LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΑθλητικάΔημοσίευση: 16 Δεκεμβρίου 2021 19:47 | Ανανέωση: 16 Δεκεμβρίου 2021 19:47

Ολυμπιακός - Μανωλάς: “αποθέωση” στα γραφεία της ΠΑΕ (εικόνες)

Υπέγραψε και επισήμως την επιστροφή του στους “ερυθρόλευκους” ο Κώστας Μανωλάς, ενώπιον του Βαγγέλη Μαρινάκη.

ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΝΩΛΑΣ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ο Κώστας Μανωλάς έγινε δεκτός με ενθουσιασμό από τον κόσμο του Ολυμπιακού, που είχε συγκεντρωθεί στα γραφεία της ΠΑΕ για να καλωσορίσει την επιστροφή του 30χρονου κεντρικού αμυντικού.

Ο ποδοσφαιριστής της Νάπολι, που αναμένεται να ενταχθεί στην πειραϊκή ομάδα και να είναι στη διάθεση του Πέδρο Μαρτίνς από την 1η Ιανουαρίου 2022, αφίχθη στην πλατεία Αλεξάνδρας περί τις 18:20.

Εκεί είχαν συγκεντρωθεί δεκάδες φίλοι των «ερυθρόλευκων», που έδωσαν ένα διαφορετικό χρώμα στην περιοχή με τα καπνογόνα και τα συνθήματά τους.

ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΝΩΛΑΣ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΝΩΛΑΣ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΝΩΛΑΣ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΝΩΛΑΣ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Μεταξύ άλλων φώναξαν πολλές φορές το όνομα του Μανωλά, με συνθήματα όπως «Κώστα έλα, μάς έχει πιάσει τρέλα» και «Κώστα, ψυχάρα, Ολυμπιακάρα». Ο Μανωλάς έδειξε να απολαμβάνει το «πάρτι» που είχε στηθεί προς τιμήν του, φορώντας και κασκόλ του Ολυμπιακού.

Ο πρωταθλητής Ελλάδας ολοκλήρωσε την απόκτηση του 30χρονου Έλληνα διεθνούς αμυντικού από τη Νάπολι.

Ο Κώστας Μανωλάς, που έφτασε χθες στην Αθήνα, έχοντας εξασφαλίσει σχετική άδεια από τη Νάπολι, πέρασε με επιτυχία τις ιατρικές εξετάσεις και σύμφωνα τα ιταλικά ΜΜΕ η Νάπολι θα βάλει στα ταμεία της ποσό από 2-4 εκατ. ευρώ, αλλά το κέρδος της θα είναι μεγαλύτερο, αφού θα «γλυτώσει» τα 4 εκατ. ευρώ καθαρά, για τα δύο επόμενα χρόνια, που προέβλεπε το συμβόλαιο με τους «παρτενοπέι», το οποίο έληγε το 2024 .

ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΝΩΛΑΣ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΝΩΛΑΣ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΝΩΛΑΣ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ο Κώστας Μανωλάς έφτασε στη Ρόμα στις 24 Αυγούστου 2014, με μεταγραφή από τον Ολυμπιακό, και μετά από πέντε χρόνια, στις 27 Ιουνίου 2019 πήγε στη Νάπολι έναντι 36 εκατομμυρίων. Όμως ο Έλληνας διεθνής κεντρικός αμυντικός αυτή τη σεζόν με τον Λουτσιάνο Σπαλέτι, έπαιξε μόνο επτά παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις. Συνολικά συμμετείχε σε 75 παιχνίδια με τους «παρτενοπέι».

Ο Μανωλάς θα επιστρέψει-αγωνιστικά- στην Ιταλία στις 17 Φεβρουαρίου, όταν ο νέος του σύλλογος Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει την Αταλάντα στον πρώτο αγώνα των play offs του Europa League».

Ειδήσεις σήμερα:

Κακοκαιρία “Κάρμελ”: έκτακτο δελτίο ΕΜΥ για επιδείνωση του καιρού

Μένιος Φουρθιώτης: Συνελήφθη στο Περιστέρι

Τσιόδρας: Η αντιμετώπιση της πανδημίας απαιτεί ενότητα και ομοψυχία

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΜητσοτάκης από Βρυξέλλες: Η κρίση στη Μέση Ανατολή να μην γίνει περιφερειακή σύγκρουσηΧθες 20:14 | Ειδήσεις

Τι δήλωσε ο Πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, προσερχόμενος στο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο.

Πειραιάς - Κατάρρευση κτηρίου: ο τραγικός θάνατος του αστυνομικού και οι μαρτυρίες (βίντεο)Χθες 18:25 | Ειδήσεις

Συγκλονίζουν οι μαρτυρίες στον ΑΝΤ1 για την τραγωδία στο Πασαλιμάνι όπου ένας αστυνομικός έχασε τη ζωή του. Ελεύθεροι οι 8 συλληφθέντες εργάτες, κρατείται ο εργολάβος.

Μέση Ανατολή – Βίντεο ντοκουμέντο: Οδοιπορικό του ΑΝΤ1 στην ΙερουσαλήμΧθες 21:17 | Ειδήσεις


Εκεί όπου κάποτε η ευλάβεια και η κατάνυξη βασίλευαν, σήμερα ρουκέτες και πυροβολισμοί ταράζουν τον ιερό τόπο.

Θεσσαλονίκη: Αδιανόητο οικογενειακό επεισόδιο πάνω από τάφοΧθες 17:53 | Ειδήσεις

Άνδρας άρπαξε μαρμάρινο σταυρό από παρακείμενο τάφο και χτύπησε την χήρα – και νύφη του – στο κεφάλι. Η ποινή που του επέβαλλε το δικαστήριο.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Δικηγόρος έκανε λάθος “κλικ” και “έδωσε” διαζύγιο σε άλλο ζευγάρι23:59Ρέθυμνο: Ένστολοι έσωσαν 6χρονη από πνιγμό23:46Viral ο ψαράς που…βάφτηκε με μελάνι σουπιάς (βίντεο)23:32Τρεις συλλήψεις για παράνομα όπλα σε διαφορετικές περιοχές της Αττικής (εικόνες)23:18Ισπανία – Ιταλία: Το δικαίωμα στην άμβλωση έφερε διπλωματική αντιπαράθεση23:04Άργος - Μυκήνες: Η Ολυμπιακή Φλόγα έγινε δεκτή με ενθουσιασμό (εικόνες)22:51Παναθηναϊκός – Παπαθανάσης: Ξεκινάνε τα χωματουργικά στο νέο γήπεδο22:37Δώρα επικουρικών συντάξεων: Στο Ειδικό Δικαστήριο η υπόθεση της κατάργησης22:25Εποχικές λοιμώξεις: Πρόληψη και αντιμετώπιση22:11Βαρκελώνη – Τσιτσιπάς: Ξεκίνημα…με το δεξί21:57Εξάρθρωση σπείρας που έκανε ριφιφί σε κοσμηματοπωλεία - Τεράστια η λεία τους21:44Εθνική Ελλάδος: Η UEFA ενημέρωσε την ΕΠΟ ότι δεν υπάρχει θετικό δείγμα διεθνούς παίκτη21:30Μέση Ανατολή – Βίντεο ντοκουμέντο: Οδοιπορικό του ΑΝΤ1 στην Ιερουσαλήμ21:17Ταμείο Ανάκαμψης: Η Ελλάδα υπέβαλε το 4ο αίτημα για πληρωμή21:03Τροχαίο: Οδηγοί πιάστηκαν στα χέρια και τις έφαγε… αστυνομικός20:49Κασσελάκης: Η δεξιά καπηλεύεται πατρίδα, θρησκεία, οικογένεια (βίντεο)20:35Μητσοτάκης από Βρυξέλλες: Η κρίση στη Μέση Ανατολή να μην γίνει περιφερειακή σύγκρουση20:22Μέση Ανατολή: Επίθεση της Χεζμπολάχ στο βόρειο Ισραήλ - Τραυματίες στρατιώτες (βίντεο)20:09Καιρός: τοπικές βροχές και πτώση θερμοκρασίας την Πέμπτη19:55“Our Ocean Conference” – Γεραπετρίτης: Τα παρόντα κράτη δεσμεύτηκαν για μέτρα κόστους 11,5 δις δολαρίων, υπέρ της θάλασσας (εικόνες)19:41
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο