LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΑθλητικάΔημοσίευση: 09 Δεκεμβρίου 2021 21:33 | Ανανέωση: 09 Δεκεμβρίου 2021 21:51

Europa League - Ολυμπιακός: Στους “32” μετά την ήττα από την Αντβέρπ

Στην 2η θέση του ομίλου τους περιορίστηκαν οι Πειραιώτες. Ποιοι είναι οι πιθανοί αντίπαλοι του Ολυμπιακού στην επόμενη φάση.

ΑΝΤΒΕΡΠ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Με ήττα ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του στον 4ο όμιλο του Europa League o Ολυμπιακός. Οι “ερυθρόλευκοι” έχασαν 1-0 στην Αμβέρσα από την Αντβέρπ με γκολ που σημείωσε ο Μπαλικουΐσα στο 7ο λεπτό και προκρίθηκαν ως δεύτεροι, πίσω από την Άιντραχτ η οποία πέρασε απευθείας στους “16”. Η ελληνική ομάδα θα παίξει στα πλέι οφ με μία από τις τρίτες των ομίλων του Champions League.

Οι πρωταθλητές βρέθηκαν από πολύ νωρίς “με την πλάτη στον τοίχο”, σε ένα ματς όπου ήθελαν απαραίτητα τη νίκη για να ελπίζουν στην πρώτη θέση και την απευθείας πρόκριση στους “16”. Μόλις στο 7ο λεπτό ο νεαρός Μπαλικουίσα με σουτ από πλάγια θέση (και τη μπάλα να βρίσκει στο κεφάλι του Σισέ) άνοιξε το σκορ.

ΑΝΤΒΕΡΠ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Οι Βέλγοι κυριάρχησαν στο χώρο του κέντρου, κλείνοντας όλες τις διόδους προς την περιοχή του Μπουτέζ, ενώ παράλληλα απείλησαν με τον Μπενσόν στο 22΄ και τον Μπατάιγ στο 35΄. Οι “ερυθρόλευκοι” ήταν ακίνδυνοι στο πρώτο ημίχρονο και ο Μαρτίνς ήξερε ότι θα έπρεπε να αλλάξει κάτι δραστικά, ειδικά από τη στιγμή που τα νέα από την Κωνσταντινούπολη (Φενέρμπαχτσε-Άιντραχτ 1-1 στο ημίχρονο) υποδήλωναν ότι η πρωτιά παρέμενε εφικτή. Αλλά θα χρειαζόταν - για αρχή - μια μεγάλη ανατροπή.

Έτσι, ο Ολυμπιακός παρατάχθηκε με τρεις αλλαγές στο ξεκίνημα του β΄ ημιχρόνου, Ελ Αραμπί, Αγκιμπού και Μασούρα, προσδοκώντας άμεση ανάκαμψη και βελτίωση - ειδικά - του δημιουργικού του παιχνιδιού. Αργότερα ήλθε κι η ώρα του Μάριου Βρουσάι, αλλά... μάταια.

ΑΝΤΒΕΡΠ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ο Ολυμπιακός δεν μπορούσε να αλλάξει τη ροή του παιχνιδιού, παρέμενε νωθρός και έμοιαζε πιο πιθανό να δεχτεί δεύτερο γκολ, παρά να ισοφαρίσει και να ξαναμπεί στο παιχνίδι της πρόκρισης. Ο Βατσλίκ ήταν αυτός που κράτησε το σκορ με κάποιες καθοριστικές επεμβάσεις, ενώ ο Ολυμπιακός αναζητούσε ακόμα την πρώτη του καλή φάση, την πρώτη ευκαιρία να σκοράρει. Δεν τα κατάφερε και ολοκλήρωσε το ματς χωρίς κλασική ευκαιρία.

Έτσι, στην κλήρωση της Δευτέρας θα αντιμετωπίσει κάποια από τις ομάδες που πήραν την τρίτη θέση στους ομίλους του Champions League, δηλαδή την Μπαρτσελόνα, τη Σεβίλλη, τη Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης, τη Σερίφ Τιρασπόλ, την Αταλάντα, τη Λειψία, την Πόρτο και τη Ντόρτμουντ.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Αντβέρπ (Πρίσκε): Μπουτέζ, Ντε Λε (57΄ Κιρίνεν), Αλμέιδα, Ντεσολέιλ (57΄ Ένχελς), Μπένσον (73΄ Σαμάτα), Βερστρέτ, Γκέρκενς, Ντουόμοχ, Έγκεσταϊν (73΄ Φράι), Μπατάιγ, Μπαλικουίσα (87΄ Γιουσούφ).

Ολυμπιακός (Μαρτίνς): Βατσλίκ, Ρέαμπτσουκ, Σισέ, Παπασταθόπουλος, Λαλά (66΄ Ανδρούτσος), Εμβιλά, Μπουχαλάκης (46΄ Αγκιμπού Καμαρά), Ρόνι Λόπες (46΄ Μασούρας), Μαντί Καμαρά, Ονιεκούρου (60΄ Βρουσάι), Τικίνιο (46΄ Ελ Αραμπί).

Ειδήσεις σήμερα:

Γύθειο: Προσάραξη πλοίου σε αμμώδη αβαθή (εικόνες)

Μητσοτάκης στη Σύνοδο για τη Δημοκρατία: Η διαφθορά τρέφει τον λαϊκισμό

Κλεμμένα αρχαία επιστρέφουν στην Ελλάδα (εικόνες)

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΝέα συνάντηση Τραμπ-Πούτιν στη ΒουδαπέστηΧθες 20:51 | Ειδήσεις

Η τηλεφωνική επικοινωνία μεταξύ του Πούτιν και του Τραμπ κράτησε περισσότερες από δύο ώρες, σύμφωνα με την εκπρόσωπο του Λευκού Οίκου.

Ολυμπιακός: Θρυλική ανατροπή στο ΒελιγράδιΧθες 23:40 | Ειδήσεις

Αν και βρέθηκε να χάνει με 13 πόντους στην 4η περίοδο, με ένα σερί πόντων και καλές άμυνες στο τελευταίο πεντάλεπτο, η ομάδα του Πειραιά κατάφερε να ανατρέψει το παιχνίδι. 

Ευρωκοινοβούλιο: Απαγόρευση πρόσβασης στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για παιδιά κάτω των 13 ετώνΧθες 23:22 | Ειδήσεις

Η Επιτροπή για την Εσωτερική Αγορά και την Προστασία Καταναλωτών του ΕK αποφάσισε σήμερα με ευρεία πλειοψηφία και η ρύθμιση θα τεθεί προς ψήφιση σε μια από τις επόμενες Ολομέλειες του Ευρωκοινοβουλίου.

Διπλό φονικό της Φοινικούντας: Αναπαράσταση του εγκλήματος, ζητά η αδελφή του ιδιοκτήτη του κάμπινγκΧθες 21:44 | Ειδήσεις

Μιλώντας στην εκπομπή "Αποκαλύψεις", φίλος του θύματος έκανε λόγο για κόντρα του 68χρονου με τον ανιψιό του.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Ολυμπιακός: Θρυλική ανατροπή στο Βελιγράδι23:59Ευρωκοινοβούλιο: Απαγόρευση πρόσβασης στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για παιδιά κάτω των 13 ετών 23:43Ρωσία: Προειδοποίηση προς ΗΠΑ για ενδεχόμενη παράδοση πυραύλων Τόμαχοκ στην Ουκρανία23:25Παναθηναϊκός: Σε καλό δρόμο οι διαπραγματεύσεις με τον Ράφα Μπενίτεθ 23:10Πιερρακάκης: "Η Ελλάδα επέστρεψε με αυτοπεποίθηση, μεταρρυθμίσεις και ανοιχτή οικονομία"22:55Αττική: Εξαρθρώθηκε εγκληματική οργάνωση πλαστογραφίας εγγράφων και παράνομης διακίνησης μεταναστών (εικόνες)22:39Πρέβεζα: Έκρηξη από γκαζάκι μέσα σε σπίτι - Στο νοσοκομείο ο ένοικος22:24Αυτοψία του ΑΝΤ1 σε σούπερμαρκετ: Οι καταναλωτές δεν βρίσκουν τα προϊόντα μειωμένων τιμών22:10Ελλάδα στον ΟΗΕ: Η Ευρώπη βιώνει τη σοβαρότερη σύγκρουση της μετά τον Β' Παγκόσμιο Πόλεμο21:56Διπλό φονικό της Φοινικούντας: Αναπαράσταση του εγκλήματος, ζητά η αδελφή του ιδιοκτήτη του κάμπινγκ21:42Η Κίνα ζητάει εμπορική συνεργασία και ειλικρίνια από τις ΗΠΑ21:28Νταβλούρος στον ΑΝΤ1: Καταγγέλει την λειτουργία παραμάγαζου από ιδιώτες που διεκπεραιώνουν υποθέσεις μέσα στην Διεύθυνση Συγκοινωνιών της Πάτρας21:14Νέα συνάντηση Τραμπ-Πούτιν στη Βουδαπέστη20:58Εθνική πόλο ανδρών: Ξεκινάνε οι προετοιμασίες για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του 202620:44Κρήτη: Τουρίστας γλίστρησε και έπεσε από βράχια την ώρα που έκανε βόλτα με την γυναίκα του (εικόνες)20:30Θεσσαλονίκη: Ξυλοκιβώτιο έπεσε και τραυμάτισε εργάτη20:16Μητσοτάκης: "Στο 1,10 ευρώ το λίτρο το πετρέλαιο φέτος από 1,37 το 2023"20:02Παγκόσμιο Κύπελλο 2026: Οι πωλήσεις εισιτηρίων ξεπερνούν το ένα εκατομμύριο19:48Τι καιρό θα κάνει τη Παρασκευή 19:34Βόλος: Κρατείται 23χρονος μαθητής Α' Λυκείου που ενεπλάκη σε καυγά την ώρα του διαλείμματος19:20
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο