LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /LifeΔημοσίευση: 30 Δεκεμβρίου 2021 11:23

“Το Πρωινό”: Η Μάγκυ Χαραλαπίδου, ο Παναγιωτόπουλος και το... “μοντάζ”

Η γνωστή dj έκανε λόγο για μοντάζ στις δηλώσεις της που έπαιξαν στο "Πρωινό" για τον Στάθη Παναγιωτόπουλο. Τι δήλωσε μετά τον ντόρο που δημιουργήθηκε.

Το Πρωινό - Μάγκυ Χαραλαμπίδου
Για τον σάλο που έχει ξεσπάσει με τον Στάθη Παναγιωτόπουλο και τις καταγγελίες που έχουν γίνει εις βάρος του τοποθετήθηκε η Μάγκυ Χαραλαμπίδου, πριν απο λίγες ημέρες στο Πρωινό. Η γνωστή dj πήρε θέση σχετικά με τα όσα έχουν δει το δημοσιότητας κάνοντας λόγο για αδιανόητα πράγματα.

«Είναι απίστευτο. Απορώ με το θράσος του. Δεν μπορώ να το πιστέψω όλο αυτό, είναι αδιανόητο. Σκεφτόμαστε την κοπέλα. Ο ίδιος; Είναι δυνατόν να μην ντρέπεται ο ίδιος να πρωταγωνιστεί με αυτό το απαράδεκτο σώμα, με όλο αυτό το απαράδεκτο πακέτο;» είχε πει μεταξύ άλλων η Μάγκυ Χαραλαμπίδου.

Οι δηλώσεις αυτές προκάλεσαν αντιδράσεις και η Μάγκυ Χαραλαμπίδου θέλησε να ξεκαθαρίσει την θέση της. Μίλησε εκ νέου στο Πρωινό και έκανε λόγο για μοντάζ στις δηλώσεις της.

Όπως είπε η δήλωσή της δεν έπαιξε ολόκληρη, λόγω του μοντάζ, και όπως είπε έμεινε λίγο εκτεθειμένη, ενώ στην συνέχεια ανέφερε «όλοι μου έλεγαν μπράβο καλά τα είπες, αυτό που είπα εγώ το λένε όλοι ακούγεται στις παρέες».

Σημείωσε ακόμα ότι «πρέπει να υπάρχει ένα νομικό πλαίσιο που σε κάθε «Στάθη», να μην του επιτρέπει να κάνει κάτι τέτοιο».

Μετά τις δηλώσεις της Μάγκυς Χαραλαμπίδου περί μοντάζ σε αυτά που είπε, «Το Πρωινό» έπαιξε και τις αμοντάριστες δηλώσεις της...

Ειδήσεις σήμερα:

Παναγιωτόπουλος - “Το Πρωινό”: η 30χρονη καταγγέλλουσα μιλά για όλα (βίντεο)

Βιρτζίνια: Δολοφόνος γυναικών με καρότσι σούπερ μάρκετ (βίντεο)

Μετάλλαξη Όμικρον – Δημόπουλος: Τα rapid test είναι λιγότερο ευαίσθητα στον εντοπισμό της

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Αγίου Πνεύματος: Πότε πέφτει το τριήμερο21:56Καρδιοχειρουργική 2.0: εξατομικευμένη θεραπεία, νέες τομές και αποδόμηση μύθων21:42Πάσχα - Μητσοτάκης: Η Μαρέβα, το ποδήλατο και η... "χώνεψη" (εικόνες)21:29ΗΠΑ: Ιταλός φοιτητής θύμα αστυνομικής βίας (βίντεο)21:15Εύβοια: Το GPS αντί για την Κάρυστο τους “έστειλε” σε ρεματιά21:02Madonna - Rio de Janeiro: η μεγαλύτερη συναυλία της “βασίλισσας” (βίντεο)20:48Κτηματολόγιο: Σε ποιες περιοχές θα γίνονται ψηφιακά οι αιτήσεις20:35Μεταμόσχευση ήπατος: Η 23χρονη λήπτρια με δότη τον πατέρα της μιλά στον ΑΝΤ1 (βίντεο)20:22ΗΠΑ - Euro 2024: Οδηγία για "αυξημένη προσοχή" των Αμερικανών στην Γερμανία20:10Χώρισαν Τσιτσιπάς - Μπαντόσα: Η ανακοίνωση και η παράκληση20:08Θήβα: Μωρό μεταφέρθηκε νεκρό στο νοσοκομείο19:55Ισραήλ - Al Jazeera: Η αστυνομία έκανε έφοδο στα γραφεία του τηλεοπτικού δικτύου (βίντεο)19:41Καιρός - Δευτέρα του Πάσχα: τοπικές μπόρες και άνοδος θερμοκρασίας19:27Ανάσταση - Νάξος: Νέοι ψέλνουν χοροπηδώντας το “Χριστός Ανέστη” (βίντεο)19:14Καλύβια - Κροτίδες: Άνδρας υπέστη ακρωτηριασμό δαχτύλων19:00Κασσελάκης: Να είστε μαζί μου όταν “σπάσουμε τα αυγά” (βίντεο) 18:47Βόλος: Καρχαριοειδές 3,5 μέτρων “εγκλωβίστηκε” σε αγωγό ομβρίων (εικόνες)18:33Μητέρα Έμμας: “Δεύτερο Πάσχα χωρίς εσένα - Ποια γιορτή, ποια ζωή;”18:19ΡΑΑΕΥ: 3 εργαλεία σύγκρισης τιμών ενέργειας18:06Καστελλόριζο - Δένδιας: Ευγνωμοσύνη για όσους υπερασπίζονται τα σύνορα της πατρίδας (εικόνες)17:52
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο