LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΚαιρόςΔημοσίευση: 22 Δεκεμβρίου 2021 16:44

Καιρός: νεφώσεις, τοπικές βροχές και κρύο την Πέμπτη

Πόσο ισχυροί θα πνέουν οι άνεμοι. Που θα δείξει τους -5 βαθμούς ο υδράργυρος. Τι καιρό θα κάνει την Παραμονή των Χριστουγέννων. Αναλυτική πρόγνωση ανά περιοχή.

Για την Πέμπτη προβλέπεται σχεδόν αίθριος καιρός, στις περισσότερες περιοχές της χώρας και μόνο στα ανατολικά και νότια θα υπάρχουν παροδικά αυξημένες νεφώσεις. Τοπικές βροχές θα σημειωθούν στην Κρήτη και τη νότια Πελοπόννησο. Η ορατότητα τις πρωινές και βραδινές ώρες στα ηπειρωτικά θα είναι τοπικά περιορισμένη. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι-βορειοανατολικοί, στα βόρεια 3 με 4 μποφόρ, στα νότια 4 με 5 και τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα διατηρηθεί σε χαμηλά επίπεδα. Τις πρωινές και βραδινές ώρες στα κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά θα σημειωθεί κατά τόπους παγετός, με ενδεικτική τιμή ελάχιστης θερμοκρασίας τους -5 (μείον 5) βαθμούς Κελσίου. Οι μέγιστες τιμές της δεν θα ξεπεράσουν στα κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά τους 9 με 11 βαθμούς, στα νότια ηπειρωτικά και το Ιόνιο τους 12 με 14 βαθμούς, ενώ στις Κυκλάδες, την Κρήτη και τα Δωδεκάνησα, θα φθάσει τοπικά τους 15 βαθμούς Κελσίου.

Στην Αττική αναμένονται λίγες νεφώσεις, παροδικά αυξημένες. Θα πνέουν άνεμοι βόρειοι-βορειοανατολικοί, 3 με 4 μποφόρ, πρόσκαιρα το πρωί έως 5 μποφόρ. Ο υδράργυρος θα κινηθεί από 07 έως 12 βαθμούς Κελσίου.

Στην Θεσσαλονίκη αναμένεται γενικά αίθριος καιρός, με λίγες πρόσκαιρες νεφώσεις, τις πρωινές και βραδινές ώρες. Θα πνέουν άνεμοι μεταβλητοί, 2 με 3 μποφόρ. Ο υδράργυρος θα δείξει από -01 βαθμό έως 10 βαθμούς Κελσίου.

Στην Εύβοια αναμένονται λίγες νεφώσεις, παροδικά αυξημένες. Υπάρχει μικρή πιθανότητα ασθενών βροχών τις μεσημβρινές ώρες. Θα πνέουν άνεμοι βόρειοι, 3 με 4 μποφόρ, πρόσκαιρα τις πρωινές ώρες στα νότια έως 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 03 έως 11 βαθμούς Κελσίου.

Στην Μακεδονία και στην Θράκη αναμένεται γενικά αίθριος καιρός, με λίγες τοπικές νεφώσεις στα ανατολικά, που προς το βράδυ θα αυξηθούν. Θα πνέουν άνεμοι ανατολικοί – βορειοανατολικοί, 3 με 4 μποφόρ, πρόσκαιρα τις πρωινές ώρες στο Θρακικό 4 έως 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από -02 βαθμούς 10 βαθμούς Κελσίου (σημ: στην δυτική Μακεδονία, 3-4 βαθμούς χαμηλότερα).

Στο Ιόνιο, στην Ήπειρο, στην δυτική Στερεά και στην δυτική Πελοπόννησο αναμένεται γενικά αίθριος καιρός, με λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες στο νότιο Ιόνιο και στη δυτική Πελοπόννησο, όπου και θα σημειωθούν τοπικές βροχές. Θα πνέουν άνεμοι από ανατολικές διευθύνσεις, 3 με 4 μποφόρ, στο νότιο Ιόνιο 5 με 6 μποφόρ. Το θερμόμετρο θα δείξει από 04 έως 14 βαθμούς Κελσίου (σημ: στην Ήπειρο, 3-4 βαθμούς χαμηλότερα).

Στην Θεσσαλία, στην ανατολική Στερεά, στην Εύβοια και στην ανατολική Πελοπόννησο αναμένονται νεφώσεις, παροδικά αυξημένες στην ανατολική Πελοπόννησο, όπου θα σημειωθούν τοπικές βροχές. Στις υπόλοιπες περιοχές θα αναπτυχθούν λίγες νεφώσεις. Θα πνέουν άνεμοι βόρειοι, 3 με 5 μποφόρ Ο υδράργυρος θα κινηθεί από τον 01 βαθμό έως τους 12 βαθμούς Κελσίου (σημ: στα βόρεια, 2-3 βαθμούς χαμηλότερα).

Στις Κυκλάδες και στην Κρήτη αναμένονται τοπικές νεφώσεις, παροδικά αυξημένες. Σποραδικές βροχές θα εκδηλωθούν στην Κρήτη, τις πρωινές και μεσημβρινές ώρες. Θα πνέουν άνεμοι βόρειοι, 4 με 5 μποφόρ. Ο υδράργυρος θα κινηθεί από 09 έως 15 βαθμούς Κελσίου.

Στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και στα Δωδεκάνησα αναμένονται λίγες νεφώσεις, παροδικά αυξημένες στα βόρεια. Θα πνέουν βόρειοι άνεμοι, 4 με 5 μποφόρ, στα Δωδεκάνησα έως 6 μποφόρ. Ο υδράργυρος θα κινηθεί από τους 09 έως τους 14 βαθμούς Κελσίου (σημ: στα βόρεια, 2-3 βαθμούς χαμηλότερα).

Ο καιρός την Παραμονή των Χριστουγέννων

Για την Παρασκευή, παραμονή των Χριστουγέννων προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός στις περισσότερες περιοχές της χώρας και μόνο στα δυτικά και στην ανατολική και νότια νησιωτική χώρα θα υπάρχουν παροδικά αυξημένες νεφώσεις. Η ορατότητα τις πρωινές και βραδινές ώρες θα είναι τοπικά περιορισμένη. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί-βορειοδυτικοί, 3 με 5 μποφόρ, ενώ στα βορειοανατολικά θα πνέουν νοτιοδυτικοί, με την ίδια ένταση. Η θερμοκρασία θα παρουσιάσει μικρή άνοδο. Τοπικά παγετός θα σημειωθεί τις πρωινές ώρες στα βόρεια ηπειρωτικά.

Ειδήσεις σήμερα:

ΕΟΔΥ: rapid test δωρεάν την Πέμπτη σε 169 σημεία

Μετάλλαξη Όμικρον: νέα μέτρα για τις Γιορτές και το 2022

Γέφυρα Ρίου – Αντιρρίου: Αναπροσαρμογή στα διόδια

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΙράν: Οι εκρήξεις, το Ισραήλ και η επίθεση για αντίποινα (βίντεο)Σήμερα 09:25 | Ειδήσεις

Τι αναφέρουν διεθνή ΜΜΕ για την αεροπορική βάση που μπήκε στο "στόχαστρο". Τα κρατικά ισραηλινά ΜΜΕ υποβαθμίζουν την ισραηλινή επίθεση. Τι λέει η Τεχεράνη.

Ευρωεκλογές - ΣΥΡΙΖΑ: Ο Παπανώτας, ο Τσίπρας και η παρουσίαση του ευρωψηφοδελτίουΣήμερα 10:22 | Ειδήσεις

Λίγες ώρες μετά από την "ακύρωση" της υποψηφιότητας Παπανώτα, ο Στέφανος Κασσελάκης παρουσιάζει και τις προσωπικές επιλογές για την ψηφοδέλτιο της 9ης Ιουνίου.

Κυριακή Γρίβα: Ο πατέρας της μήνυσε τους αστυνομικούς που “σε πέντε λεπτά την ξεφορτώθηκαν”Σήμερα 09:57 | Ειδήσεις

Τι ζητά με την μήνυση που κατέθεσε η οικογένεια της κοπέλας, η οποία δολοφονήθηκε έξω από το Αστυνομικό Τμήμα Αγίων Αναργύρων.

Σάμος: Σεισμός “ταρακούνησε” το νησίΣήμερα 11:10 | Ειδήσεις

Σεισμική δόνηση που έγινε αισθητή στην ευρύτερη περιοχή της Σάμου καταγράφηκε το πρωί της Παρασκευής.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Πρόστιμα σε εταιρείες για πλασματικές εκπτώσεις11:56Μυτιλήνη: Ο Μητσοτάκης επισκέφτηκε την πύλη εισόδου των Τούρκων τουριστών (εικόνες)11:44“MyCoast”: η ψηφιακή εφαρμογή καταγγελιών για τις παραλίες11:30Σάμος: Σεισμός “ταρακούνησε” το νησί11:16Ακάθιστος Ύμνος: Οι Χαιρετισμοί στην Παναγία και η διάσωση της Κωνσταντινούπολης11:04Ευρωεκλογές - ΣΥΡΙΖΑ: Ο Παπανώτας, ο Τσίπρας και η παρουσίαση του ευρωψηφοδελτίου10:51Ηράκλειο: Ξυλοδαρμός 14χρονου σε σχολείο - Το βίντεο που τράβηξαν συμμαθητές του10:37Κατάταξη UEFA: Η θέση της Ελλάδας μετά την πρόκριση του Ολυμπιακού10:25Λάρισα: “Σήκωσαν” πακτωμένο χρηματοκιβώτιο από κατάστημα10:12Κυριακή Γρίβα: Ο πατέρας της μήνυσε τους αστυνομικούς που “σε πέντε λεπτά την ξεφορτώθηκαν”09:58Ιράν: Οι εκρήξεις, το Ισραήλ και η επίθεση για αντίποινα (βίντεο)09:45“Έρωτας φυγάς” - Sneak preview: Η Άρτεμις βάζει σε εφαρμογή το σχέδιο αποπλάνησης του Ιάσονα (βίντεο)09:31Ιράν: Επαναλειτουργούν τα αεροδρόμια της Τεχεράνης09:17ΠΟΥ: Η γρίπη των πτηνών θα γίνει σαν τον κορονοϊό09:04“Ενώπιος Ενωπίω” - Αλέξανδρος Αντωνόπουλος: Η Παξινού, οι “Ψυχοκόρες” και η πολιτική (βίντεο)08:50Εορτολόγιο - 19 Απριλίου: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα (Ακάθιστος Ύμνος)08:36Το παρασκήνιο της βρετανικής συμμετοχής στην ενίσχυση της ισραηλινής άμυνας08:23Τροχαίο - Θεσσαλονίκη: Αυτοκίνητο τούμπαρε στην Εθνική Οδό (βίντεο)08:10Amber Alert για 11χρονο07:57OHE: “Όχι” των ΗΠΑ στην πλήρη ένταξη της Παλαιστίνης07:44
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο