LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /LifeΔημοσίευση: 02 Ιανουαρίου 2022 18:42

Πρίγκιπας Άντριου: Οι καταγγελίες που μπορεί να “κάψουν” τον τίτλο του

Ποια είναι η εμπλοκή του με τα σκάνδαλα του καταδικασμένου παιδόφιλου Τζέφρι Έπσταϊν.

Πρίγκιπας Άντριου

Αναστάτωση επικρατεί στο Παλάτι μετά την μήνυση που έχει κατατεθεί εις βάρος του πρίγκιπα Άντριου για σεξουαλική κακοποίηση από μια 38χρονη σήμερα κοπέλα, θύμα του καταδικασμένου παιδόφιλου Τζέφρι Έπσταϊν.

Η Βιρτζίνια Ρόμπερτς Τζιούφρε, εκτός από τον χρηματιστεί που αυτοκτόνησε στη φυλακή, κατηγορεί για σεξουαλική κακοποίηση και τον δευτερότοκο γιο της βασίλισσας Ελισάβετ και του πρίγκιπα Φίλιππου.

Άνθρωποι από το περιβάλλον του πρίγκιπα Άντριου αναφέρουν ότι έχει γίνει συζήτηση στον Δούκα της Υόρκης να σταλεί σε «εσωτερική εξορία», ακόμα και να παραιτηθεί από τον τίτλο του. «Αν χάσει την υπόθεση, το ερώτημα είναι τι κάνεις μαζί του; Δεν μπορείς να τον κάνεις να παραιτηθεί όπως θα έκανες με έναν κανονικό άνθρωπο, αλλά θα του ζητηθεί να παραιτηθεί από τον τίτλο του» αναφέρει πηγή από Παλάτι, μιλώντας στους Sunday Times. 

Από το Μπάκιγχαμ αναφέρουν επίσης ότι θα ήταν δύσκολο να πειστεί η βασίλισσα να αφαιρέσει τον τίτλο του Δούκα της Υόρκης, καθώς «τον κατείχε ο πατέρας της, Γεώργιος VI, προτού γίνει βασιλιάς και τον χάριζε στον αγαπημένο της γιο. Αλλά έχει ντροπιάσει αυτόν τον τίτλο».

Ο πρίγκιπας Άντριου – όπως αναφέρουν βρετανικά ΜΜΕ – δέχεται πιέσεις να παραιτηθεί από τους τιμητικούς στρατιωτικούς του ρόλους, ώστε η βασίλισσα να μην αναγκαστεί να του αφαιρέσει η ίδια εάν χάσει στην υπόθεση που κατηγορείται για σεξουαλική κακοποίηση. 

Ειδήσεις σήμερα:

Σκιάθος: η απειλή του συζύγου, η καταγγελία και η σύλληψη που “ακυρώθηκε”

ΝΒΑ: ο Αντετοκούνμπο πέτυχε νέο triple - double

Μοσχάτο: μαφιόζικη εκτέλεση άνδρα μπροστά στο παιδί του

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΕρντογάν για Ραΐσι: Η Τουρκία στέλνει ειδική ομάδα διάσωσηςΧθες 22:17 | Ειδήσεις

Βαθιά λυπημένος από τα νέα για την συντριβή του ελικοπτέρου εμφανίσρηκε ο Τούρκος Πρόεδρος. Ποια βοήθεια ζήτησε η Τεχεράνη από την Άγκυρα.

Φρεγάτα “ΥΔΡΑ”: Πύραυλος τον Χούθι έπεσε δίπλα της ενώ συνόδευε εμπορικό πλοίο (βίντεο)Χθες 18:06 | Ειδήσεις

Σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΝΤ1, είναι η δεύτερη φορά τις τελευταίες ημέρες που πύραυλος περνά σε κοντινή απόσταση από την ελληνική φρεγάτα, έχοντας εκτοξευθεί από τους Χούθι.

Μητσοτάκης: Η συνάντηση με Ερντογάν, η Συμφωνία των Πρεσπών και οι ΕυρωεκλογέςΧθες 15:47 | Ειδήσεις

Ο πρωθυπουργός μίλησε σε συνέντευξή του για τη νέα κανονικότητα με την Τουρκία και διαμήνυσε σε Αλβανία και Σκόπια ότι ο ευρωπαϊκός τους δρόμος περνάει από την Ελλάδα 

Λαμία: Φωτιά στο εργοστάσιο με τα σχολικά γεύματα (βίντεο)Χθες 22:25 | Ειδήσεις

Στις φλόγες παραδόθηκε η μονάδα της εταιρείας με τα σχολικά γεύματα,  που τις τελευταίες ημέρες φέρονται να προκάλεσαν δηλητηρίαση σε δεκάδες μαθητές.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Πετράλωνα - Καταγγελία: Την φώναξε να καθαρίσει και προσπάθησε να τη βιάσει 23:59Γενοκτονία των Ποντίων: Η σφαγή και ο ξεριζωμός του Ποντιακού Ελληνισμού23:48Γονιμότητα μετά την ηλικία των 40 ετών: Τι πρέπει να γνωρίζετε23:35Ερντογάν για Ραΐσι: Η Τουρκία στέλνει ειδική ομάδα διάσωσης23:22Super League: Η τελική βαθμολογία και τα ευρωπαϊκά εισιτήρια23:08Λαμία: Φωτιά στο εργοστάσιο με τα σχολικά γεύματα (βίντεο)22:55Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός: Σίγουρα στην Ευρώπη οι Πειραιώτες, στο... περίμενε οι “πράσινοι”22:41ΑΕΚ - Λαμία: Νίκη με πικρό φινάλε για την Ένωση στο πρωτάθλημα22:28Super League: Πρωταθλητής ο ΠΑΟΚ 22:15Rapid test δωρεάν την Δευτέρα σε 156 σημεία22:01Θεσσαλονίκη: Συνελήφθη για τον βιασμό της εν διαστάσει συζύγου του21:47Ιράν: Εντοπίστηκε το ελικόπτερο του Ραΐσι, σύμφωνα με ιρανικά μέσα - Διαψεύδει η Ερυθρά Ημισέληνος21:34Θεσσαλονίκη: Επεισόδιο με πυροβολισμό στην Πολίχνη 21:20Πρωταθλήτρια Αγγλίας η Μάντσεστερ Σίτι (εικόνες)21:06ΕΦΚΑ - ΔΥΠΑ: Ο “χάρτης πληρωμών” της νέας εβδομάδας20:53Νίσυρος: Επιχείρηση απεγκλωβισμού για ζευγάρι μεταναστών20:48Φρεγάτα “ΥΔΡΑ”: Πύραυλος τον Χούθι έπεσε δίπλα της ενώ συνόδευε εμπορικό πλοίο (βίντεο)20:39Formula 1: Νίκη με άγχος για τον Φερστάπεν στην Ίμολα20:30Ραΐσι: Συνετρίβη το ελικόπτερο του Ιρανού προέδρου – Άγνωστη η τύχη του (εικόνες)20:10Περιστέρι: Επικράτησε του Κολοσσού και προκρίθηκε στους ημιτελικούς19:55
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο