LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /LifeΔημοσίευση: 30 Δεκεμβρίου 2021 10:25 | Ανανέωση: 30 Δεκεμβρίου 2021 10:34

Κορονοϊός - Μενιδιάτης στο “Πρωινό”: στα κέντρα δεν τηρούνται τα μέτρα (βίντεο)

Τι είπε ο τραγουδιστής και ο συνάδελφος του Γιάννης Καψάλης για τα νέα μέτρα που αφορούν την εστίαση και την διασκέδαση, που έχουν ήδη τεθεί σε ισχύ.

Μενιδιάτης - Καψάλης - Το Πρωινό

«Είμαι από τους τυχερούς που δεν έχω κολλήσει κορονοϊό» είπε στη εκπομπή «Το Πρωινό» ο Χρήστος Μενιδιάτης.

Ερωτηθείς για τα νέα μέτρα στην εστίαση και στην διασκέδαση, λόγω του κορονοϊού και της μετάλλαξης Όμικρον, είπε πως «είναι μεγάλο πλήγμα, σχεδόν καταστροφή για όλους μας: για τις επιχειρήσεις, για τα παιδιά που παίρνουν μεροκάματο, τους σερβιτόρους, τους βοηθούς, τους ανθρώπους που δουλεύουν στο πάρκινγκ που περίμεναν να πάρουν κάτι παραπάνω αυτές τις ημέρες. Πλήγμα είναι και για τις επιχειρήσεις που είχαν κάνει προμήθειες και προετοιμασίες για αυτές τις ημέρες».

«Αυτό που μας ενόχλησε είναι ότι ανακοινώθηκαν άλλα μέτρα την Δευτέρα, που θα μας άφηναν να δουλέψουμε και την Πρωτοχρονιά, ενώ την Τετάρτη είχαμε άλλα μέτρα», συμπλήρωσε ο Χρήστος Μενιδιάτης.

Όπως παραδέχθηκε ο Χρήστος Μενιδιάτης, «είναι αλήθεια πως μέσα στα νυχτερινά κέντρα και γενικότερα στους χώρους διασκέδασης, δεν μπορεί να υπάρξει έλεγχος και τήρηση των μέτρων, ο ένας είναι πάνω στον άλλον ή δίπλα στον άλλον, δεν μπορεί να υπάρξει χρήση μάσκας». 

Από την πλευρά του ο Γιάννης Καψάλης είπε «χθες το μεσημέρι ήμουν θυμωμένος, αλλά στην διάρκεια της ημέρας, που έβλεπα στο Facebook, φίλους να γράφουν ότι είναι θετικοί στον κορονοϊό, κατάλαβα ότι είναι μεγάλο το πρόβλημα και έχει “ξεφύγει η δουλειά, έχει ξεφύγει ο κορονοϊός”».

Ο Γιάννης Καψάλης υποστήριξε πως «απέναντι στην μουσική υπάρχει ένας “ρατσισμός”, δεν μπορεί να χτυπάς και να λες “φταίει η μουσική για τα πάντα”. Το καλοκαίρι εγώ τραγουδούσα σε 1500 άτομα και ήταν όλοι καθιστοί, δεν χόρευε κανένας», καταλήγοντας πως «μπορούσε να γίνει και ένα γενικευμένο lockdown, γιατί έχει “ξεφύγει η δουλειά”».


Ειδήσεις σήμερα:

Βιρτζίνια: Δολοφόνος γυναικών με καρότσι σούπερ μάρκετ (βίντεο)

Πλεύρης: άκυρο το πιστοποιητικό εμβολιασμού χωρίς τρίτη δόση μέσα στο 7μηνο

Μετάλλαξη Όμικρον – Δημόπουλος: Τα rapid test είναι λιγότερο ευαίσθητα στον εντοπισμό της

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΙράν: Οι εκρήξεις, το Ισραήλ και η επίθεση για αντίποινα (βίντεο)Σήμερα 09:25 | Ειδήσεις

Τι αναφέρουν διεθνή ΜΜΕ για την αεροπορική βάση που μπήκε στο "στόχαστρο". Τα κρατικά ισραηλινά ΜΜΕ υποβαθμίζουν την ισραηλινή επίθεση. Τι λέει η Τεχεράνη.

Μέση Ανατολή - Πετρέλαιο: Μεγάλη αύξηση στις διεθνείς τιμές φέρνει η νέα έντασηΣήμερα 07:12 | Ειδήσεις

"Ράλι ανόδου" καταγράφεται στις διεθνείς αγορές, μετά και τις πληροφορίες για την επίθεση του Ισραήλ στο Ιράν.

Σταδίου: Τροχαίο με σοβαρά τραυματισμένο οδηγόΣήμερα 06:36 | Ειδήσεις

Που και πως συνέβη το τροχαίο στο κέντρο της Αθήνας. Ποια είναι η κατάσταση του οδηγού του δικύκλου.

OHE: “Όχι” των ΗΠΑ στην πλήρη ένταξη της ΠαλαιστίνηςΣήμερα 07:04 | Ειδήσεις

Την απόφαση καταδίκασε αμέσως η Παλαιστινιακή Αρχή, που είδε σε αυτή «κατάφωρη επίθεση» εναντίον των Παλαιστινίων, που ωθεί τη Μέση Ανατολή «στο χείλος της αβύσσου».

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Ιράν: Οι εκρήξεις, το Ισραήλ και η επίθεση για αντίποινα (βίντεο)09:45“Έρωτας φυγάς” - Νέο επεισόδιο: Μυστικά και αποκαλύψεις την Παρασκευή (βίντεο)09:31Ιράν: Επαναλειτουργούν τα αεροδρόμια της Τεχεράνης09:17ΠΟΥ: Η γρίπη των πτηνών θα γίνει σαν τον κορονοϊό09:04“Ενώπιος Ενωπίω” - Αλέξανδρος Αντωνόπουλος: Η Παξινού, οι “Ψυχοκόρες” και η πολιτική (βίντεο)08:50Εορτολόγιο - 19 Απριλίου: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα (Ακάθιστος Ύμνος)08:36Το παρασκήνιο της βρετανικής συμμετοχής στην ενίσχυση της ισραηλινής άμυνας08:23Τροχαίο - Θεσσαλονίκη: Αυτοκίνητο τούμπαρε στην Εθνική Οδό (βίντεο)08:10Amber Alert για 11χρονο07:57OHE: “Όχι” των ΗΠΑ στην πλήρη ένταξη της Παλαιστίνης07:44Αθηναϊκή Λέσχη: Δείπνο προς τιμήν του Οικουμενικού Πατριάρχη (εικόνες)07:30Μέση Ανατολή - Πετρέλαιο: Μεγάλη αύξηση στις διεθνείς τιμές φέρνει η νέα ένταση07:17Σημεία για rapid test δωρεάν την Παρασκευή07:03ECL - Ολυμπιακός: Αποθέωση στο αεροδρόμιο για την πρόκριση στα ημιτελικά (βίντεο)06:50Σταδίου: Τροχαίο με σοβαρά τραυματισμένο οδηγό06:37Επίθεση Ισραήλ στο Ιράν: Αεροπορική βάση στο “στόχαστρο”06:23Καιρός - Παρασκευή: Βροχές, καταιγίδες και πτώση θερμοκρασίας06:09Φενερμπαχτσέ – Ολυμπιακός: Πασάς… στην Πόλη ο “Θρύλος”!00:52“Ψυχοκόρες” στον ΑΝΤ1 τέσσερις φορές την εβδομάδα: Τι θα δούμε στα νέα επεισόδια (εικόνες)00:23ECL: Ήττα και αποκλεισμός για τον ΠΑΟΚ23:59
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο