LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΑθλητικάΔημοσίευση: 09 Δεκεμβρίου 2021 21:33 | Ανανέωση: 09 Δεκεμβρίου 2021 21:51

Europa League - Ολυμπιακός: Στους “32” μετά την ήττα από την Αντβέρπ

Στην 2η θέση του ομίλου τους περιορίστηκαν οι Πειραιώτες. Ποιοι είναι οι πιθανοί αντίπαλοι του Ολυμπιακού στην επόμενη φάση.

ΑΝΤΒΕΡΠ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Με ήττα ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του στον 4ο όμιλο του Europa League o Ολυμπιακός. Οι “ερυθρόλευκοι” έχασαν 1-0 στην Αμβέρσα από την Αντβέρπ με γκολ που σημείωσε ο Μπαλικουΐσα στο 7ο λεπτό και προκρίθηκαν ως δεύτεροι, πίσω από την Άιντραχτ η οποία πέρασε απευθείας στους “16”. Η ελληνική ομάδα θα παίξει στα πλέι οφ με μία από τις τρίτες των ομίλων του Champions League.

Οι πρωταθλητές βρέθηκαν από πολύ νωρίς “με την πλάτη στον τοίχο”, σε ένα ματς όπου ήθελαν απαραίτητα τη νίκη για να ελπίζουν στην πρώτη θέση και την απευθείας πρόκριση στους “16”. Μόλις στο 7ο λεπτό ο νεαρός Μπαλικουίσα με σουτ από πλάγια θέση (και τη μπάλα να βρίσκει στο κεφάλι του Σισέ) άνοιξε το σκορ.

ΑΝΤΒΕΡΠ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Οι Βέλγοι κυριάρχησαν στο χώρο του κέντρου, κλείνοντας όλες τις διόδους προς την περιοχή του Μπουτέζ, ενώ παράλληλα απείλησαν με τον Μπενσόν στο 22΄ και τον Μπατάιγ στο 35΄. Οι “ερυθρόλευκοι” ήταν ακίνδυνοι στο πρώτο ημίχρονο και ο Μαρτίνς ήξερε ότι θα έπρεπε να αλλάξει κάτι δραστικά, ειδικά από τη στιγμή που τα νέα από την Κωνσταντινούπολη (Φενέρμπαχτσε-Άιντραχτ 1-1 στο ημίχρονο) υποδήλωναν ότι η πρωτιά παρέμενε εφικτή. Αλλά θα χρειαζόταν - για αρχή - μια μεγάλη ανατροπή.

Έτσι, ο Ολυμπιακός παρατάχθηκε με τρεις αλλαγές στο ξεκίνημα του β΄ ημιχρόνου, Ελ Αραμπί, Αγκιμπού και Μασούρα, προσδοκώντας άμεση ανάκαμψη και βελτίωση - ειδικά - του δημιουργικού του παιχνιδιού. Αργότερα ήλθε κι η ώρα του Μάριου Βρουσάι, αλλά... μάταια.

ΑΝΤΒΕΡΠ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ο Ολυμπιακός δεν μπορούσε να αλλάξει τη ροή του παιχνιδιού, παρέμενε νωθρός και έμοιαζε πιο πιθανό να δεχτεί δεύτερο γκολ, παρά να ισοφαρίσει και να ξαναμπεί στο παιχνίδι της πρόκρισης. Ο Βατσλίκ ήταν αυτός που κράτησε το σκορ με κάποιες καθοριστικές επεμβάσεις, ενώ ο Ολυμπιακός αναζητούσε ακόμα την πρώτη του καλή φάση, την πρώτη ευκαιρία να σκοράρει. Δεν τα κατάφερε και ολοκλήρωσε το ματς χωρίς κλασική ευκαιρία.

Έτσι, στην κλήρωση της Δευτέρας θα αντιμετωπίσει κάποια από τις ομάδες που πήραν την τρίτη θέση στους ομίλους του Champions League, δηλαδή την Μπαρτσελόνα, τη Σεβίλλη, τη Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης, τη Σερίφ Τιρασπόλ, την Αταλάντα, τη Λειψία, την Πόρτο και τη Ντόρτμουντ.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Αντβέρπ (Πρίσκε): Μπουτέζ, Ντε Λε (57΄ Κιρίνεν), Αλμέιδα, Ντεσολέιλ (57΄ Ένχελς), Μπένσον (73΄ Σαμάτα), Βερστρέτ, Γκέρκενς, Ντουόμοχ, Έγκεσταϊν (73΄ Φράι), Μπατάιγ, Μπαλικουίσα (87΄ Γιουσούφ).

Ολυμπιακός (Μαρτίνς): Βατσλίκ, Ρέαμπτσουκ, Σισέ, Παπασταθόπουλος, Λαλά (66΄ Ανδρούτσος), Εμβιλά, Μπουχαλάκης (46΄ Αγκιμπού Καμαρά), Ρόνι Λόπες (46΄ Μασούρας), Μαντί Καμαρά, Ονιεκούρου (60΄ Βρουσάι), Τικίνιο (46΄ Ελ Αραμπί).

Ειδήσεις σήμερα:

Γύθειο: Προσάραξη πλοίου σε αμμώδη αβαθή (εικόνες)

Μητσοτάκης στη Σύνοδο για τη Δημοκρατία: Η διαφθορά τρέφει τον λαϊκισμό

Κλεμμένα αρχαία επιστρέφουν στην Ελλάδα (εικόνες)

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΚαιρός: Πολικός αεροχείμαρρος φέρνει βροχές και πτώση θερμοκρασίας έως 10 βαθμούςΣήμερα 07:32 | Ειδήσεις

Ποιες περιοχές θα επηρεαστούν. Πόσο θα διαρκέσουν τα φαινόμενα. Αναλυτική πρόγνωση καιρού.

Σύνοδος Κορυφής: Τα συμπεράσματα για την ΤουρκίαΣήμερα 07:20 | Ειδήσεις

Στην συνεδρίαση της Τετάρτης, το Ευρωπαϊκό Συμβούλιο υιοθέτησε συμπεράσματα για την Τουρκία.

Θεσσαλονίκη: Διασωληνώθηκε 17χρονος ποδηλάτης που παρασύρθηκε από αυτοκίνητοΣήμερα 06:51 | Τοπικά Νέα

Πως έγινε το τροχαίο. Σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται ο νεαρός ποδηλάτης, που διασωληνώθηκε από διασώστες του ΕΚΑΒ στο σημείο, όπου έγινε το ατύχημα.

Βραζιλία: Πήγε τον... νεκρό θείο της σε τράπεζα ως... εγγυητή για δάνειο (βίντεο)Σήμερα 07:46 | Ειδήσεις

"Θείε, με ακούς; Πρέπει να υπογράψεις" ακούγεται να λέει η γυναίκα στον 68χρονο νεκρό, τον οποίο κινεί προσπαθώντας να πείσει ότι είναι εν ζωή.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Conference League: Ο Ολυμπιακός έχει ραντεβού με την Ιστορία08:10Ο Αλέξανδρος Αντωνόπουλος… “Ενώπιος Ενωπίω” με τον Νίκο Χατζηνικολάου07:57Βραζιλία: Πήγε τον... νεκρό θείο της σε τράπεζα ως... εγγυητή για δάνειο (βίντεο)07:44Καιρός: Πολικός αεροχείμαρρος φέρνει βροχές και πτώση θερμοκρασίας έως 10 βαθμούς07:30Σύνοδος Κορυφής: Τα συμπεράσματα για την Τουρκία07:17Απαξίωση της πολιτικής ή εύκολη και δοκιμασμένη λύση;07:03Θεσσαλονίκη: Διασωληνώθηκε 17χρονος ποδηλάτης που παρασύρθηκε από αυτοκίνητο06:50Champions League: Ρεάλ και Μπάγερν στα ημιτελικά06:36Σημεία για rapid test δωρεάν την Πέμπτη06:23Καιρός: τοπικές βροχές και πτώση θερμοκρασίας την Πέμπτη06:09Δικηγόρος έκανε λάθος “κλικ” και “έδωσε” διαζύγιο σε άλλο ζευγάρι23:59Ρέθυμνο: Ένστολοι έσωσαν 6χρονη από πνιγμό23:46Viral ο ψαράς που…βάφτηκε με μελάνι σουπιάς (βίντεο)23:32Τρεις συλλήψεις για παράνομα όπλα σε διαφορετικές περιοχές της Αττικής (εικόνες)23:18Ισπανία – Ιταλία: Το δικαίωμα στην άμβλωση έφερε διπλωματική αντιπαράθεση23:04Άργος - Μυκήνες: Η Ολυμπιακή Φλόγα έγινε δεκτή με ενθουσιασμό (εικόνες)22:51Παναθηναϊκός – Παπαθανάσης: Ξεκινάνε τα χωματουργικά στο νέο γήπεδο22:37Δώρα επικουρικών συντάξεων: Στο Ειδικό Δικαστήριο η υπόθεση της κατάργησης22:25Εποχικές λοιμώξεις: Πρόληψη και αντιμετώπιση22:11Βαρκελώνη – Τσιτσιπάς: Ξεκίνημα…με το δεξί21:57
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο