LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /LifeΔημοσίευση: 05 Ιανουαρίου 2022 23:50

Grammy: “Θύμα” της Όμικρον και τα βραβεία

Αναβάλλεται για δεύτερη χρονιά η τελετή απονομής των βραβείων Grammy. Διαδικτυακά και φέτος το Φεστιβάλ Σαντάνς λόγω της πανδημίας.

Grammy

Η τελετή απονομής των Βραβείων Grammy που ήταν προγραμματισμένη για τις 31 Ιανουαρίου στο Λος Άντζελες, αναβάλλεται επ’ αόριστον, καθώς επικρατεί «αβεβαιότητα» λόγω της παραλλαγής Όμικρον, ανακοίνωσαν σήμερα οι διοργανωτές.

«Η διοργάνωση αυτής της εκδήλωσης στις 31 Ιανουαρίου συνεπάγεται, πολύ απλά, τεράστιο ρίσκο», εξήγησαν η Recording Academy και το τηλεοπτικό δίκτυο CBS. Μια νέα ημερομηνία θα ανακοινωθεί «προσεχώς», πρόσθεσαν.

Η παραλλαγή Όμικρον έχει επικρατήσει στις ΗΠΑ, όπου την Δευτέρα καταγράφηκαν πάνω από ένα εκατομμύριο νέα κρούσματα της Covid-19, αριθμός ρεκόρ από την αρχή της πανδημίας.

Εξάλλου, επικαλούμενοι την «εκπληκτικά υψηλή» μεταδοτικότητα της Όμικρον, οι διοργανωτές του κινηματογραφικού φεστιβάλ Σαντάνς αποφάσισαν ότι και φέτος θα διεξαχθεί εξ ολοκλήρου διαδικτυακά, αφού εγκαταλείφθηκε η ιδέα μιας «υβριδικής εμπειρίας», την οποία είχαν προετοιμάσει.

Το φεστιβάλ επρόκειτο να ξεκινήσει στις 20 Ιανουαρίου στη Γιούτα.

Ειδήσεις σήμερα:

Άγια Θεοφάνεια: Πότε καθιερώθηκε ο εορτασμός τους


Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Φορολογικές δηλώσεις: Ανοίγει σήμερα η πλατφόρμα10:10Σίφνος: Η “μάχη” πλοίου για να δέσει στο λιμάνι (βίντεο)09:57Ομόφυλα ζευγάρια - Βελόπουλος: Να μην πάνε στις εκκλησίες το Πάσχα όσοι βουλευτές υπερψήφισαν τον νόμο, γιατί...09:43Σουηδία: Επίθεση μασκοφόρων σε αντιφασιστική εκδήλωση09:30Κως – Θάνατος βρέφους: Ελεύθεροι με όρους οι γονείς09:16Ευρωεκλογές - Κόκκαλης: Η Ελλάδα πρέπει να κηρυχθεί σε κατάσταση έκτακτης κλιματικής ανάγκης09:03Φλώρος: Απολογία για την επίθεση στον Γραμμένο08:49Φρεγάτα Ύδρα: Κατέρριψε drone στον κόλπο του Άντεν08:36Καταγγελία για σβήσιμο τσιγάρου στο πρόσωπο μαθητή: “Εκπαιδευτικοί γνώριζαν πως δεν ήταν το μόνο περιστατικό”08:22Κηφισός: “Μποτιλιάρισμα” δεκάδων χιλιομέτρων λόγω τροχαίων08:09“The 2Night Show” – Βρεττός: Δεν με ενδιαφέρει να γίνω παρουσιαστής07:55Εορταστικό ωράριο: Αυλαία κάνει σήμερα στα εμπορικά καταστήματα07:42“Καλημέρα Ελλάδα:” Ο Φλώρος διαψεύδει τη γροθιά στον Γραμμένο, μέσω της δικηγόρου του07:28“The 2Night Show”: Η Μαρία Ιορδάνοβα και η Μαρίνα Μπομπέτσι για το viral “Scorpios”07:15Γιώργος Γεννηματάς: ο εμπνευστής του ΕΣΥ07:01Rapid test δωρεάν την Πέμπτη σε 186 σημεία06:48Τροχαίο δυστύχημα στην Ημαθία06:34Εορτολόγιο - 25 Απριλίου: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα06:21Καιρός: Σκόνη, καταιγίδες και πτώση θερμοκρασίας την Πέμπτη06:07Ολυμπιακός - Μπαρτσελόνα: Πήραν το πλεονέκτημα έδρας οι “ερυθρόλευκοι”00:12
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο