LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΚοινωνίαΔημοσίευση: 07 Ιανουαρίου 2022 19:06 | Ανανέωση: 07 Ιανουαρίου 2022 19:20

Κικινής στον ΑΝΤ1: Τα σχολεία ανοίγουν χωρίς να ληφθούν τα απαραίτητα μέτρα

Τι είπε ο Πρόεδρος της ΔΟΕ για το ενδεχόμενο κινητοποιήσεων από την πλευρά των εκπαιδευτικών.

Κικίνης - Δελτιο Ειδήσεων

O Πρόεδρος Διδασκαλικής Ομοσπονδίας Ελλάδας, Θανάσης Κικινής, μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 και τη Ρίτσα Μπιζόγλη, υποστήριξε ότι, «Δυστυχώς τα μέτρα που θα έπρεπε να έχουν ληφθεί, όχι μόνο τα διαγνωστικά, δεν έχουν ληφθεί, ενώ παραμένει το όριο του 50%+1, θα πρέπει δηλαδή να γεμίσουν οι τάξεις με κορονοϊό για να σταματήσουν τα μαθήματα».

«Το Υπουργείο Παιδείας δεν αναφέρει τι θα γίνει με τα κενά από τους εκπαιδευτικούς που νοσούν. Σε συνάντηση που είχαμε, κατόπιν εορτής, αφού πρώτα ανακοίνωσαν τα μέτρα και μετά μας συνάντησαν, φαίνεται πως σκοπεύει να καλύψει τα κενά με υπερωρίες που δεν πληρώνονται και μαθητές που θα είναι στο έλεος του εάν αρρωστήσουν οι δάσκαλοι τους», αναφέρει ο κ. Κικινής.

«Η ΔΟΕ δεν έχει αποφασίσει ακόμη κινητοποιήσεις. Η αντίδραση που έχουμε ως εκπαιδευτικά συνδικάτα έχει να κάνει με την ανάδειξη του θέματος πως δεν άλλαξε κάτι παρά μόνο ένα επιπλέον τεστ την πρώτη εβδομάδα λειτουργίας των σχολείων», συμπλήρωσε.

«Τα προληπτικά μέτρα, όπως οι αποστάσεις μεταξύ των μαθητών, τα περισσότερα δρομολόγια λεωφορείων που μεταφέρουν μαθητές και τα κλιμάκια του ΕΟΔΥ σε κάθε σχολείο για την διενέργεια των self test δεν έχουν ληφθεί και ουσιαστικά το Υπ. Παιδείας ρίχνει την ευθύνη στους γονείς για να κάνουν σωστά τα τεστ στα παιδιά τους», κατέληξε ο κ. Κικινής.

Ειδήσεις σήμερα:

Υποχρεωτικός εμβολιασμός – Πέτσας: Μείωση των ηλικιακών ορίων

Κορονοϊός - Σέρρες: Γιαγιά 108 ετών εμβολιάστηκε γιατί... της έλειψαν οι φίλες της (εικόνες)

Εύβοια: Τον έλουσε με οινόπνευμα και του έβαλε φωτιά

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΞύλο στη Βουλή: Ο Φλώρος συνελήφθη και οδηγήθηκε στη ΓΑΔΑΣήμερα 14:23 | Ειδήσεις

Όλες οι εξελίξεις μετά από το επεισόδιο χειροδικίας που συνέβη στους διαδρόμους του Ελληνικού Κοινοβουλίου.

Ευρωεκλογές: “Μπλόκο” από τον Άρειο Πάγο στους ΣπαρτιάτεςΣήμερα 16:16 | Ειδήσεις

Πόσα από τα 46 κόμματα δεν θα βρίσκονται στη λίστα των Ευρωεκλογών. 

Άγιοι Ανάργυροι: Νέα φωτογραφικά ντοκουμέντα από τη νύχτα της δολοφονίας (εικόνες)Σήμερα 18:31 | Ειδήσεις

Ο ΑΝΤ1, φέρνει στο “φως” της δημοσιότητας, νέα φωτογραφικά ντοκουμέντα από τη μοιραία νύχτα που ο 39χρονος δολοφονησε άγρια την Κυριακή, έξω από το ΑΤ Αγίων Αναργύρων.

30ετες ομόλογο: Οι υψηλές προσφορές μείωσαν το επιτόκιο δανεισμούΣήμερα 16:39 | Ειδήσεις

Πόσα χρήματα άντλησε ο ΟΔΔΗΧ. Υπερδεκαπλάσια η προσφορά από επενδυτές. Για ακόμη μια ψήφο εμπιστοσύνης στην ελληνική οικονομία, κάνει λόγο ο Κωστής Χατζηδάκης,

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Γενοκτονία των Αρμενίων - Τουρκικό ΥΠΕΞ: Διαστρέβλωση των ιστορικών γεγονότων19:45Άγιοι Ανάργυροι - Κυριακή Γρίβα: Νέα ντοκουμέντα από την δολοφονία παρουσίασε ο ΑΝΤ1 (εικόνες)19:31Λαμία - ΠΑΟΚ: “φιλί ζωής” στις καθυστερήσεις για τον “δικέφαλο το Βορρά” 19:17Γονίδια και αυτοανοσία19:08Δολοφονία Λυγγερίδη - Θύρα 7: “Φιάσκο” η δικογραφία, αδέρφια είμαστε μαζί σας18:55Ερντογάν - Στάινμαγερ: Η Τουρκία ζήτησε τερματισμό των αμυντικών περιορισμών18:42ΔΕΗ Ανανεώσιμες: Ολοκλήρωση αιολικών πάρκων 40 MW στη Δυτική Μακεδονία18:28“Αττικόν” για καταγγελία Καλλιάνου: ο πατέρας του δεν πληρούσε τα ιατρικά κριτήρια εισαγωγής σε ΜΕΘ18:15Θεσσαλονίκη: εμβόλισε περιπολικό στη διάρκεια καταδίωξης18:01Ενδοοικογενειακή βία: Απέσυρε την καταγγελία η σύντροφος του μπασκετμπολίστα του Περιστερίου17:48Λίβανος: Ο ισραηλινός στρατός ανακοίνωσε πλήγματα σε 40 στόχους της Χεζμπολάχ 17:35Καλλιάνος: Η καταγγελία για την περιπέτεια υγείας του πατέρα του και η απάντηση Γεωργιάδη (βίντεο)17:21Η Ελεονώρα Μελέτη... “Ενώπιος Ενωπίω” με τον Νίκο Χατζηνικολάου17:0730ετες ομόλογο: Οι υψηλές προσφορές μείωσαν το επιτόκιο δανεισμού16:54Ομόφυλα Ζευγάρια: Κόντρα Πλεύρη - Βελόπουλου για τους βουλευτές στις εκκλησίες16:40“Ελευθέριος Βενιζέλος”: Αναγκαστική προσγείωση στο αεροδρόμιο16:27Ευρωεκλογές: “Μπλόκο” από τον Άρειο Πάγο στους Σπαρτιάτες16:16Βουλή: Άρση ασυλίας για Βελόπουλο και Μπουρχάν16:01ΑΔΑΕ: Ο κ. Ανδρουλάκης θα ενημερωθεί άμεσα για τους λόγους της παρακολούθησής του15:47Λάρισα: Πατίνι συγκρούστηκε με ΙΧ - Στο νοσοκομείο δύο ανήλικοι (εικόνες)15:34
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο