LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /LifeΔημοσίευση: 21 Δεκεμβρίου 2021 12:10

“Το Πρωινό”: η Πέγκυ Ζήνα, η “Ψυχή της αγάπης” και η Ρούλα Κορομηλά (βίντεο)

Τι αποκάλυψε η τραγουδίστρια για την 10χρονη κόρη της και τα τραγούδια που “ζηλεύει”, αλλά και το “Αν πας με άλλη”. Έκπληξη “στον αέρα” της έκανε η Ρούλα Κορομηλά.

Πέγκυ Ζήνα - Το Πρωινό

Για την κόρη της, την πορεία της στο τραγούδι, αλλά και την σχέση της με την Ρούλα Κορομηλά, η οποία της έκανε έκπληξη, σε απευθείας μετάδοση στην εκπομπή, μίλησε η Πέγκυ Ζήνα, στην εκπομπή «Το Πρωινό».

Όπως είπε η δημοφιλής τραγουδίστρια, «Η Ηλέκτρα είναι 10 ετών, είναι καλή μαθήτρια και πολύ καλό παιδί. Έχει καλή φωνή, με εντυπωσίασε όταν την άκουσα κάποια στιγμή στο μπάνιο, να τραγουδάει Μίκη Θεοδωράκη», επεσήμανε όμως πως «δεν θα ήθελα να γίνει τραγουδίστρια, γιατί είναι δύσκολος χώρος, με ανταγωνισμό. Ωστόσο θα ήθελα να αναλάβει να την “μανατζάρει” ο Γιώργος Λύρας, ο πατέρας της και να μην έχω αυτό το κομμάτι εγώ. Έχει μεγαλύτερη κλίση προς το μάρκετινγκ».

«Είμαι πολύ χαρούμενος άνθρωπος, κάνω χιούμορ, αλλά δεν θα έλεγα κάτι τέτοιο, δεν ξέρω πως έχει περάσει αυτό που είπα για το πρώτο τραγούδι που με έκανε γνωστή. Πάντως, είναι ευλογημένο το «Αν πας με άλλη, θα σου σπάσω το κεφάλι», δεν ξέρω πως ακούστηκε αυτό που είπα προς τα έξω», εξομολογήθηκε η Πέγκυ Ζήνα.

Σε ότι αφορά τις μεγάλες της επιτυχίες, που την εδραίωσαν στο λαϊκό τραγούδι, η Πέγκυ Ζήνα ανέφερε πως «στον ίδιο δίσκο που είναι το τραγούδι «Είμαι καλά» που είναι επιτυχία μέχρι σήμερα και που με καθιέρωσε, είναι και το τραγούδι «Έχει σύννεφα απόψε», που με απογείωσε τα επόμενα χρόνια».

Πέγκυ Ζήνα - Το Πρωινό

Η Πέγκυ Ζήνα είπε ακόμη πως της αρέσει να κάνει μιμήσεις, μεταξύ άλλων και της Ρούλας Κορομηλά, με την οποία έχουν στενή φιλική σχέση επί πολλά χρόνια. Τότε, ο Γιώργος Λιάγκας και η Φαίη Σκορδά καλημέρισαν την Ρούλα Κορομηλά, που έκανε έκπληξη στην φίλη της και μίλησε για εκείνη και τον Γιώργο Λύρα.

Απαντώντας σε ερωτήσεις του Γιώργου Τράγκα, η Πέγκυ Ζήνα αποκρίθηκε πως «πρότυπο μου είναι η Βίκυ Μοσχολιού. Θαυμάζω όλες τις μεγάλες τραγουδίστριες του λαϊκού τραγουδιού και παίρνω πράγματα από αυτές, όπως η Μαρινέλλα και η Χαρούλα Αλεξίου, ενώ από την νεότερη γενιά μου αρέσει πολύ η Νατάσα Θεοδωρίδου. Η Άννα Βίσση είναι η μεγαλύτερη ποπ σταρ και έχει μια θεατρικότητα στις εμφανίσεις της, ενώ και η Δέσποινα Βανδή είναι πολύ καλή τραγουδίστρια, είναι ποπ τραγουδίστρια».

«Από τα μέχρι τώρα τραγούδια μου αγαπώ περισσότερο το “Έχει σύννεφα απόψε, δεν μπορώ τα μάτια σου να δω”», είπε η Πέγκυ Ζήνα, ενώ όταν ρωτήθηκε για ένα τραγούδι που έχει ζηλέψει και θα ήθελε να έχει πει πρώτη εκείνη, είπε πως είναι πολλά τραγούδια του Νότη Σφακιανάκη που θα ήθελε να έχει ερμηνεύσει πρώτη και τα οποία έχει εντάξει εδώ και χρόνια στα προγράμματα της, με πρώτο το «Ένα γράμμα να μου στείλεις, να μου πεις πως νοιάζεσαι». Όπως σημείωσε, αντιμετωπίζει τα τραγούδια άλλων καλλιτεχνών, όπως τα θεατρικά έργα, στα οποία κάθε ηθοποιός που ερμηνεύει έναν ρόλο, του δίνει μια διαφορετική διάσταση.

Η Πέγκυ Ζήνα αναφέρθηκε με ενθουσιασμό στις εμφανίσεις της στο «Baraonda Music Hall» και φυσικά στο νέο τραγούδι της, με τίτλο «Ψυχή της αγάπης», που κυκλοφορεί από την Heaven Music σε στίχους της Νίκης Παπαθεοχάρη και μουσική του Δήμου Αναστασιάδη. Όπως εξομολογήθηκε, διάβασε τους στίχους στην διάρκεια ενός δείπνου και «αισθάνθηκα πως μου τρυπάει την ψυχή. Με άγγιξε τόσο πολύ, που της είπα πως θα το πω εγώ αυτό το τραγούδι».

Παρακολουθήστε το απόσπασμα με την συνέντευξη της Πέγκυς Ζήνα στην εκπομπή «Το Πρωινό»:

Ειδήσεις σήμερα:

“Fake News”: Forum του Ομίλου ΑΝΤΕΝΝΑ με εκλεκτούς ομιλητές

Ρόδος - 8χρονη: δίωξη στον παππού για 4 κακουργήματα

Καιρός: Πού έδειξε ο υδράργυρος -12,8 βαθμούς Κελσίου

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΚαλλιάνος - Κούγιας κατά Γεωργιάδη: Μου έχει κάνει πολύ κακή εντύπωση η συμπεριφορά του (βίντεο)Σήμερα 07:50 | Ειδήσεις

«Η δικογραφία για τις συλλήψεις για τον θάνατο του Λυγγερίδη είναι της πλάκας, μόνο και μόνο για να πλήξει τον Ολυμπιακό», ανέφερε μεταξύ άλλων ο ποινικολόγος και αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός.

Τροχαίο δυστύχημα στην ΕλευσίναΣήμερα 06:10 | Ειδήσεις

Νεκρός ο οδηγός και σοβαρά τραυματίας ο συνοδηγός στο τροχαίο που έγινε τα ξημερώματα κοντά στην παραλία της Ελευσίνας.

Καιρός: συννεφιές, μπόρες και άνοδος θερμοκρασίας την ΠαρασκευήΧθες 16:13 | Ειδήσεις

Που αναμένονται οι βροχοπτώσεις. Πόσο ισχυροί θα πνέουν οι άνεμοι. Τι καιρό θα κάνει το Σάββατο του Λαζάρου και την Κυριακή των Βαΐων. Αναλυτική πρόγνωση ανά περιοχή.

Μητσοτάκης: Δεν γίνεται η Βουλή να μετατρέπεται σε αρένα του μποξ (εικόνες)Χθες 20:44 | Ειδήσεις

Τι είπε ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης σε συνέντευξή του για όλα τα ζητήματα της επικαιρότητας.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Τσερνόμπιλ: το πυρηνικό δυστύχημα που άλλαξε τον κόσμο08:50Κρήτη – ενδοοικογενειακή βία: Πολυετής φυλάκιση σε πατέρα που χτύπησε την κόρη του08:37Τροχαίο δυστύχημα με μηχανή στην Σκιάθο08:24Καλλιάνος - Κούγιας κατά Γεωργιάδη: Μου έχει κάνει πολύ κακή εντύπωση η συμπεριφορά του (βίντεο)08:10Ρομάριο: Επιστρέφει στα γήπεδα μετά από 15 χρόνια07:57“Ενώπιος Ενωπίω” – Ελεονώρα Μελέτη: Δεν θα γίνω πολιτικάντζα…07:43Ολυμπιακή φλόγα: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις σε 6 Δήμους την Παρασκευή07:29Κασσελάκης: Μπορούμε να είμαστε πρώτο κόμμα στις ευρωεκλογές07:15Εορτολόγιο - 26 Απριλίου: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα 07:01Γκράινερ: Σκέφτηκα την αυτοκτονία στις ρωσικές φυλακές06:48Σημεία για rapid test την Παρασκευή σε 176 σημεία06:34Τροχαίο δυστύχημα στην Ελευσίνα06:21Καιρός: συννεφιές, μπόρες και άνοδος θερμοκρασίας την Παρασκευή06:07JukeBooks: Αudiobook για το Ειδικό Σχολείο Τυφλών Καλλιθέας23:59Λάρισα: Άνδρας άρχισε να ξεγυμνώνεται στη μέση της πλατείας 23:46Παναθηναϊκός - Μακάμπι: πράσινη νίκη με υπογραφή Σλούκα (εικόνες)23:32Φορολογικές δηλώσεις - myaade: Άνοιξε η πλατφόρμα23:19Μητροπολίτης Ιερώνυμος: Σκόραρε από την άσπρη βούλα…23:05Τουρκία – Ε.Ε: Δυσαρέσκεια από την Άγκυρα – Δεν πάει στις Βρυξέλες ο Φιντάν22:52Λαμία: Επεισοδιακή εκδρομή Δημοτικού - Τον “έστειλε” στο νοσοκομείο 22:39
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο