LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /LifeΔημοσίευση: 06 Ιανουαρίου 2022 14:44

Αντέλ: Αγόρασε τη βίλα του Σιλβέστερ Σταλόνε (βίντεο)

Η παγκοσμίου φήμης τραγουδίστρια, Αντέλ, θα έχει γείτονες τον Έντι Μέρφι και τον Ντένζελ Ουάσιγκτον, καθώς αγόρασε τη βίλα ιταλικού τύπου του Σιλβέστερ Σταλόνε επειδή έχει δηλώσει ότι θέλει να φύγει από το Λονδίνο επειδή «δεν αντέχεται» η αύξηση τιμών.

Αντέλ - Adele - ANT1

Σχεδόν στη μισή τιμή αγόρασε τη βίλα του Σιλβέστερ Σταλόνε η Αντέλ, δίνοντας 58 εκατομμύρια δολάρια αντί των 110 που ζητούσε ο ηθοποιός, για να αποκτήσει τη βίλα 15 στρεμμάτων στην πιο ακριβή συνοικία του Χόλιγουντ.

Η παγκοσμίου φήμης τραγουδίστρια, Αντέλ, θα έχει γείτονες τον Έντι Μέρφι και τον Ντένζελ Ουάσιγκτον, καθώς αγόρασε τη βίλα ιταλικού τύπου του Σιλβέστερ Σταλόνε επειδή έχει δηλώσει ότι θέλει να φύγει από το Λονδίνο επειδή «δεν αντέχεται» η αύξηση τιμών.

Η Αντέλ έχει ήδη στην κατοχή της άλλα τρία σπίτια στην περιοχή, τα οποία της κόστισαν 30 εκατομμύρια δολάρια, ωστόσο φαίνεται πως δεν τα βολεύεται και απέκτησε το σπίτι του Σταλόνε για την οικογένειά της, αφού έχει ήδη ένα παιδί 8 χρονών και σχεδιάζει να αποκτήσει και δεύτερο.

Η εν λόγω βίλα είχε χτιστεί από τον Σιλβέστερ Σταλόνε το 1994, όταν ο ίδιος αγόρασε το 15 στρεμμάτων οικόπεδο. Το συγκεκριμένο σπίτι των 1.700 τετραγωνικών μέτρων έχει 8 υπνοδωμάτια, 12 μπάνια, διώροφο φουαγιέ και θέα σε μια χαράδρα μες στο πράσινο.

Ο ίδιος είχε δηλώσει ότι «αυτό είναι το σπίτι που έχτισε ο Ρόκι» καθώς το απέκτησε με τα χρήματα από τις ταινίες. Άλλωστε, οι χώροι είναι γεμάτοι «πινελιές» από τις θρυλικές ταινίες.

Adele

Μάλιστα, στο σπίτι, δίπλα στην κεντρική κρεβατοκάμαρα υπάρχει και ένα άγαλμα του Ρόκι Μπαλμπόα, το οποίο δεν είναι γνωστό ακόμα αν θα το αντικαταστήσει η Αντέλ με ένα δικό της.

Εννοείται πως η βίλα διαθέτει home cinema, ειδικό δωμάτιο για κάπνισμα πούρων (cigar room), μπαρ, τεράστιο κήπο, μίνι γκολφ, πλήρως εξοπλισμένο γυμναστήριο, πισίνα ολυμπιακών διαστάσεων, σάουνα και χαμάμ.

Στη βίλα των 58 εκατομμυρίων δολαρίων (αντί των 110 εκατ. που ζητούσε ο Σταλόνε) θα μείνει η Αντέλ και μαζί της, πιθανόν, και ο νέος ερωτάς της, ο ατζέντης Ριτς Πολ, για τον οποίο έχει δηλώσει ότι «Είναι πάρα πολύ αστείος. Αχ, ναι είναι ξεκαρδιστικός. Και πολύ έξυπνος. Ξέρεις είναι ιδιαίτερα ευφυής. Είναι πραγματικά εκπληκτικό να τον παρακολουθείς να κάνει αυτό που αγαπάει».

Από τη μεριά του, ο Σιλβέστερ Σταλόνε έχει ήδη μετακομίσει στο σπίτι του στο Παλμ Μπιτς της Φλόριντα, το οποίο διαθέτει 7 υπνοδωμάτια και 12 μπάνια που εκτείνεται σε 13 στρέμματα.

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΤροχαίο στο Αγρίνιο: Ο 21χρονος Θανάσης απανθρακώθηκε και οι νοσηλευτές γονείς του τον αναγνώρισανΧθες 20:26 | Ειδήσεις

Ο πατέρας της ανήλικης συνοδηγού που επέζησε μιλά αποκλειστικά στον ΑΝΤ1

Έκτακτα μέτρα για την καταπόνηση των εργαζομένων από τη ζέστη – Σε ισχύ από αύριοΧθες 20:53 | Ειδήσεις

Μέτρα προστασίας εργαζομένων από θερμική καταπόνηση στον ιδιωτικό τομέα, με παύση εργασιών σε εξωτερικούς χώρους και δυνατότητα τηλεργασίας

Ερυθρά Θάλασσα: Βυθίζεται το υπό ελληνική διαχείριση πλοίο – Με ρουκέτες, πυραύλους και drones η επίθεσηΧθες 22:35 | Ειδήσεις

Επισημαίνεται ότι πρόκειται για την πρώτη επίθεση εναντίον εμπορικού πλοίου από τους Χούθι στην Ερυθρά Θάλασσα από τον Νοέμβριο του 2024.

Τρόμος στο Αγρίνιο: Πυροβολούσε με αεροβόλο πάνω από τα κεφάλια παιδιώνΧθες 15:42 | Ειδήσεις

Οι Αρχές πέρασαν χειροπέδες σε έναν 65χρονο άνδρα. 

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Μετά τον καύσωνα, χαλάζι και νεροποντή στο Μιλάνο: Γυναίκα καταπλακώθηκε από δέντρο (βίντεο)23:59Χανιά: 22χρονος νοσηλεύεται μετά από ηλεκτροπληξία 23:50Κέρκυρα: Κάλεσαν για βοήθεια στο Λιμενικό και κατέληξαν να... συλλαμβάνονται23:37Γεραπετρίτης: Στην Κορυτσά ο ΥΠΕΞ για τα εγκαίνια του κτηρίου "Σεφέρη" του Γενικού Προξενείου23:23Επίδομα ενοικίου: Οι κυρώσεις για όσους υποβάλλουν ανακριβή στοιχεία23:09Ερυθρά Θάλασσα: Βυθίζεται το υπό ελληνική διαχείριση πλοίο – Με ρουκέτες, πυραύλους και drones η επίθεση22:53Κρήτη: Επιχείρηση διάσωσης 96 αλλοδαπών με τη συμμετοχή σκάφους της Frontex22:38Αισιόδοξος ο Νετανιάχου για τη συνάντηση με τον Τραμπ: Θα βοηθήσει στη συμφωνία για τη Γάζα22:22ΠΑΟΚ: Κλείνει στην Κοπεγχάγη ο Κοτάρσκι με 5 εκατ. ευρώ22:05O ΕΟΔΥ κρούει τον κώδωνα του κινδύνου για αύξηση στα ΣΜΝ21:51Αλυκή Βοιωτίας: Συνελήφθη 55χρονος μελισσοκόμος για την πυρκαγιά21:36Έκτακτα μέτρα για την καταπόνηση των εργαζομένων από τη ζέστη – Σε ισχύ από αύριο21:22Ελίζαμπεθ Πίπκο στον ANT1: Ο Τραμπ βλέπει τις διαπραγματεύσεις με την Ευρώπη μέσα από ένα πολύ συγκεκριμένο πρίσμα21:05Τροχαίο στο Αγρίνιο: Ο 21χρονος Θανάσης απανθρακώθηκε και οι νοσηλευτές γονείς του τον αναγνώρισαν20:51Άφησσος: Εργαζόμενος κατέρρευσε εν ώρα εργασίας – Τον επανέφεραν με απινιδωτή20:34Formula 1: Θρίαμβος της McLaren και του Νόρις20:20Σοβαρό ένοπλο επεισόδιο στη νότια Ερυθρά Θάλασσα - Επίθεση σε πλοίο υπο ελληνική διαχείριση20:02Καύσωνας: Επείγουσα ανακοίνωση του ΕΚΠΑ - Τι να προσέξουμε19:48Φαράγγι Βουραϊκού: Επιχείρηση διάσωσης 80χρονου και 56χρονης που έκαναν πεζοπορία19:34Χαλκιδική: 24ωρη απαγόρευση κυκλοφορίας σε δασικές περιοχές λόγω υψηλού κινδύνου πυρκαγιάς19:20
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο