LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΠαράξεναΔημοσίευση: 03 Ιανουαρίου 2022 16:15 | Ανανέωση: 03 Ιανουαρίου 2022 17:07

Νάουσα - Τυφλή σκυλίτσα: την σκότωσαν με φόλα!

Η ιστορία της είχε συγκλονίσει, καθώς είχε διασχίσει 10 χιλιόμετρα για να βρεθεί κοντά σε ανθρώπους που την είχαν φροντίσει στο παρελθόν. Όμως...

Νάουσα - τυφλή σκυλίτσα

Tης Πωλίνας Κολοκοτρώνη

Η τυφλή αδεσποτη σκυλίτσα από τη Νάουσα, πού το έσκασε από δομή του δήμου και επέστρεψε στο σπίτι του ανθρώπου που πρώτος την φρόντισε, δυστυχώς γνώρισε και το σκληρό πρόσωπο της ζωής.
Άγνωστοι την δηλητηρίασαν και παρά τις προσπάθειές να κρατηθεί στη ζωή, το ζωάκι δεν τα κατάφερε.
Η δύναμη της αγάπης δεν κατάφερε να την προστατεύσει.

Έπεσε θύμα ανεγκέφαλων που έριξαν φόλες στην περιοχή.

Με τον θάνατο να κυλά στις φλέβες της, μάζεψε όσες δυνάμεις της είχαν απομείνει και κατάφερε να επιστρέψει στο σπίτι της ξανά.
Όπως λέει ο Δημήτρης Σιδηρόπουλος "βγήκε για την καθημερινή της βόλτα άργησε να επιστρέψει αρχίσαμε να την ψάχνουμε δεν τη βρίσκαμε τελικά γύρισε μόνη της στο σπίτι σέρνοντας ήρθε στην αυλή και εκεί πλέον παραδόθηκε...."
Η σκυλίτσα, είχε συγκινήσει τους πάντες πριν από λίγες ημέρες, όταν το έσκασε από δομή του δήμου για να επιστρέψει στον άνθρωπο που πρώτος την εντόπισε και την μάζεψε από το δρόμο. 
σκύλος - τυφλός - Λάρισα
Έτσι αποφάσισε ο Δημήτρης Σιδηρόπουλος να την κρατήσει, δεν φανταζόταν όμως αυτό το άδοξο τέλος.
Επί ώρες μαζί με τη σύζυγό του, προσπαθούσαν να την σώσουν. 
Συγκινεί μιλώντας για τις πρσπάθειες να την κρατήσουν στη ζωή "μιλήσαμε με γιατρό πήραμε φάρμακα όρους αντιβιώσεις το παλέψαμε. Για αρκετές ώρες μείναμε στο πλευρό της όμως τελικά δεν τα κατάφερε"
"Θέλαμε να περάσουμε ένα μήνυμα ανθρωπιάς και αγάπης δυστυχώς όμως κάποιοι που αυτοαποκαλούνται άνθρωποι αλλά δεν είναι, δείξανε τον πραγματικό τους εαυτό.

Ας ελπίσουμε πώς είναι το τελευταίο σκυλάκι που πεθαίνει έτσι...."
Και πριν από 10 ημέρες στην ίδια περιοχή,  άλλα τρία σκυλιά δηλητηριάστηκαν από φόλες. 
Μόνο ένα κατάφεραν να σώσουν οι κάτοικοι. 


Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΜητσοτάκης: Η συμφωνία των Πρεσπών, η βία και το ΕΣΥΣήμερα 09:46 | Ειδήσεις

Τι είπε ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης για την έξαρση εθνικισμού από τα Σκόπια αλλά και τη βία στην κοινωνία.

Γυναικοκτονία - Μενίδι: Το ντοκουμέντο με τις κινήσεις του φερόμενου ως δράστη μετά το έγκλημα (βίντεο)Σήμερα 07:39 | Ειδήσεις

Βίντεο ντοκουμέντο αποτυπώνει τις κινήσεις του κατηγορούμενου, μετά την δολοφονία της πρώην συντρόφου του στο Μενίδι.

Γερμανία: Καταστροφικές πλημμύρες – Εκατοντάδες άνθρωποι απομακρύνθηκαν από τα σπίτια τους (βίντεο)Σήμερα 09:11 | Ειδήσεις

Tοπικά μέσα ενημέρωσης κάνουν λόγο για τις "πλημμύρες του αιώνα".  Οι δυνάμεις της τάξης έχουν καλέσει τους κατοίκους να παραμείνουν στα σπίτια τους.

Μεταναστευτικό: Συνεχείς οι αφίξεις στην Κρήτη (εικόνες)Σήμερα 11:39 | Ειδήσεις

Συνεχίζει αμείωτα η εισροή μεταναστών στο νησί της Κρήτης με αφίξεις τόσο στο Λασίθι όσο και στα Χανία.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Αφγανιστάν: Δεκάδες νεκροί από καταστροφικές πλημμύρες (βίντεο)13:21Έμφυλη βία - Φθιώτιδα: τον χώρισε η σύντροφός του και απειλούσε να την σκοτώσει13:07Θεσσαλονίκη: Αλεπουδάκι έπεσε θύμα τροχαίου (εικόνες)12:53Ρέθυμνο: Αυτοκίνητο παρέσυρε και τραυμάτισε ανήλικο ποδηλάτη12:40Η 28χρονη Βαρβάρα από την Κρήτη που θέλει να κάνει το γύρο της Ευρώπης με το βαν της12:26Κοζάνη: Θύμα απάτης ηλικιωμένη - Της απέσπασαν 80 χρυσές λίρες12:13Μεταναστευτικό: Συνεχείς οι αφίξεις στην Κρήτη (εικόνες)11:59Λακωνία: Νεκρός οδηγός αυτοκινήτου που έπεσε σε ρέμα11:45Βόλος: Επιδειξίας μπούκαρε σε επιχείρηση εστίασης και κυνηγούσε υπάλληλο11:31Αλλάζουν τα φανάρια στους δρόμους; Πρόταση για φανάρι με λευκό χρώμα11:17Ευρωεκλογές - ΝΔ: τα νέα σποτ για μισθούς και ψηφιακό κράτος (βίντεο)11:04Μεσολόγγι: ανήλικος λήστεψε με μαχαίρι 13χρονο10:50Σερβία: Σύγκρουση τρένων στο Βελιγράδι με τραυματίες10:26ΕΦΚΑ - ΔΥΠΑ: Ο “χάρτης πληρωμών” της νέας εβδομάδας10:12Μητσοτάκης: Η συμφωνία των Πρεσπών, η βία και το ΕΣΥ09:59Ηλεία: Στη ΜΕΘ αγρότης που εισέπνευσε επικίνδυνο φαρμάκο09:47Γερμανία: Καταστροφικές πλημμύρες – Εκατοντάδες άνθρωποι απομακρύνθηκαν από τα σπίτια τους (βίντεο)09:33Γάζα: Βρέθηκαν οι σοροί τριών ομήρων – Ανάμεσά τους και της Σάνι Λουκ09:20Γυναικοκτονία - Μενίδι: Το ντοκουμέντο με τις κινήσεις του φερόμενου ως δράστη μετά το έγκλημα (βίντεο) 09:06Τσακλόγλου: τα όρια συνταξιοδότησης, η προσωπική διαφορά και οι εργαζόμενοι συνταξιούχοι (βίντεο)08:53
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο