LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΚόσμοςΔημοσίευση: 13 Δεκεμβρίου 2021 07:20 | Ανανέωση: 13 Δεκεμβρίου 2021 07:25

Κακοκαιρία - ΗΠΑ: φωτογραφία “ταξίδεψε” 200 χιλιόμετρα με έναν ανεμοστρόβιλο (εικόνες)

Σε απόσταση εκατοντάδων χιλιομέτρων μακριά, από το σπίτι που διέλυσε ο ανεμοστρόβιλος, βρέθηκε η οικογενειακή φωτογραφία. Συγκινεί ο άνθρωπος που την εντόπισε.

ΗΠΑ - ανεμοστρόβιλος - οικογενειακή φωτογραφία

Οικογενειακή φωτογραφία, η οποία παρασύρθηκε όταν σπίτι χτυπήθηκε το βράδυ της Παρασκευής από κάποιον από τους φονικούς ανεμοστρόβιλους που σάρωσαν τις ΗΠΑ, διένυσε πάνω από 200 χιλιόμετρα, παρασυρμένη από τον άνεμο, αφηγήθηκε μια Αμερικανίδα μέσω ιστότοπων κοινωνικής δικτύωσης.

Βγαίνοντας προχθές Σάββατο το πρωί από το σπίτι της, στην πόλη Νιου Όλμπανι, στην πολιτεία Ιντιάνα, η Κέιτι Πόστεν πρόσεξε ένα μικρό κομμάτι χαρτί πάνω στο παρμπρίζ του αυτοκινήτου της. Όταν το μάζεψε, διαπίστωσε πως επρόκειτο για ασπρόμαυρη φωτογραφία. 

Το στιγμιότυπο, που εικονίζει μια λευκή γυναίκα που φοράει φουστάνι με ρίγες κι έχει ένα μικρό αγόρι στην αγκαλιά, έχει οπισθογραφημένη τη σημείωση «Γκέρτι Σουότσελ + Τζ. Ντ. Σουότσελ, 1942».

Η κυρία Πόστεν είχε την ιδέα να αναρτήσει τη φωτογραφία στους λογαριασμούς της στους ιστότοπους κοινωνικής δικτύωσης Twitter και Facebook, με την ελπίδα πως έτσι θα βρει τους ιδιοκτήτες της.

Το μήνυμά της, που γνώρισε ευρεία διάδοση, επέτρεψε να επικοινωνήσει μαζί της οικογένεια από τη Ντόσον Σπρινγκς, πόλη στο Κεντάκι που εν μέρει καταστράφηκε από τους ανεμοστρόβιλους. 

Μέλος της οικογένειας, των Σουότσελ, αναγνώρισε τη φωτογραφία και τα πρόσωπα σε αυτήν. «Ουάου. Σκέψου πόσο μακριά έφτασε. Πρόκειται για φωτογραφία των παππούδων του πατέρα μου», σχολίασε ο Κόουλ Σουότσελ σε ανάρτηση στον λογαριασμό του στο Facebook. 

Σε ευθεία γραμμή, η Ντόσον Σπρινγκς απέχει κάπου 210 χιλιόμετρα από τη Νιου Όλμπανι· με το αυτοκίνητο, κάπου 270. Πρόκειται άλλωστε για πόλεις σε διαφορετικές πολιτείες. 

Η κυρία Πόστεν διαβεβαίωσε πως ο σκοπός της είναι να επιστρέψει τη φωτογραφία στην οικογένεια Σουότσελ.

Ειδήσεις σήμερα:

“Εξοικονομώ 2021”: η πλατφόρμα κάνει πρεμιέρα την Δευτέρα

ΚΙΝΑΛ: Ο Παπανδρέου και το ζεϊμπέκικο μετά την ήττα (βίντεο)

ΚΙΝΑΛ - Ανδρουλάκης: οι γονείς του, οι ευχές και τα κεράσματα (βίντεο)

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Ολυμπιακή φλόγα: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο κέντρο της Αθήνας10:23Φορολογικές δηλώσεις: Ανοίγει σήμερα η πλατφόρμα10:10Σίφνος: Η “μάχη” πλοίου για να δέσει στο λιμάνι (βίντεο)09:57Ομόφυλα ζευγάρια - Βελόπουλος: Να μην πάνε στις εκκλησίες το Πάσχα όσοι βουλευτές υπερψήφισαν τον νόμο, γιατί...09:43Σουηδία: Επίθεση μασκοφόρων σε αντιφασιστική εκδήλωση09:30Κως – Θάνατος βρέφους: Ελεύθεροι με όρους οι γονείς09:16Ευρωεκλογές - Κόκκαλης: Η Ελλάδα πρέπει να κηρυχθεί σε κατάσταση έκτακτης κλιματικής ανάγκης09:03Φλώρος: Απολογία για την επίθεση στον Γραμμένο08:49Φρεγάτα Ύδρα: Κατέρριψε drone στον κόλπο του Άντεν08:36Καταγγελία για σβήσιμο τσιγάρου στο πρόσωπο μαθητή: “Εκπαιδευτικοί γνώριζαν πως δεν ήταν το μόνο περιστατικό”08:22Κηφισός: “Μποτιλιάρισμα” δεκάδων χιλιομέτρων λόγω τροχαίων08:09“The 2Night Show” – Βρεττός: Δεν με ενδιαφέρει να γίνω παρουσιαστής07:55Εορταστικό ωράριο: Αυλαία κάνει σήμερα στα εμπορικά καταστήματα07:42“Καλημέρα Ελλάδα:” Ο Φλώρος διαψεύδει τη γροθιά στον Γραμμένο, μέσω της δικηγόρου του07:28“The 2Night Show”: Η Μαρία Ιορδάνοβα και η Μαρίνα Μπομπέτσι για το viral “Scorpios”07:15Γιώργος Γεννηματάς: ο εμπνευστής του ΕΣΥ07:01Rapid test δωρεάν την Πέμπτη σε 186 σημεία06:48Τροχαίο δυστύχημα στην Ημαθία06:34Εορτολόγιο - 25 Απριλίου: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα06:21Καιρός: Σκόνη, καταιγίδες και πτώση θερμοκρασίας την Πέμπτη06:07
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο