LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΑθλητικάΔημοσίευση: 04 Ιανουαρίου 2022 16:58 | Ανανέωση: 04 Ιανουαρίου 2022 17:09

Σεμέδο: Ελεύθερος μετά την αλλαγή στάσης της συντρόφου του

Ο Πορτογάλος ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού ανέβασε live παίζοντας επιτραπέζιο με τη γυναίκα του κι έκανε λόγο για fake news.

Ρούμπεν Σεμέδο - UNO - fake news

Ο Πορτογάλος ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού Ρούμπεν Σεμέδο, συνελήφθη χθες το βράδυ στη Γλυφάδα, μετά από καταγγελία της συντρόφου του για ενδοοικογενειακή βία, σύμφωνα με την Αστυνομία.

Συγκεκριμένα όπως έγινε γνωστό από την Αστυνομία γύρω στις 20.20 χτες το βράδυ, Δευτέρα 3 Ιανουαρίου, η σύντροφος του ποδοσφαιριστή πορτογαλικής υπηκοότητας, 27 ετών, τηλεφώνησε στην Άμεση Δράση και ζήτησε βοήθεια.

Στο σημείο έσπευσε ομάδα ΔΙΑΣ και οι αστυνομικοί βρήκαν την κοπέλα στο δρόμο, η οποία τους είπε ότι ο σύντροφος της την χτύπησε, την κλείδωσε έξω από το σπίτι και της πήρε το κινητό τηλέφωνο.

Πεπίνα Μαρίζα Σεντέλο

Η 27χρονη μεταφέρθηκε στο Ειδικό Τμήμα Ενδοοικογενειακής Βίας στον Άλιμο, όπου κατήγγειλε επίσημα το περιστατικό. Στην κατάθεση της ανακάλεσε ότι την χτύπησε ο ποδοσφαιριστής, λέγοντας ότι είχαν μόνο έντονη φιλονικία για προσωπικούς τους λόγους και τότε ο Σεμέδο την πέταξε με την βία στο δρόμο και κλείδωσε, κρατώντας το κινητό της τηλέφωνο.

Λίγο πριν τις 23.00 το βράδυ ο Σεμέδο συνελήφθη στο πλαίσιο του αυτοφώρου και οδηγήθηκε στο Τμήμα Ενδοοικογενειακής Βίας, αλλά τις πρωινές ώρες και αφού είχε δώσει κατάθεση, αφέθηκε ελεύθερος με προφορική εντολή εισαγγελέα. Για την υπόθεση σχηματίζεται δικογραφία η οποία θα αποσταλεί στον αρμόδιο εισαγγελέα.

Ρούμπεν Σεμέδο - UNO - fake news

Σεμέδο: fake news όσα διαδίδονται

Ο αμυντικός του Ολυμπιακού μόλις η είδηση έγινε ευρέως γνωστή, ανέβασε story που την διέψευδε, ενώ λίγο αργότερα, μέσω live στο οποίο έπαιζε UNO μαζί με τη γυναίκα του, χαρακτήρισε «fake news» τα όσα είδαν το φως τη δημοσιότητας.

Πεπίνα Μαρίζα Σεντέλο

Σύμφωνα με το gazzeta.gr, ο Σεμέδο είπε ότι: Βγήκαν κάποια νέα ότι με συνέλαβαν. Είμαι σπίτι μου. Είναι πρώτη φορά που γίνομαι τόσο ευθύς, δεν ξέρω πώς θα λειτουργήσει αυτό. Είναι fake news όσα διασπείρει ο κόσμος, για την σύντροφό μου και την σχέση μας, αυτό (το live) είναι για να δείξω ότι είναι όλα καλά. Παίζουμε UNO. Για να το κάνω σαφές και να το θέσω ευθέως. Είναι όλα καλά. Όχι άλλα ψέματα. Για τους ανθρώπους που με ξέρουν, γνωρίζουν ότι δεν μου αρέσει να μιλάω για την προσωπική μου ζωή. Αλλά τώρα ήταν απαραίτητο. Τόσα ψέματα, τόσες ιστορίες. Και κανένας δεν με ρώτησε. Ελπίζω να σας δω σύντομα. Ελπίζω όχι έτσι. Λέγοντας σας τι είναι ψέματα και τι όχι.

Ρούμπεν Σεμέδο - UNO - fake news

Αλλαγή στάσης από τη σύντροφο του

Αλλαγή στάσης από την σύντροφο του Ρούμπεν Σεμέδο, λίγες ώρες μετά την σύλληψη του Πορτογάλου αμυντικού του Ολυμπιακού. Η  28χρονη σύντροφός του αφού είχε κάνει καταγγελία στο Αστυνομικό Τμήμα Αλίμου για την επίθεση που δέχθηκε από τον γνωστό ποδοσφαιριστή, μετά την σύλληψή του, ανασκεύασε και μιλάει για μια «απλή σκηνή ζηλοτυπίας», σύμφωνα με το protothema.gr


Ειδήσεις σήμερα:

Κορονοϊός - θάνατος πρόωρου βρέφους: αγωνία για την διασωληνωμένη λεχώνα (βίντεο)

Πέτρος Φιλιππίδης: “Στο σφυρί” τα σπίτια του σε Ψυχικό και Σοφικό (βίντεο)

Τραγωδία στο κυνήγι - Άρτα: έμφραγμα υπέστη ο πατέρας του 16χρονου


Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΜητσοτάκης: Οι αποφάσεις για το Μάτι δεν είναι τελεσίδικεςΧθες 18:43 | Ειδήσεις

Ποιος είναι ο στόχος που έχει η κυβέρνηση για τις καθυστερήσεις στην απονομή δικαιοσύνης. Τι είπε ο Πρωθυπουργός για την φονική πυρκαγιά στο Μάτι.

Πρόγραμμα σταθερότητας: Ανάπτυξη στο 2,5% και πρωτογενές πλεόνασμα 2,1% το 2024Χθες 17:34 | Ειδήσεις

Τι περιλαμβάνει για χρέος, πληθωρισμό, ανεργία, επενδύσεις και συντάξεις

Εκρήξεις σε Πειραιά - Καλλιθέα: Οι συλλήψεις και αυτοί που “κρύβονται” από πίσω (βίντεο ντοκουμέντο)Χθες 19:47 | Ειδήσεις

Οι αστυνομικοί συνέλαβαν τέσσερις δράστες και τους κατηγορούν ως δράστες των βομβιστικών επιθέσεων. Πώς σχετίζονται οι δύο εκρήξεις.

Μαρούσι: Συλλήψεις για τη φονική συμπλοκήΧθες 16:27 | Ειδήσεις

Στην σύλληψη τριών ατόμων προχώρησαν οι Αρχές για την φονική συμπλοκή έξω από νυχτερινό μαγαζί στη Λεωφόρο Κηφισίας.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Κέβιν Σπέισι: Ντοκιμαντέρ για την άνοδο και την πτώση του ηθοποιού23:59Ολυμπιακός: Ηττημένος από τη Barcelona “στην κόψη του ξυραφιού” (εικόνες)23:55“Ο Ιησούς από τη Ναζαρέτ” πίσω από τις κάμερες (εικόνες)23:50ΗΠΑ - Κολούμπια: Τιμωρεί φοιτητές που διαμαρτύρονται υπέρ της Γάζας23:40Ευρωεκλογές 2024: “Να μην αποφασίσουν άλλοι για σένα” (βίντεο)23:32“Έρωτας φυγάς”: κίνδυνοι και συναντήσεις στο επεισόδιο της Μεγάλης Τετάρτης (εικόνες)23:25Κέντρο Ακτινοθεραπευτικής Ογκολογίας ΥΓΕΙΑ: Με σύμμαχο την επιστήμη και την εμπειρία23:16Μεγάλη Εβδομάδα στον ΑΝΤ1 με μεγάλες θρησκευτικές παραγωγές 23:07Euroleague – Παναθηναϊκός: Τον “προσπέρασε” η Μακάμπι Τελ-Αβίβ (εικόνες)22:55Φαράγγι Σαμαριάς: Πότε ανοίγει για τους επισκέπτες22:41“Ψυχοκόρες”: Sneak Preview από το επεισόδιο της Μεγάλης Τετάρτης (βίντεο)22:30Αττική: Εξιχνιάστηκαν κι άλλα χτυπήματα από την “άγουρη συμμορία”22:23Μητρόπολη Νέας Ιωνίας: Προσέφερε και φέτος “Δέματα αγάπης” (εικόνες)22:10Ευρωεκλογές - Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο: Οι έδρες, οι επιτροπές και το νομοθετικό έργο21:56Θεσσαλονίκη – Καταγγελία μητέρας: Νηπιαγωγός… κούρεψε το παιδί μου21:44Πάτρα – Ναρκωτικά σε σχολείο: Προφυλακίστηκαν τρεις κατηγορούμενοι21:40ΙΝΕΜΥ - ΕΣΕΕ: Αυξημένο το κόστος του πασχαλινού τραπεζιού21:30Πάσχα στο ΑΝΤ1+ μαζί με όλη την οικογένεια21:20Τένις - Μαδρίτη: Πρόωρος αποκλεισμός για Στέφανο και Πέτρο Τσιτσιπά 21:11Παράταση για την εξόφληση των φορολογικών υποχρεώσεων που έληγαν σήμερα 20:57
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο