LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΠολιτισμόςΔημοσίευση: 30 Δεκεμβρίου 2021 12:22

“Το Πρωινό”: η Μαίρη Χρονοπούλου σε μια εξομολόγηση από καρδιάς (βίντεο)

Στο στούντιο της εκπομπής βρέθηκε η δημοφιλής ηθοποιός, στέλνοντας ένα μήνυμα θέλησης και ζωής. Τι είπε για τον “μισό” έρωτα της ζωής της, την μαγειρική και τα φιλμ νουάρ που γύρισε.

Χρονοπούλου - Το Πρωινό

«Ήταν πολύ σκληρή η καθημερινότητα μου, επίπονη και σκληρή. Επί 1,5 χρόνο ταλαιπωρήθηκα φρικτά, αλλά να ΄μια… στα πόδια μου!», είπε η Μαίρη Χρονοπούλου, που βρέθηκε στο στούντιο της εκπομπής «Το Πρωινό».

Μιλώντας με τον Γιώργο Λιάγκα και την Φαίη Σκορδά, στους οποίους έκανε διάφορα δώρα, ζήτησε να προβληθεί μια φωτογραφία της από το πρόσφατο παρελθόν, λέγοντας «εκεί είμαι 18 κιλά, πριν από 2-3 χρόνια. Με παρέλαβε γύρω στα 100 κιλά ο φυσιοθεραπευτής μου και τώρα είμαι 62 κιλά. Είναι ένα μήνυμα που θέλω να στείλω σε όλους τους ανθρώπους που αντιμετωπίζουν προβλήματα: ήμουν χοντρή και ανάπηρη και πάλεψα και κατάφερα, όχι να είμαι ο Κεντέρης, αλλά κάνω πέντε βήματα, μπορώ να βάφομαι, να φτιάχνω τα μαλλιά μου».

Αναφέρθηκε πολλές φορές με γλυκύτητα και ευγνωμοσύνη στον φυσιοθεραπευτή, ο οποίος την βοήθησε να σταθεί και πάλι στα πόδια της, λέγοντας χαρακτηριστικά «όταν ήρθε ο άνθρωπος στο σπίτι μου, ήμουν κατσούφα και μουντρούχα. Είχα σταματήσει όχι μόνο να γελάω, ακόμη και να χαμογελάω. Τον πρώτο μήνα με σήκωσε όρθια. Δεν είχα σταθεί ποτέ όρθια. Με έμαθε από την αρχή το γέλιο και το χαμόγελο, πώς να στέκομαι όρθια, στους δύο μήνες με έμαθε πως να κάνω 1-2 βήματα. Τώρα πάω στο μπάνιο μόνη μου, κάνω 3 μπάνια την ημέρα, πριν με έκαναν μπάνιο με ένα ντους».

Χρονοπούλου - Το Πρωινό

«Ήταν φρίκη. Ήταν μια οδυνηρή και επίπονη κατάσταση», είπε η Μαίρη Χρονοπούλου, αναφερόμενη στα προβλήματα που αντιμετώπιζε επί σειρά ετών, λέγοντας ακόμη πως «δεν χρειάστηκα βοήθεια από αλλού. Ο ψυχολόγος είναι μέσα μας, ο Θεός είναι μέσα μας. Είχα έναν άνθρωπο κοντά μου κάθε ημέρα που με βοηθούσε, τον φυσιοθεραπευτή μου και με μπαλέτο, με pilates, με φυσιοθεραπεία και μαλάξεις κατάφερα να σηκωθώ».

Όπως αποκάλυψε, «το όνειρο μου ήταν να είμαι χορεύτρια. Είχα το ψώνιο του χορού, αλλά είχα ύψος 1,75 μ. ξυπόλητη, ήμουν άχαρη. Στον δρόμο μου φώναζαν «ψηλοκαμήλα» και κρυβόμουν. Είχα υποστεί bullying».

Σε ότι αφορά την εξωτερική της εμφάνιση και την καλλιτεχνική διαδρομή της, η Μαίρη Χρονοπούλου είπε «δεν είμαι σταρ, προσπαθούσα να είμαι μια καλή ηθοποιός. Δεν νομίζω ότι τραγουδούσα τελείως καλά, ήμουν σωστή στο τραγούδι. Όμορφη δεν νομίζω απόλυτα ότι ήμουν, μια γοητεία είχα».

Για τους άνδρες της ζωής της και την μαγειρική, η δημοφιλής ηθοποιός είπε «δεν με “πέταξαν” οι άντρες, είχα μια καλή ζωή. Αν σερβίρεις στο αρσενικό ένα καλό φαΐ είναι σαν να κάνεις τρεις ερωτικές πράξεις. Απόλυτα πιστεύω ότι ο έρωτας περνάει από το στομάχι. Μου αρέσει να περιποιούμαι τον άνδρα που έχω πλάι μου. Γκέισσα κανονική…. Είμαι καλύτερη μαγείρισσα από ό,τι ηθοποιός. Δεν μου άρεσαν τα κοκκινιστά και τα λεμονάτα. Έφτιαχνα πάντα γκουρμεδιές. Ο Φρέντυ Γερμανός είχε πει ότι όταν φτιάχνει η Μαίρη Χρονοπούλου μακαρονάδες φούρνου, τρέμουν τα ιταλικά εστιατόρια».

Χρονοπούλου - Το Πρωινό

«Δεν είμαι πολύ δυναμική. Πάλευα να δείχνω δυναμική», είπε η Μαίρη Χρονοπούλου στην Φαίη Σκορδά και στον Γιώργο Λιάγκα, προσθέτοντας πως «το θέμα του #MeToo είναι ακανθώδες και περίπλοκο, δεν θέλω να μιλήσω για αυτό» και συμπληρώνοντας ότι «ερωτεύτηκα μιάμιση φορά στην ζωή μου. Η μισή φορά ήταν μόνο στην φαντασία μου, δεν το είπα ποτέ. Μερικές φορές μου λείπει ένας σύντροφος. Μπορεί να ήθελα να έχω έναν σύντροφο δίπλα μου. Έχω πολλούς φίλους, έχω κάνει καλή επένδυση στην φιλία».

Η Μαίρη Χρονοπούλου αναφέρθηκε στην καθημερινότητα της στην Παιανία, όπου ζει, λέγοντας πως μεταξύ άλλων, κυκλοφορεί και βγαίνει και στα μπαράκια της περιοχής, αλλά και στην συμμετοχή της στην σειρά «Έτερος εγώ», σε έναν ρόλο που γράφτηκε μόνο για εκείνη και θα υποδυθεί τον χαρακτήρα μιας γυναίκας του υποκόσμου.

Είπε ακόμη πως «δεν βλέπω όλες μου τις ταινίες όταν παίζονται στην τηλεόραση. Δυστυχώς δεν προβάλλονται τα φιλμ νουάρ που κάναμε με τον Κούρκουλο ή τον Καζάκο. Βάζουν τα μιούζικαλ στην τηλεόραση συνέχεια».

Στο κλείσιμο της συνέντευξης στην εκπομπή «Το Πρωινό», η Μαίρη Χρονοπούλου τραγούδησε και το ρεφρέν ενός από τα τραγούδια της που έγιναν γνωστά από τον κινηματογράφο και όπως σημείωσε ακόμη παραμένουν δημοφιλή, μεταξύ άλλων, στο YouTube.

Παρακολουθήστε την εξομολόγηση της Μαίρης Χρονοπούλου στην εκπομπή «Το Πρωινό»: 

Ειδήσεις σήμερα:

“Το Πρωινό”: ο τράπερ με τα όπλα σε νέο βίντεο - ντοκουμέντο

Βασιλόπιτα κέικ από τον Πέτρο Συρίγο

Κορονοϊός - Μενιδιάτης στο “Πρωινό”: στα κέντρα δεν τηρούνται τα μέτρα (βίντεο)

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΜπόρχα Γκόμεθ: Νεκρός ο 20χρονος αθλητής κατά τη διάρκεια δοκιμώνΧθες 21:39 | Ειδήσεις

Τραγωδία συνέβη κατά τη διάρκεια δοκιμών με τον Μπόρχα Γκόμεθ να χ΄΄ανει τη ζωή του στη πίστα.

Φωτιά στην Ιεράπετρα: Ανείπωτη καταστροφή και η μάχη με τις αναζωπυρώσεις (εικόνες)Χθες 22:54 | Ειδήσεις

Ολονύχτια μάχη για δεύτερο 24ωρο στην Ιεράπετρα.

Ραφήνα: Σε ύφεση η φωτιά - Παραμένουν σε επιφυλακή οι πυροσβεστικές δυνάμεις για τυχόν αναζωπυρώσειςΧθες 20:58 | Ειδήσεις

Στο σημείο παραμένουν και επιχειρούν 170 πυροσβέστες με 8 ομάδες δασοκομάντο και 48 οχήματα, καθώς και μεγάλος αριθμός εθελοντών και εθελοντικών πυροσβεστικών οχημάτων. 

Χίος: Στο νοσοκομείο ανήλικοι μετά από κατανάλωση αλκοόλ - Συνελήφθη η ιδιοκτήτρια της επιχείρησηςΧθες 22:12 | Ειδήσεις

Τρια ανήλικα άτομα που κατανάλωσαν αλκοόλ στο συγκεκριμένο κατάστημα, μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο της Χίου με συμπτώματα μέθης.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Εύβοια: Αυτοκίνητο έπεσε πάνω σε βράχο- Τραυματίστηκε γυναίκα (εικόνες)23:59Παναθηναϊκός - Γιόνας Βαλαντσιούνας: Ένα βήμα από τη συμφωνία, λένε οι Λιθουανοί23:47Φωτιά στην Ιεράπετρα: Δορυφορική εικόνα αποτυπώνει τις καμένες εκτάσεις23:34Θεσσαλονίκη: Εντοπίστηκε κατάστημα που διεξάγονταν παράνομα τυχερά παιχνίδια23:20Φωτιά στην Ιεράπετρα: Ανείπωτη καταστροφή και η μάχη με τις αναζωπυρώσεις (εικόνες)23:06Μεξικό: Ο δήμαρχος μιας πόλης παντρεύτηκε έναν.... θηλυκό αλιγάτορα (βίντεο)22:52Αχαΐα: Οδηγός παραβίασε στοπ και συγκρούστηκε με υπηρεσιακό όχημα - Ακρωτηριάστηκε μία εργαζόμενη 22:38Χίος: Στο νοσοκομείο ανήλικοι μετά από κατανάλωση αλκοόλ - Συνελήφθη η ιδιοκτήτρια της επιχείρησης22:23Μπόρχα Γκόμεθ: Νεκρός ο 20χρονος αθλητής κατά τη διάρκεια δοκιμών22:09Παναθηναϊκός: Αγόρασε από την Ίντερ το ποσοστό του Βαγιαννίδη21:55Φωτιές: Πολύ υψηλός ο κίνδυνος την Παρασκευή (χάρτης)21:41Πέθανε ο Μάικλ Μάντσεν21:26Ραφήνα: Σε ύφεση η φωτιά - Παραμένουν σε επιφυλακή οι πυροσβεστικές δυνάμεις για τυχόν αναζωπυρώσεις21:11Μουντιάλ Συλλόγων: Οι μεγάλες μάχες των προημιτελικών ζωντανά στον ANT1 και το antenna.gr20:57Κρήτη: Αυτοκίνητο εμβόλισε διανομέα που σταμάτησε σε διάβαση – Διέφυγε πετώντας πέτρες ο οδηγός (βίντεο)20:41Τηλεφωνική επικοινωνία Τραμπ - Πούτιν: Στο τραπέζι η επίλυση όλων των αμφιλεγόμενων θεμάτων20:27Φωτιά στον Καρδαμά: Κάηκαν τέσσερα στρέμματα αγροτικής έκτασης (εικόνες)20:11Τι καιρό θα κάνει την Παρασκευή19:57Παναθηναϊκός - Γκέιμπριελ: Θα κρατήσω αυτές τις αναμνήσεις μέσα μου για πάντα19:40Λαμία: Παρέσυρε δικυκλιστή και τον εγκατέλειψε - "Μη με μπλέξεις" φώναζε19:26
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο