LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΑθλητικάΔημοσίευση: 23 Δεκεμβρίου 2021 19:02 | Ανανέωση: 23 Δεκεμβρίου 2021 19:20

Κύπελλο Ελλάδας: Ο Παναθηναϊκός στους “8”

Θέση στους «8» του Κυπέλλου Ελλάδας έκλεισε ο Παναθηναϊκός, ο οποίος έφυγε με το «λευκό» 0-0 από το «Πανθεσσαλικό Στάδιο» κόντρα στο Βόλο. 

Βόλος - Παναθηναϊκός

Θέση στους «8» του Κυπέλλου Ελλάδας έκλεισε ο Παναθηναϊκός, ο οποίος έφυγε με το «λευκό» 0-0 από το «Πανθεσσαλικό Στάδιο» κόντρα στο Βόλο κι «ακουμπώντας» στη νίκη του με 2-1 στον πρώτο αγώνα της Λεωφόρου, πήρε το «εισιτήριο» της πρόκρισης για την επόμενη φάση. Έχασαν πάρα πολλές ευκαιρίες οι «πράσινοι» για να πάρουν τη νίκη, με δέκα παίκτες ολοκλήρωσαν τον αγώνα οι γηπεδούχοι μετά την αποβολή του Γκρίλο στο 80’.

Ο Παναθηναϊκός μπήκε πολύ δυνατά και πιεστικά στον αγώνα, ψάχνοντας από νωρίς ένα γκολ που θα έκανε πιο εύκολο το έργο του. Κι έφτασε πολύ κοντά μόλις στο 3ο λεπτό, όταν από σέντρα του Κώτσιρα, ο Βιγιαφάνιες έπιασε εξαιρετική κεφαλιά, αλλά ο Κότνικ έδιωξε εντυπωσιακά σε κόρνερ με εκτίναξε στο αριστερό «παραθυράκι» του.

Στο αμέσως επόμενο λεπτό, έπειτα από κλέψιμο της μπάλας ο Αϊτόρ σέντραρε προς τον Μαουρίσιο, που έπιασε νέα κεφαλιά ολομόναχος στην περιοχή, αλλά μπλόκαρε με δεύτερη προσπάθεια ο Κότνικ.

Ο Παναθηναϊκός συνέχισε να πρεσάρει ψηλά και στο 20’ έχασε άλλη μία καλή ευκαιρία, όταν ο Χατζηγιοβάνης έκανε εντυπωσιακή κίνηση από τα αριστερά και σούταρε φαλτσαριστά, αλλά η μπάλα πέρασε ελάχιστα άουτ.

Στο 31’ ακυρώθηκε σωστά γκολ του Βέλεθ (γυριστή κεφαλιά από φάουλ του Αϊτόρ), καθώς ο Ισπανός στόπερ ήταν ένα βήμα πιο μπροστά από τον τελευταίο αμυνόμενο του Βόλου, όπως επιβεβαίωσε και το VAR.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε σε πιο αργό τέμπο, με τον Παναθηναϊκό να έχει την κατοχή της μπάλας και το Βόλο, να ψάχνει τη δική του στιγμή σε κάποια αντεπίθεση. Στο 70’ από σέντρα του Αϊτόρ και κεφαλιά-γύρισμα του Χατζηγιοβάνη, ο Μαουρίσιο έπιασε «αέρα» χάνοντας μοναδική ευκαιρία από τα πέντε μέτρα.

Στο 80’ ο Μακέντα βρήκε εξαιρετικά τον Παλάσιος στο ανοικτό γήπεδο, ο Αργεντινός πρόλαβε στο σπριντ τον Γκρίλο και ο αμυντικός του Βόλου τον ανέτρεψε καθαρά, αντικρίζοντας την απευθείας κόκκινη του διαιτητή Μανούχου.

Στο 82’ ο Παναθηναϊκός έφτασε κοντά στο γκολ, όταν από φάση διαρκείας και ασίστ του Αϊτόρ, ο Μακέντα βρέθηκε σε θέση βολής, αλλά σημάδεψε πολύ ψηλά πάνω από τα δοκάρια του Κότνικ, ενώ στο αμέσως επόμενο λεπτό, σε νέα αντεπίθεση των «πράσινων» ο Μαουρίσιο πλάσαρε στο οριζόντιο δοκάρι.

Διαιτητής: Ευάγγελος Μανούχος (Αργολίδας)

Κίτρινες: Τσοκάνης, Μπαριέντος - Βιγιαφάνιες, Σάντσες

Αποβολές: 80’ Γκρίλο (απευθείας κόκκινη)

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΒΟΛΟΣ (Κώστας Μπράτσος): Κότνικ, Μπαριέντος (72’ Νίνης), Ρομέρο, Γκρίλο, Φεράρι, Τσοκάνης (54’ Ορόζ), Σοάρες (79’ Ροσέρο), Φερνάντες, Ρεγκατέν, Μπαρτόλο, Φαν Φέερτ.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Ιβάν Γιοβάνοβιτς): Διούδης, Κώτσιρας, Βέλεθ, Σένκεφελντ, Σάντσες, Ρούμπεν, Μαουρίσιο (87’ Λούντκβιστ), Αϊτόρ (87’ Βιτάλ), Βιγιαφάνιες, Χατζηγιοβάνης (76’ Παλάσιος), Μακέντα (87’ Ιωαννίδης).

Ειδήσεις σήμερα:

Κορονοϊός – ΗΠΑ: Ο FDA ενέκρινε το αντιικό φάρμακο της Merck

Στάθης Παναγιωτόπουλος: κρατούμενος έως την Δευτέρα

“Το Πρωινό” - Μπιμπίλας για Φιλιππίδη: κλήθηκα ως μάρτυρας υπεράσπισης (βίντεο)

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΦλώρος: Δίωξη για κακούργημα και προσωρινή κράτηση του βουλευτήΣήμερα 20:03 | Ειδήσεις

Κρατούμενος θα παραμείνει μέχρι την απολογία του ο ανεξάρτητος βουλευτής, Κωνσταντίνος Φλώρος για τον ξυλοδαρμό του βουλευτή Βασιλη Γραμμένου.

Σπαρτιάτες - Άρειος Πάγος: Το σκεπτικό για τον αποκλεισμό από τις ΕυρωεκλογέςΣήμερα 20:12 | Ειδήσεις

Σε 86 από τις 122 σελίδες της απόφασης, αναλύονται οι λόγοι που "μπλόκαραν" τους Σπαρτιάτες.

Μητσοτάκης για “Αιγίς”: Δεν υπάρχει περιθώριο για αδράνεια ή εγκληματική αδιαφορίαΣήμερα 19:47 | Ειδήσεις

Τι είπε ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, στην παρουσίαση του προγράμματος "Αιγίς" για την πολιτική προστασία.

Δολοφονία Λυγγερίδη: ο άγνωστος πληροφοριοδότης και το βίντεο ντοκουμέντο (βίντεο)Σήμερα 19:04 | Ειδήσεις

Πως μια φορητή μνήμη βοήθησε τους αστυνομικούς να "ξεκλειδώσουν" πρόσωπα και καταστάσεις. Νέες εικόνες από τους οπαδούς πριν απο το μοιραίο χτύπημα στον αστυνομικό.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Ακίνητα: Τροπολογία για τα ύψη κτηρίων, μετά τις αντιδράσεις (βίντεο)22:12Ισπανία - Σάντσεθ: Προς παραίτηση ο Πρωθυπουργός, για την έρευνα στην σύζυγο του21:59Δολοφονία Λυγγερίδη: ο άγνωστος πληροφοριοδότης και το βίντεο ντοκουμέντο (βίντεο)21:45Άρης - Ολυμπιακός: Ισοπαλία…. “πονοκέφαλος” για τους ερυθρόλευκους21:32Πρωτομαγιά - Απεργία: ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ απευθύνουν κάλεσμα για συμμετοχή21:18Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα ενόργανης: Ο Πετρούνιας στον τελικό21:04Ρωσία: Από έλεγχο θα περνούν τα βιβλία για “απαγορευμένες πληροφορίες”20:58Make-A-Wish Ελλάδος: 29 Απριλίου - Παγκόσμια Ημέρα Ευχής20:51Σπαρτιάτες - Άρειος Πάγος: Το σκεπτικό για τον αποκλεισμό από τις Ευρωεκλογές20:38Φλώρος: Δίωξη για κακούργημα και προσωρινή κράτηση του βουλευτή20:25POS - ταμειακές μηχανές: “Εκπνέει” η προθεσμία για τη διασύνδεση τους20:11Μητσοτάκης για “Αιγίς”: Δεν υπάρχει περιθώριο για αδράνεια ή εγκληματική αδιαφορία19:58Γενοκτονία των Αρμενίων - Τουρκικό ΥΠΕΞ: Διαστρέβλωση των ιστορικών γεγονότων19:45Άγιοι Ανάργυροι - Κυριακή Γρίβα: Νέα ντοκουμέντα από την δολοφονία παρουσίασε ο ΑΝΤ1 (εικόνες)19:31Λαμία - ΠΑΟΚ: “φιλί ζωής” στις καθυστερήσεις για τον “δικέφαλο το Βορρά” 19:17Γονίδια και αυτοανοσία19:08Δολοφονία Λυγγερίδη - Θύρα 7: “Φιάσκο” η δικογραφία, αδέρφια είμαστε μαζί σας18:55Ερντογάν - Στάινμαγερ: Η Τουρκία ζήτησε τερματισμό των αμυντικών περιορισμών18:42ΔΕΗ Ανανεώσιμες: Ολοκλήρωση αιολικών πάρκων 40 MW στη Δυτική Μακεδονία18:28“Αττικόν” για καταγγελία Καλλιάνου: ο πατέρας του δεν πληρούσε τα ιατρικά κριτήρια εισαγωγής σε ΜΕΘ18:15
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο