LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΠολιτισμόςΔημοσίευση: 16 Δεκεμβρίου 2021 11:10

“The 2Night Show” - Ιορδανίδης: Όταν γνώρισα τη Θάλεια, ήμουν σε σχέση (βίντεο)

Η εξομολόγηση του ηθοποιού Τάσου Ιορδανίδη στον Γρηγόρη Αρναούτογλου.

THE 2NIGHT SHOW - ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΑΡΝΑΟΥΤΟΓΛΟΥ - ΙΟΡΔΑΝΙΔΗΣ

Καλεσμένος στην εκπομπή “The 2Night Show” ήταν την Τετάρτη ο ηθοποιός Τάσος Ιορδανίδης, ο οποίος εξομολογήθηκε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου πώς ξεκίνησε η σχέση του με την Θάλεια Ματίκα«Εγώ ήμουν σε σχέση που την υπεραγαπούσα, ήμουν ερωτευμένος, όταν γνώρισα την Θάλεια. Έρχεται για δουλειά και μου άρεσε πάρα πολύ σαν γυναίκα. Είτε είσαι ερωτευμένος, είτε καψούρης, είτε παντρεμένος το χούι δεν φεύγει ποτέ, δηλαδή βλέπεις μια ωραία γυναίκα. Τής έκανα πρόταση για δουλειά, με ιντρίγκαρε, όπως είναι φυσιολογικό. Με την πρώτη φορά με ιντρίγκαρε κι ένιωσα πως κάτι γίνεται. Προέκυψαν άλλοι λόγοι και αποστασιοποιηθήκαμε με την κοπέλα που ήμουν μαζί», είπε ο Τάσος Ιορδανίδης.

«Η Θάλεια μέχρι εκείνη την στιγμή μου έλεγε όλα τα ερωτικά της και τα προβλήματά της. Όταν της είπα πως άρχισα να βγαίνω με μια άλλη γυναίκα, με κάλεσε στο σπίτι της να δούμε DVD, πήγα, δεν είδαμε ποτέ DVD και δεν έφυγα ποτέ από το σπίτι», ανέφερε.

THE 2NIGHT SHOW - ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΑΡΝΑΟΥΤΟΓΛΟΥ - ΙΟΡΔΑΝΙΔΗΣ

Ο ταλαντούχος ηθοποιός και θεατρικός παραγωγός μοιράστηκε γεγονότα και σκέψεις που “σημάδεψαν” τη ζωή του, μίλησε για τα επαγγελματικά ρίσκα στις θεατρικές παραγωγές, την έπαρση στα πρώτα του βήματα και την ομαλή προσγείωση στην πραγματικότητα.

Τέλος, αναφέρθηκε στο θεατρικό έργο που έγραψε κατά τη διάρκεια της καραντίνας, “Θέλω να μου κρατάς το χέρι”, στο οποίο πρωταγωνιστεί μαζί με τη σύζυγό του, Θάλεια Ματίκα, και εξήγησε γιατί πρέπει να το δουν όσοι θέλουν να σώσουν τον γάμο τους.

Ειδήσεις σήμερα:

Στάθης Παναγιωτόπουλος: Η δικηγόρος του θύματος στον ΑΝΤ1 (βίντεο)

Λάρισα: Άγριος ξυλοδαρμός ανήλικου (εικόνες)

Άγιος Δομίνικος: Συντριβή αεροσκάφους στο αεροδρόμιο (βίντεο)

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Γάτα ταξίδεψε από τη Γιούτα στο Λος Άντζελες μέσα σε... δέμα22:59Πλημμύρες στη Βραζιλία: Ο Ντιέγκο Κόστα στο πλευρό των πλημμυροπαθών (εικόνες)22:45Δυτική Όχθη: Νεκροί Παλαιστίνοι σε επιχείρηση του ισραηλινού στρατού 22:31Ενδομητρίωση και κατάψυξη ωαρίων22:17Διώρυγα της Κορίνθου: Πότε ξεκινούν οι διελεύσεις των πλοίων22:02ΕΛΑΣ: Τα βεγγαλικά και τα πυροτεχνήματα δεν είναι παιχνίδι (βίντεο)21:47Άγιο Φως: Έφτασε στον Πανάγιο Τάφο (εικόνες)21:33Απάτη στον ΕΟΠΥΥ από γυναικολόγο: Πώς δρούσε και ποια η ζημιά που προξένησε 21:18Δίκη Τραμπ: Τον “κάρφωσε” η πρώην εκπρόσωπος Τύπου 21:03Δημοτικές εκλογές - Βρετανία: Δήμαρχος Λονδίνου ο Σαντίκ Καν για τρίτη θητεία 20:49“Ο Πρώτος από εμάς”: Νέα επεισόδια με απρόσμενες εξελίξεις (εικόνες)20:35Άγιο Φως: Έφτασε στην Αθήνα και μεταφέρεται σε όλη την Ελλάδα20:21Θεσσαλονίκη: Αστυνομική δράση για τη βία ανηλίκων20:07Κόντρα Ισπανίας - Αργεντινής μετά την δήλωση “ο Μιλέι παίρνει ναρκωτικά”19:53Σάμος: Καταδίωξη μεταναστών και διακινητή 19:38Αργολίδα - Παραλία Ιρίων: Δελφίνι βγήκε στην παραλία (εικόνες)19:24Ιταλία: Η πόλη που σχεδιάζει “γυμνούς γάμους”19:09Βεγγαλικά - Κροτίδες: Οι επιπτώσεις που έχει η χρήση τους18:55Γρίπη των πτηνών: Φόβοι ότι ο ιός πέρασε στον άνθρωπο18:40Ρωσία: Ο Ζελένσκι μπήκε στη λίστα των καταζητούμενων προσώπων18:26
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο