θύματα των γυναικοκτονιών. Αυτό και τίποτα άλλο." δήλωσε ο πατέρας της αδικοχαμένης Κωνσταντίνας

Δελτίο Ειδήσεων - Μακρυνίτσα - φονικό - γονείς

Συγκλονίζει ο πατέρας της αδικοχαμένης Κωνσταντίνας Τσάπα η οποία έχασε τη ζωή της στη Μακρινίτσα Πηλίου μαζί με τον αδερφό της, Γιώργο Τσάπα, πέρυσι τον Απρίλιο, από τις φονικές μαχαιριές του εν διαστάσει συζύγου της.

Ο Αποστόλης Τσάπας μαζί με την σύζυγο του και μητέρα της εκλιπούσας, Αθανασία Μαργαριτέλη μεγαλώνουν το 3,5 ετών εγγονάκι τους, καθώς μετά την δολοφονία της μητέρας του ανέλαβαν με δικαστική απόφαση την επιμέλεια του.

Μετά τις προκλητικές δηλώσεις του Κωνσταντίνου Τζούμα, ο πατέρας της άτυχης Κωνσταντίνας πήρε θέση και έδωσε τη δική του απάντηση για την φράση του κ.Τζούμα « οι γυναικοκτονίες στην Ελλάδα οφείλονται στη φλυαρία των γυναικών», μία τοποθέτηση που προκάλεσε  σάλο στη κοινή γνώμη.

Δολοφονία - αδέρφια - Βόλος - Μακρυνίτσα

"Ο άνθρωπος αυτός δεν στέκει καλά" είπε ο πατέρας της αδικοχαμένης Κωνσταντίνας Τσάπα, ένα ακόμη θύμα ενός βίαιου συζύγου το καλοκαίρι σε ένα χωριό του Πηλίου.

"Δηλαδή τι θέλει να μας πει; Ότι οι άντρες δεν είναι φλύαροι; Πως οι γυναίκες πρέπει να σηκώσουν ένα μαχαίρι ή να πάρουν ένα πιστόλι και να αρχίσουν να σκοτώνουν;».

Και συνεχίζει: "Τις γυναίκες δεν πρέπει να τις χτυπάμε ούτε με τριαντάφυλλο . Μάλλον ο συγκεκριμένος κύριος δεν πρέπει να τα χει καλά με τις γυναίκες αλλιώς δεν εξηγείται αυτό που ξεστόμισε".

Για να συμπληρώσει: "Τα λόγια του κ. Τζούμα προσβάλουν εμένα, την κόρη μου κι όλα τα θύματα των γυναικοκτονιών. Αυτό και τίποτα άλλο. Ο συγχωρεμένος ο πεθερός μου, μου έμαθε ότι πρέπει να μετράμε τις κουβέντες μας και ακολουθώ το παράδειγμα του. Τίποτα λιγότερο και τίποτα περισσότερα για αυτό που ξεστόμισε ο συγκεκριμένος κύριος".

"Δυστυχώς όταν θέλεις να προκαλέσεις, πατάς πάνω στον πόνο των άλλων. Μόνο που ο δικός σας λόγος κυρίε Τζούμα δεν έχει ούτε αρχή ούτε τέλος. Είναι μια ασυναρτησία. Ίσως γιατί δε νιώσατε ποτέ την αγάπη την χαρά και την τρυφερότητα, που εκφράζεται από ένα φλύαρο στόμα", είπε σε δήλωσή της η δικηγόρος της οικογένειας της Κωνσταντίνας, Ανθούλα Ανάσογλου.

Ειδήσεις σήμερα:

Κακοκαιρία: Πού και πότε θα “ανοίξουν” οι ουρανοί (χάρτες)

Κορονοϊός - Τσίπρας: θετικό το pcr test

Ολυμπιακοί Αγώνες - Κοκίτσι Τσουμπουράγια: Η τραγική ιστορία του αυτόχειρα πρωταθλητή

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΦλώρος: Απολογία για την επίθεση στον ΓραμμένοΣήμερα 07:23 | Ειδήσεις

Κρατούμενος παραμένει μέχρι την ολοκλήρωση της απολογίας του στον ανακριτή, ο ανεξάρτητος βουλευτής που αντιμετωπίζει δίωξη για κακούργημα.

Ομόφυλα ζευγάρια - Βελόπουλος: Να μην πάνε στις εκκλησίες το Πάσχα όσοι βουλευτές υπερψήφισαν τον νόμο, γιατί...Σήμερα 09:10 | Ειδήσεις

Τι είπε στον ΑΝΤ1 για τον ξυλοδαρμό του βουλευτή της Ελληνικής Λύσης από τον Κ. Φλώρο μεσα στην Βουλή. Η "πατριδοκαπηλία με την υποψηφιότητα Μπελέρη", οι εξορύξεις και οι συντάξεις έως 4.000 ευρώ.

Φρεγάτα Ύδρα: Κατέρριψε drone στον κόλπο του ΆντενΣήμερα 08:28 | Ειδήσεις

Η ενημέρωση από το ΓΕΕΘΑ για την εμπλοκή της ελληνικής φρεγάτας.

Φορολογικές δηλώσεις: Ανοίγει σήμερα η πλατφόρμαΣήμερα 09:15 | Ειδήσεις

Οι αλλαγές που θα ισχύσουν φέτος, για μισθωτούς, συνταξιούχους, ελεύθερους επαγγελματίες και αυτοαπασχολούμενους.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Τροχαίο: Οδηγός εγκλωβίστηκε σε φλεγόμενο όχημα (εικόνες)11:04Στάθης Φλώρος για Βελόπουλο: Αν δεν του χτύπαγα την πόρτα, θα πούλαγε ακόμα κηραλοιφές10:50Η Ελεονώρα Μελέτη... “Ενώπιος Ενωπίω” με τον Νίκο Χατζηνικολάου10:37Ολυμπιακή φλόγα: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο κέντρο της Αθήνας10:23Φορολογικές δηλώσεις: Ανοίγει σήμερα η πλατφόρμα10:10Σίφνος: Η “μάχη” πλοίου για να δέσει στο λιμάνι (βίντεο)09:57Ομόφυλα ζευγάρια - Βελόπουλος: Να μην πάνε στις εκκλησίες το Πάσχα όσοι βουλευτές υπερψήφισαν τον νόμο, γιατί...09:43Σουηδία: Επίθεση μασκοφόρων σε αντιφασιστική εκδήλωση09:30Κως – Θάνατος βρέφους: Ελεύθεροι με όρους οι γονείς09:16Ευρωεκλογές - Κόκκαλης: Η Ελλάδα πρέπει να κηρυχθεί σε κατάσταση έκτακτης κλιματικής ανάγκης09:03Φλώρος: Απολογία για την επίθεση στον Γραμμένο08:49Φρεγάτα Ύδρα: Κατέρριψε drone στον κόλπο του Άντεν08:36Καταγγελία για σβήσιμο τσιγάρου στο πρόσωπο μαθητή: “Εκπαιδευτικοί γνώριζαν πως δεν ήταν το μόνο περιστατικό”08:22Κηφισός: “Μποτιλιάρισμα” δεκάδων χιλιομέτρων λόγω τροχαίων08:09“The 2Night Show” – Βρεττός: Δεν με ενδιαφέρει να γίνω παρουσιαστής07:55Εορταστικό ωράριο: Αυλαία κάνει σήμερα στα εμπορικά καταστήματα07:42“Καλημέρα Ελλάδα:” Ο Φλώρος διαψεύδει τη γροθιά στον Γραμμένο, μέσω της δικηγόρου του07:28“The 2Night Show”: Η Μαρία Ιορδάνοβα και η Μαρίνα Μπομπέτσι για το viral “Scorpios”07:15Γιώργος Γεννηματάς: ο εμπνευστής του ΕΣΥ07:01Rapid test δωρεάν την Πέμπτη σε 186 σημεία06:48
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο