LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΑθλητικάΔημοσίευση: 23 Δεκεμβρίου 2021 21:14 | Ανανέωση: 23 Δεκεμβρίου 2021 21:26

Η ΑΕΚ στα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας

Οι "κιτρινόμαυροι" έβγαλαν την «αγγαρεία» και πέρασε στα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας.

Κηφισιά - ΑΕΚ

Ένα ματς που έγινε επειδή... έπρεπε, διεξήχθη στην Καισαριανή, όπου η ΑΕΚ σφράγισε την πρόκριση στους «8» του Κυπέλλου Ελλάδας με το 1-1 εναντίον της Κηφισιάς. Το 4-0 του πρώτου αγώνα δεν άφηνε περιθώρια αμφιβολιών για την ομάδα που θα κατακτούσε το εισιτήριο για την επόμενη φάση κι έτσι η σημερινή αναμέτρηση είχε διαδικαστικό χαρακτήρα. Ο Λιβάι Γκαρσία άνοιξε το σκορ για τους «κιτρινόμαυρους» στο 55΄, ενώ ο Τετέι ισοφάρισε για τη Κηφισιά στο 73΄.

Ακριβώς έτσι την αντιμετώπισαν και οι δύο προπονητές. Η ΑΕΚ παρατάχθηκε με τον Τσιντώτα και δέκα διαφορετικούς παίκτες σε σχέση με το τελευταίο ματς πρωταθλήματος, ενώ ο τεχνικός των γηπεδούχων Νίκος Κούτσιας χάρισε στον τερματοφύλακα Αντωνόπουλο (στο παρελθόν είχε περάσει από τις ακαδημίες της ΑΕΚ) και στον αμυντικό Τόλιο το ντεμπούτο τους. Ομοίως και ο Αργύρης Γιαννίκης χρησιμοποίησε τον 23χρονο Μυστακόπουλο στο αρχικό σχήμα, καθώς ο Σάκχοφ αισθάνθηκε αδιαθεσία και αποκλείστηκε από την αποστολή. Κίνηση-ορόσημο, αφού ο Πατρινός χαφ που αποκτήθηκε το καλοκαίρι από την Παναχαϊκή, είναι ο πρώτος ποδοσφαιριστής της Β΄ ομάδας που προωθείται και ντεμπουτάρει στην Α΄.

Το σκορ άνοιξε για την Ένωση ο Λιβάι Γκαρσία με δυνατό σουτ στο 55΄ και λάθος αντίδραση του τερματοφύλακα. Σε αντίθεση με το πρώτο ματς όπου παραδόθηκε αμαχητί, σήμερα η Κηφισιά πάλεψε για ένα τιμητικό αποτέλεσμα και απείλησε αρκετές φορές τον Τσιντώτα. Όμως οι παίκτες της είχαν πολύ κακές επιλογές στην τελική προσπάθεια. Μέχρι το 73΄ όταν ο Τετέι βγήκε «στην πλάτη» του Λάτσι, πέρασε και τον Τσιντώτα και σε κενή εστία έγραψε το 1-1. Ο ίδιος παίκτης λίγο έλειψε να δώσει τη νίκη στους γηπεδούχους με φοβερή ατομική προσπάθεια στο 90΄, όμως στην περίπτωση αυτή «νικητής» ήταν ο Τσιντώτας με πολύ δύσκολη αποκρούση. Το 1-1, ωστόσο, δεν παύει να είναι ένα αποτέλεσμα ιστορικό, για μια ομάδα που τέτοιες μέρες πριν από τρία χρόνια αγωνιζόταν στα τοπικά πρωταθλήματα.

Διαιτητής: Σιδηρόπουλος (Δωδεκανήσου)

Κίτρινες: Μκρτσιαν, Τόλιος - Μήτογλου

ΚΗΦΙΣΙΑ (Νίκος Κούστας): Αντωνόπουλος, Σμπώκος, Τόλιος, Γκότοβος, Μκρτσιάν, Ντοριβάλ, Αγγελόπουλος (83 Παυλάκης), Πρίτσας (66΄ Οικονομίδης), Γιαννιτσάνης (58΄ Καλλέργης), Καραγκούνης (58΄ Φερέιρα), Κρητικός (66΄ Τετέι)

ΑΕΚ (Αργύρης Γιαννίκης): Τσιντώτας, Ρότα, Σβάρνας, Μήτογλου (58΄ Λάτσι), Μοχαμάντι, Λε Ταλέκ, Μουστακόπουλος, Γέβτιτς (83΄ Χατζισαφί), Γκαρσία, Τάνκοβιτς (66΄ Τσούμπερ), Ανσαριφάρντ

Ειδήσεις σήμερα:

Στάθης Παναγιωτόπουλος: Τι είπε η δικηγόρος της καταγγέλουσας στον ΑΝΤ1

“Το Πρωινό” - Μπιμπίλας για Φιλιππίδη: κλήθηκα ως μάρτυρας υπεράσπισης (βίντεο)

ΕΛΑΣ: Ανακοίνωση για τις άδειες οπλοφορίας

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Φενερμπαχτσέ – Ολυμπιακός: Πασάς… στην Πόλη ο “Θρύλος”!00:52“Ψυχοκόρες” στον ΑΝΤ1 τέσσερις φορές την εβδομάδα: Τι θα δούμε στα νέα επεισόδια (εικόνες)00:23ECL: Ήττα και αποκλεισμός για τον ΠΑΟΚ23:59Μπριζίτ Μακρόν: Η ζωή της μεταφέρεται στη μικρή οθόνη23:47Βία ανηλίκων: Ξυλοδαρμός ανηλίκου…για το TikTok (βίντεο)23:35Πάτρα: Γκαραζόπορτα πλάκωσε γυναίκα23:22ΑΠΘ - SeaCare: Φοιτητική Ομάδα διακρίθηκε σε Παγκόσμιο Διαγωνισμό Καινοτομίας23:08Ενδοοικογενειακή βία - Βία ανηλίκων: Οι αστυνομικές δράσεις το πρώτο 15μερο του Απριλίου (βίντεο)22:55Τσίπρας: Στη Μέση Ανατολή, η Ευρώπη δεν είναι με τη σωστή πλευρά της Ιστορίας22:41Ιρλανδία: Συγγενείς των θυμάτων της φονικότερης φωτιάς δικαιώθηκαν μετά από 43 χρόνια22:28Σημεία για rapid test δωρεάν την Παρασκευή22:14Διασύνδεση POS με ταμειακές - Χατζηδάκης: Καμία παράταση22:01Κόρινθος: Θρίλερ με σορό γυναίκας στη θάλασσα21:47Δάγκειος πυρετός: “Συναγερμός” από τον ΠΟΥ για τη Λατινική Αμερική21:34Βαρκελώνη – Τσιτσιπάς: “Ανίκητος” στο χώμα!21:20Αττική Οδός: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις το βράδυ της Πέμπτης21:07Δολοφονία στην Ιεράπετρα: Προφυλακίστηκε ο 45χρονος κατηγορούμενος20:53Δομοκός: Ψευδοροφή έπεσε στα θρανία μαθητών (εικόνες)20:40Αλέν Ντελόν: Η Ουκρανία θα του απονείμει παράσημο20:26Το βίντεο του ξυλοδαρμού 8χρονου από 7χρονο στο TikTok και οι αντιδράσεις των γονιών20:13
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο