LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /LifeΔημοσίευση: 17 Δεκεμβρίου 2021 12:07

“Το Πρωινό” - Χαλακατεβάκης: η κόρη, ο καρκίνος και η έκπληξη από την Δέσποινα (βίντεο)

 Τι λέει ο ηθοποιός για την απόκτηση παιδιού σε μεγάλη ηλικία και την σχέση με την σύζυγο του, η οποία μίλησε για εκείνον με τρυφερά λόγια, συγκινώντας τον "στον αέρα".

Το Πρωινό - Χαλακατεβάκης

Καλεσμένος στην εκπομπή «Το Πρωινό» ήταν την Παρασκευή ο Βασίλης Χαλακατεβάκης, ο οποίος μίλησε για την οικογένεια του, το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε χάρη στην βοήθεια της συζύγου του, αλλά και για την μόλις 4,5 μηνών κορούλα τους.

«Η μικρή είναι υπέροχη, καταπληκτική, έχω τρελαθεί και κάθε ημέρα τρελαίνομαι όλο και περισσότερο, είναι καλύτερο από ότι φανταζόμουν, απερίγραπτο. Είναι πολύ όμορφο συναίσθημα, παρότι για εμένα ήρθε σε μεγαλύτερη ηλικία από ότι θα έπρεπε κανονικά», είπε για την κορούλα του.

Για την σύντροφο της ζωής του και μητέρα του παιδιού του, αλλά και την μάχη του με τον καρκίνο, ο Βασίλης Χαλακατεβάκης τόνισε πως «είμαστε 12 χρόνια μαζί με την Δέσποινα, είμαστε αγαπημένοι, που περιλαμβάνει μέσα και το ότι είμαστε ερωτευμένοι. Το παιδί το ήθελε κυρίως η Δέσποινα, εγώ είχα αμφιβολίες και λόγω του καρκίνου που πέρασα πριν από 12 χρόνια. Όταν φτάσεις στο “λίγο πριν το τέλος”, αυτό υπάρχει πάντα στο μυαλό σου. Το ξεπέρασα με πολλή αγάπη στο σπίτι, με την Δέσποινα, δεν πήγα ποτέ σε ψυχολόγο. Κατάφερα να είμαι ώριμος και να βλέπω τα πράγματα με αισιοδοξία και να βλέπω πάντα μπροστά. Έπαιξε μεγάλο ρόλο η Δέσποινα, όταν έχεις έναν άνθρωπο δίπλα σου να σου λέει “είμαι εδώ και δεν θα πάθεις τίποτα”, σου δίνει δύναμη».

Η Δέσποινα, η σύζυγος του Βασίλη Χαλακατεβάκη του έκανε έκπληξη, εμφανιζόμενη στην εκπομπή, σε απευθείας σύνδεση.

Απευθυνόμενη στον σύζυγο της, που είχε συγκινηθεί, είπε «η μεγαλύτερη έκπληξη είσαι εσύ ο ίδιος, το ξέρεις αυτό. Κατ΄ αρχήν να σου πω ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ για αυτά τα 6 χρόνια που περάσαμε όλη αυτή την “οδύσσεια” και για την ενσυναίσθηση σου, ένα μεγάλο μπράβο για την στάση σου και ένα συγγνώμη που δεν σου έχω πει για όλες αυτές τις ημέρες και να σου πω ότι εγώ και το μικρό ανθρωπάκι μας, το χαλακατεβάκι μας, σε αγαπάμε πάρα πολύ».

«Υπάρχουν δύο εκδοχές για το πώς γνωριστήκαμε: ότι με είδε σε μια παράσταση στο Εθνικό Θέατρο που έπαιζα και εντυπωσιάστηκε, ενώ εκείνος λέει πως έκανε μια κίνηση και “έπεσα”», είπε η σύζυγος του Βασίλη Χαλακατεβάκη.

Όπως σημείωσε σχετικά με τον γάμο τους, που ετοίμασε μόνη της και ήταν μια έκπληξη για τον Βασίλη Χαλακατεβάκη, «έχω μια αρχή στην ζωή μου, όταν συμβαίνει κάτι πολύ δύσκολο, να κάνω κάτι μεγάλο που θα είναι θετικό. Εκείνη την στιγμή υπήρχε μεγάλη δυσκολία και σκέφθηκα τι είναι μεγάλο και θετικό; Ετοίμασα μέσα σε δύο μήνες τον γάμο, μου έλεγαν φίλοι μου ότι “μπορεί  να μην έρθει” και τους απαντούσα “δεν πειράζει, θα κάνουμε ένα ωραίο πάρτι μόνοι μας”».

Ο Βασίλης Χαλακατεβάκης μίλησε ακόμη για την επαναπροβολή της σειράς «Οι Απαράδεκτοι», καθώς και την συμμετοχή του σε τηλεοπτική σειρά του Open, αλλά και για όσα κάνει η σύζυγος του, με παραστάσεις σε σχολεία και άλλους χώρους.

Ειδήσεις σήμερα:

Κουρουμπλής στον ΑΝΤ1: Δεν ανακαλώ, εγκληματικές πολιτικές οδηγούν σε δολοφονίες (βίντεο)

“Ενώπιος Ενωπίω” - Μπουρλά: Την άνοιξη το χάπι κατά του κορονοϊού (βίντεο)

Βρετανία: Παιδιά νεκρά μετά από φωτιά σε κτήριο

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Γενοκτονία Αρμενίων: η κτηνωδία που δεν παραδέχθηκε ποτέ η Τουρκία14:39Ξύλο στη Βουλή: Ο Φλώρος συνελήφθη και οδηγήθηκε στη ΓΑΔΑ14:26Ευρωεκλογές 2024: Στέφος, Αντώναρος, Μπουτζέτη και Αναγνωστάκης στο δρόμο για τις κάλπες14:13ΔΥΠΑ: Επίδομα καταβάλλεται στους ανέργους με “Ψηφιακό Ατομικό Σχέδιο Δράσης”13:59Δολοφονία Λυγγερίδη: Πώς δρούσε η εγκληματική οργάνωση 13:46“Ο Πρώτος από εμάς” - Sneak Preview: Αγωνία και φόβος στο επεισόδιο της Τετάρτης (εικόνες)13:32Ζώδια – Λίτσα Πατέρα: Η Τετάρτη φέρνει ένταση και απρόβλεπτα, αλλά στο βάθος ελπίδα (βίντεο)13:18Υγεία – Κασσελάκης: οι δηλώσεις του για τις δημόσιες δαπάνες που “άναψαν φωτιές”13:05Άγιος Δημήτριος: Διανομέας δέχεται άγρια επίθεση στη μέση του δρόμου (βίντεο)12:51Νίκος Παπανδρέου στο “Πρωινό”: Ας μπορούσα να ρωτήσω τον πατέρα μου, αν είναι περήφανος για εμένα σήμερα (βίντεο)12:39Ξύλο στη Βουλή: Φλώρος - Γραμμένος “πιάστηκαν στα χέρια”12:24Άγιοι Ανάργυροι: φωτογραφίες ντοκουμέντο με το μαχαίρι που ο 39χρονος σκότωσε την Κυριακή (βίντεο)12:11Κηφισιά: Θύμα διάρρηξης ο Λούκας Βιλντόζα του Παναθηναϊκού11:58Σκύδρα - Καταγγελία για bullying: Συμμαθητής μου, έσβησε τσιγάρο στο μάγουλό μου11:44Πολεμική Αεροπορία: Επισμηνίας βρέθηκε νεκρός στη μονάδα του11:31Κηφισός: Κινηματογραφική καταδίωξη μετά από απόπειρα ληστείας11:18ΟΔΔΗΧ: Στις αγορές με νέα έκδοση ομολόγου η Ελλάδα11:04Αφρικανική σκόνη: Οδηγίες από το Υπουργείο Υγείας για την προστασία των πολιτών10:51Κορινθία - Τροχαίο δυστύχημα: Νεκρός οδηγός μηχανής που “καρφώθηκε” σε κολώνα10:37Αφρικανική σκόνη: Πώς προέκυψε, πώς αντιμετωπίζεται (βίντεο)10:24
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο