LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΚόσμοςΔημοσίευση: 04 Ιανουαρίου 2022 21:53

Μελάνια Τραμπ: Στο “σφυρί” το λευκό καπέλο της

Η πρώην Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ βγάζει "στο σφυρί" το εμβληματικό καπέλο που φορούσε στην επίσκεψη του ζεύγους Μακρόν, αποδέχεται μονάχα κρυπτονομίσματα.

AP - Μελάνια Τραμπ

Η πρώην Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ Μελάνια Τραμπ ετοιμάζεται να πουλήσει σε δημοπρασία μια «Συλλογή Αρχηγού Κράτους» (The Head of State Collection), που περιλαμβάνει ένα καπέλο, μια ακουαρέλα και ένα ψηφιακό έργο NFT», ανακοίνωσε σήμερα το γραφείο της, διευκρινίζοντας πως για τη συνδιαλλαγή θα γίνει δεκτό μονάχα το κρυπτονόμισμα Solana.

Τα τρία αντικείμενα θα είναι διαθέσιμα προς πώληση από τις 11 έως τις 25 Ιανουαρίου, αποκλειστικά μέσω διαδικτύου, με μια τιμή εκκίνησης στα 250.000 δολάρια, ήτοι περίπου 1.416 Solana (ή SOL), υπογραμμίζει ο ιστότοπος της συζύγου του Ντόναλντ Τραμπ.

Σύμφωνα με το δελτίο τύπου του γραφείου της, η συλλογή στοχεύει να «τιμήσει την πρώτη επίσημη επίσκεψη αρχηγού Κράτους της κυβέρνησης Τραμπ», όταν ο πρόεδρος της Γαλλίας Εμανουέλ Μακρόν μετέβη με τη σύζυγό του Μπριζίτ Μακρόν στην Ουάσιγκτον τον Απρίλιο του 2018.

Το καπέλο που δημοπρατείται είναι εκείνο που φορούσε η Μελάνια Τραμπ, κατά τη διάρκεια εκείνης της επίσκεψης του προεδρικού ζεύγους της Γαλλίας και το είχε σχεδιάσει αποκλειστικά για την Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ ο προσωπικός στυλίστας της, ο Γαλλο-Αμερικανός Ερβέ Πιερ.

AP - Μελάνια Τραμπ

«Το εμβληματικό λευκό καπέλο Ερβέ Πιερ, που δημιουργήθηκε για την επίσκεψη του προεδρικού ζεύγους της Γαλλίας, φορέθηκε και υπογράφηκε από την κ. Τραμπ», διευκρινίζεται στο δελτίο τύπου.

Η δημοπρασία περιλαμβάνει, επίσης, μια ακουαρέλα που ζωγράφισε ο Γάλλος καλλιτέχνης Μαρκ Αντουάν Κουλόν με τη Μελάνια Τραμπ να φοράει το συγκεκριμένο καπέλο, όπως και ένα ψηφιακό έργο NFT (Non Fungible Token- Μη ανταλλάξιμο διακριτικό, ήτοι ψηφιακό περιουσιακό στοιχείο) της ίδιας ακουαρέλας.

Τα δύο τελευταία αντικείμενα φέρουν επίσης την υπογραφή της Μελάνια Τραμπ.

Ειδήσεις σήμερα:

Στο χειρουργείο 4χρονη που κατάπιε λαμπάκι (βίντεο)

Άυλο συναινετικό διαζύγιο μέσω gov.gr

Μητροπολίτης Αιτωλίας και Ακαρνανίας: Συγκίνηση στο ύστατο χαίρε (εικόνες)

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΕυρωεκλογές - Μητσοτάκης: Πρέπει να είμαστε η κυρίαρχη πολιτική δύναμη για να συνεχίσουμε τις μεταρρυθμίσεις (εικόνες)Σήμερα 13:11 | Ειδήσεις

"Εμείς σας μιλάμε για το πώς θέλουμε να αλλάξουμε τη χώρα και το μόνο μέλημα των άλλων είναι πώς θα πέσει ο Μητσοτάκης", είπε μεταξύ άλλων ο Πρωθυπουργός.

Basket League: Μπασκετμπολίστας ξυλοκόπησε την σύντροφο τουΣήμερα 13:34 | Ειδήσεις

Η γυναίκα κατέθεσε μήνυση για σωματικές βλάβες κατά του συντρόφου της. 

“Ανακαινίζω - Νοικιάζω”: εκατοντάδες εγκρίσεις αιτήσεων τις πρώτες ημέρεςΣήμερα 10:49 | Ειδήσεις

Δυναμικά και με ισχυρό ενδιαφέρον ξεκίνησε το πρόγραμμα “Ανακαινίζω – Νοικιάζω” του Yπ. Κοινωνικής Συνοχής. Οδηγός για τους δικαιούχους και την διαδικασία που πρέπει να ακολουθηθεί.

Ρόδος - Χατζηνικόλας: Η Περιφέρεια έταξε βοήθημα στα παιδιά του νεκρού εθελοντή, αλλά... δεν μπορεί να το δώσει!Σήμερα 11:51 | Ειδήσεις

Τι αναφέρει σε εξώδικο που έστειλε η χήρα του άτυχου εθελοντή, που πέθανε ενώ μαινόταν η μεγάλη φωτιά στην Ρόδο. "Απίθανη" είναι η απάντηση της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Φιντάν: Εάν δεν ιδρυθεί Παλαιστινιακό κράτος η κρίση θα συνεχιστεί15:02“Ανακαινίζω - Νοικιάζω”: εκατοντάδες εγκρίσεις αιτήσεων τις πρώτες ημέρες14:49Απάτη - Σέρρες: παρίσταναν τους λογιστές και απέσπασαν λεία “μαμούθ”14:36Basket League: Μπασκετμπολίστας ξυλοκόπησε την σύντροφο του14:22Θεσσαλονίκη: παιδί παρασύρθηκε από ηλεκτρικό πατίνι14:09Πογέτ: Τελείωσα το συμβόλαιό μου και είμαι ελεύθερος13:55Ευρωεκλογές - Μητσοτάκης: Πρέπει να είμαστε η κυρίαρχη πολιτική δύναμη για να συνεχίσουμε τις μεταρρυθμίσεις (εικόνες)13:41Αγρίνιο: 15χρονη χτυπούσε την αδερφή της μέχρι να λιποθυμήσει13:28“Ψυχοκόρες” στον ΑΝΤ1 τέσσερις φορές την εβδομάδα: Τι θα δούμε στα νέα επεισόδια (εικόνες)13:15Νικόλαος - Τατιάνα Μπλάτνικ: Χώρισαν μετά απο 14 χρόνια γάμου13:01Κακοκαιρία - Σκόπελος: Οι ισχυροί άνεμοι ξερίζωσαν δέντρα (εικόνες)12:48Θείος δικάζεται για βιασμό της 10χρονης ανιψιάς του12:34Χατζηδάκης: Η Ελλάδα είναι η ευχάριστη έκπληξη της ευρωπαϊκής οικονομίας 12:20Ρόδος - Χατζηνικόλας: Η Περιφέρεια έταξε βοήθημα στα παιδιά του νεκρού εθελοντή, αλλά... δεν μπορεί να το δώσει!12:07Κρήτη: Επιτέθηκε στους γονείς του και τους ανάγκασε να κοιμηθούν σε εκκλησία11:54Δίκη Τραμπ: Πέθανε ο άνδρας που αυτοπυρπολήθηκε11:41Τένις - Βαρκελώνη: Ο αντίπαλος του Τσιτσιπά στον ημιτελικό11:29Ελεύθερη πτώση: Παγκόσμιο ρεκόρ από Ρώσους που έπεσαν από την... στρατόσφαιρα! (βίντεο)11:16Ευρωεκλογές - Κασσελάκης: Περιοδεία σε 27 νησιά για 10 ημέρες11:02Βόρεια Κορέα: Δοκιμή σε τεράστια πυραυλική κεφαλή10:49
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο