LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /LifeΔημοσίευση: 22 Δεκεμβρίου 2021 08:31

“The 2Night Show” - Μαραντίνης: Οι “Onirama”, o χωρισμός και τα παιδιά του

Τι είπε για την πορεία του συγκροτήματος, εδώ και 22 χρόνια, τις εντάσεις που παρ’ ολίγο να οδηγήσουν στη «διάλυσή» του, αλλά και για τη μοναδική εμπειρία όταν ο Lenny Kravitz τούς κάλεσε στο καμαρίνι του.

THE 2NIGHT SHOW - ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΑΡΝΑΟΥΤΟΓΛΟΥ - ΜΑΡΑΝΤΙΝΗΣ
Στην παρέα του «The 2Night Show», βρέθηκε το βράδυ της Τρίτης και ο Θοδωρής ΜαραντίνηςO leader των «Onirama», μίλησε για την πορεία του συγκροτήματος, εδώ και 22 χρόνια, για τις εντάσεις που παρ’ ολίγο να οδηγήσουν στη «διάλυσή» του, αλλά και για τη μοναδική εμπειρία όταν ο Lenny Kravitz τούς κάλεσε στο καμαρίνι του.

«Είναι δύσκολο. Πήγαμε να διαλύσουμε πολλές φορές τους "Onirama" υπήρξαν εντάσεις αλλά δεν αφορούσαν οικονομικά θέματα ήταν θέματα καριέρας και προσωπικά. Είμαι πολύ ευλογημένος η αλήθεια είναι. Mε τον ένα ήμαστε μαζί φαντάροι, ο ένας έφερε τον άλλον, ξεκίνησε από χαβαλέ. Πριν την μπάντα είχα αποφασίσει ότι θέλω να ασχοληθώ με το τραγούδι. Με το που ένιωσα τη χημεία με τα παιδιά είπα αυτό είναι. Είμαστε πολύ διαφορετικοί άνθρωποι αλλά για κάποιον λόγο όταν βρισκόμαστε στη σκηνή στην πρόβα γινόμαστε ένα είμαστε 22 χρόνια μαζί», είπε μεταξύ άλλων ο Θοδωρής Μαραντίνης. 

Ωστόσο, παραδέχτηκε ότι κάποια στιγμή θα ήθελε να αποχωρήσει από τη νύχτα: «Δεν έχω κάποια παράλληλη επαγγελματική δραστηριότητα, η μουσική μου είναι οικονομική βάση μου. Εμένα μου αρέσει το δημιουργικό κομμάτι.ίσως σε κάποια εταιρία διαφημιστική είναι και οι σπουδές μου πάνω σε αυτό. Ολοκλήρωσα το μεταπτυχιακό μου στο marketing, γιατί είχa χρόνο να το κάνω λόγω καραντίνας, μάθε τέχνη κι άστην, ποτέ δεν ξέρεις. Εγώ μεγαλώνοντας και ως πατέρας, θα ήθελα το κομμάτι της νύχτας να το αφήσω στην άκρη, σκέφτομαι πράγματα παράλληλα». 

Μιλώντας για την σχέση του με τα παιδιά του μετά τον χωρισμό του από τη Σίσσυ Χρηστίδου, είπε: «Περνούσα πολύ χρόνο μαζί με τα παιδιά πριν από τον χωρισμό, είχαμε έναν δυνατό δεσμό, και θέλησα να το διατηρήσω και μετά. Ήρθε τότε η καραντίνα και βοήθησε. Εγώ έχω τα παιδιά τη μισή εβδομάδα. Το έχτισα σιγά σιγά, τώρα που ξαναμπαίνουμε σε επαγγελματικό ρυθμό το βρίσκουμε. Όταν ένα ζευγάρι αποφασίζει να χωρίζει η οικογένεια παραμένει οπότε πρέπει οι γονείς να μοιράζονται ό,τι έχει να κάνει με τα παιδιά τους».

Τι κοινό έχει με τον Bono των U2; Γιατί όταν ήταν μικρός χόρευε ασταμάτητα Michael Jackson και πού έμαθε τις πρώτες χορευτικές του φιγούρες; 

Τέλος, αναφέρθηκε στην μεγάλη του χαρά για την πρόσφατη δισκογραφική συνεργασία των «Onirama» με τη Χάρις Αλεξίου, την Ελευθερία Αρβανιτάκη, αλλά και άλλους μεγάλους καλλιτέχνες στο «Ανθολόγιο για μικρούς και μεγάλους», το επετειακό άλμπουμ του συγκροτήματος. 

Ειδήσεις σήμερα:

ΕΠΑΛ Αιγάλεω: καταγγελίες για το “ξύλο” καθηγητή με μαθητές (βίντεο)

Κοζάνη: πέθανε λεχώνα από ανακοπή καρδιάς

Υπουργικό Συμβούλιο: η αξιολόγηση στο Δημόσιο, ο ΟΑΕΔ και τα ΠΟΠ προϊόντα

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΟλοκληρώθηκε στην πρεσβεία των ΗΠΑ η πορεία για το Πολυτεχνείο - Αποκατάσταση της κυκλοφορίας (εικόνες)Σήμερα 20:28 | Ειδήσεις

Άνοιξαν οι σταθμοί του μετρό Σύνταγμα, Πανεπιστήμιο, Ευαγγελισμός και Ομόνοια ενώ παραμένει κλειστός ο σταθμός Μέγαρο Μουσικής.

Θανατηφόρο τροχαίο στο Νέο Κόσμο: Χτυπήματα στο κεφάλι έφερε ο οδηγός - Τι εξετάζει η αστυνομίαΣήμερα 19:52 | Ειδήσεις

Το αυτοκίνητο του άτυχου άνδρα προσέκρουσε σε σταθμευμένο όχημα, ενώ εξετάζεται η εμπλοκή και ενός δικύκλου. 

Βορίζια: Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους ο 23χρονος που κατηγορείται για την τοποθέτηση του εκρηκτικού μηχανισμούΣήμερα 15:44 | Ειδήσεις

Πρόκειται για ανιψιό του 39χρονου δολοφονημένου, Φανούρη Καργάκη και γιο του προφυλακισμένου γαμπρού του νεκρού.

Σεισμός στη Σκύρο, αισθητός στην ΑθήναΣήμερα 23:12 | Ειδήσεις

Πού εντοπίζεται το επίκεντρο του σεισμού που "κούνησε" και την Αθήνα

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Σεισμός στη Σκύρο, αισθητός στην Αθήνα23:28Missing alert: Εντοπίστηκε η 31χρονη που αγνοούνταν23:14Θεσσαλονίκη: Προκαταρκτική εξέταση για την επίθεση σε δύο 13χρονες στον Εύοσμο22:59Η Χαμάς απορρίπτει "διεθνή κηδεμονία" στη Γάζα, όπως προτείνει το σχέδιο ειρήνης των ΗΠΑ22:45ΕΛΑΣ: Χωρίς επεισόδια ολοκληρώθηκαν οι πορείες για το Πολυτεχνείο – Έγιναν 13 συλλήψεις22:31Ιταλία: Νεκρός ο 32χρονος αγνοούμενος στην περιφέρεια Φριούλι 22:17Αιματηρή συμπλοκή στο κέντρο του Ηρακλείου μεταξύ ομάδας αλλοδαπών (βίντεο)22:03Πάτρα: 13χρονος και 15χρονος έκλεψαν αυτοκίνητο και πήγαν βόλτα21:49Γιοβάνοβιτς: Είμαστε απογοητευμένοι γιατί πιστεύαμε στην πρόκριση στο Μουντιάλ 202621:35Αργεντινή: Αλυσιδωτές εκρήξεις και πυρκαγιά σε βιομηχανική ζώνη - Περισσότεροι από 20 τραυματίες21:21Κωνσταντινούπολη: Έντεκα συλλήψεις έπειτα από τον θάνατο μητέρας και των δύο παιδιών της από δηλητηρίαση21:07Στο Μαξίμου ο Τζόκοβιτς, συναντήθηκε με τον Κ. Μητσοτάκη: "Να ανεβάσουμε το ελληνικό τένις" 20:53Ολοκληρώθηκε στην πρεσβεία των ΗΠΑ η πορεία για το Πολυτεχνείο - Αποκατάσταση της κυκλοφορίας (εικόνες)20:38Αγρίνιο: Ανήλικη μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο σε κατάσταση μέθης20:24Θανατηφόρο τροχαίο στο Νέο Κόσμο: Χτυπήματα στο κεφάλι έφερε ο οδηγός - Τι εξετάζει η αστυνομία20:10Τι καιρό θα κάνει την Τρίτη19:56Σεισμός στο Κιλκίς 19:42Εντυπωσιακές εικόνες από την άσκηση "Δικέφαλος Αετός-25" στην Κρήτη19:28ΟΠΕΚΕΠΕ – Τέλλογλου: 88 εκατομμύρια ευρώ σε Κέντρα Υποδοχής Δηλώσεων (βίντεο)19:14Θεσσαλονίκη: Πέντε προσαγωγές και δύο συλλήψεις πριν την πορεία για την επέτειο του Πολυτεχνείου18:59
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο