LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΚοινωνίαΔημοσίευση: 02 Ιανουαρίου 2022 08:16 | Ανανέωση: 02 Ιανουαρίου 2022 08:20

Μοσχάτο: μαφιόζικη εκτέλεση άνδρα μπροστά στο παιδί του

Ποιος ήταν ο 41χρονος στον οποίο είχαν στήσει καρτέρι οι δράστες, που τον πυροβόλησαν εν ψυχρω.

περιπολικό - νύχτα

Ενας αλλοδαπός έπεσε νεκρός, το βράδυ της Πρωτοχρονιάς, από τους πυροβολισμούς που δέχθηκε έξω από το σπίτι του, στην περιοχή του Μοσχάτου.

Σύμφωνα με πληροφορίες από αστυνομικές πηγές, ο άνδρας, τη στιγμή που επέστρεφε σπίτι του, στην οδό Ταξιαρχών, με τη γυναίκα του και την ανήλικη κόρη τους, δέχθηκε πυροβολισμούς από δύο άτομα.

Ειδικότερα, οι δράστες τον πυροβόλησαν τη στιγμή που έβγαινε από το αυτοκίνητό του και αμέσως μετά τράπηκαν σε φυγή.

Η ΕΛΑΣ έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό και τη σύλληψή τους.

Ποιο είναι το θύμα της δολοφονίας

Σύμφωνα με πληροφορίες, το θύμα της δολοφονίας είναι ένας 41χρονος, Γεωργιανής καταγωγής. Ο δράστης πυροβόλησε 4-5 φορές σύμφωνα με τις μαρτυρίες. Οι αστυνομικοί βρήκαν 3 κάλυκες στην είσοδο του σπιτιού του

Οι εκτιμήσεις των αστυνομικών σχετίζονται με ξεκαθάρισμα λογαριασμών, χωρίς να αποκλείεται η πιθανότητα να έχει δοθεί εντολή για την δολοφονία ακόμη και απο το εξωτερικό.

Σύμφωνα με πληροφορίες, πριν από λίγες ημέρες, είχε κλαπεί το αυτοκίνητο του θύματος, μέσα από το γκαράζ της πολυκατοικίας.

Γείτονες του θύματος, τον περιγράφουν ως έναν απόμακρο άνθρωπο, που απέφευγε τις επαφές μαζί τους, ωστόσο στο διαμέρισμα στο οποίο διέμενε τα τελευταία 3-4 χρόνια δεχόταν συχνά επισκέψεις απο διάφορα άτομα.

Ειδήσεις σήμερα:

“Rouk Zouk Special”: Το “Ελλάδα έχεις Ταλέντο” κάνει... ποδαρικό (εικόνες)

Η Όμικρον “χτυπά” την Ευρώπη: οι χώρες με τις περισσότερες μολύνσεις

ΝΒΑ: ο Αντετοκούνμπο πέτυχε νέο triple - double

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Γιάννης Καλλιάνος: Πέθανε ο πατέρας του11:17Τροχαίο: Οδηγός εγκλωβίστηκε σε φλεγόμενο όχημα (εικόνες)11:04Στάθης Φλώρος για Βελόπουλο: Αν δεν του χτύπαγα την πόρτα, θα πούλαγε ακόμα κηραλοιφές10:50Η Ελεονώρα Μελέτη... “Ενώπιος Ενωπίω” με τον Νίκο Χατζηνικολάου10:37Ολυμπιακή φλόγα: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο κέντρο της Αθήνας10:23Φορολογικές δηλώσεις: Ανοίγει σήμερα η πλατφόρμα10:10Σίφνος: Η “μάχη” πλοίου για να δέσει στο λιμάνι (βίντεο)09:57Ομόφυλα ζευγάρια - Βελόπουλος: Να μην πάνε στις εκκλησίες το Πάσχα όσοι βουλευτές υπερψήφισαν τον νόμο, γιατί...09:43Σουηδία: Επίθεση μασκοφόρων σε αντιφασιστική εκδήλωση09:30Κως – Θάνατος βρέφους: Ελεύθεροι με όρους οι γονείς09:16Ευρωεκλογές - Κόκκαλης: Η Ελλάδα πρέπει να κηρυχθεί σε κατάσταση έκτακτης κλιματικής ανάγκης09:03Φλώρος: Απολογία για την επίθεση στον Γραμμένο08:49Φρεγάτα Ύδρα: Κατέρριψε drone στον κόλπο του Άντεν08:36Καταγγελία για σβήσιμο τσιγάρου στο πρόσωπο μαθητή: “Εκπαιδευτικοί γνώριζαν πως δεν ήταν το μόνο περιστατικό”08:22Κηφισός: “Μποτιλιάρισμα” δεκάδων χιλιομέτρων λόγω τροχαίων08:09“The 2Night Show” – Βρεττός: Δεν με ενδιαφέρει να γίνω παρουσιαστής07:55Εορταστικό ωράριο: Αυλαία κάνει σήμερα στα εμπορικά καταστήματα07:42“Καλημέρα Ελλάδα:” Ο Φλώρος διαψεύδει τη γροθιά στον Γραμμένο, μέσω της δικηγόρου του07:28“The 2Night Show”: Η Μαρία Ιορδάνοβα και η Μαρίνα Μπομπέτσι για το viral “Scorpios”07:15Γιώργος Γεννηματάς: ο εμπνευστής του ΕΣΥ07:01
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο