LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /LifeΔημοσίευση: 09 Δεκεμβρίου 2021 12:07

“Το Πρωινό” - Γαρδέλης: “Η Φάρμα“, η επιστροφή και η ηλεκτρομαγνητική κυματοσυνάθροιση

Καλεσμένος στην εκπομπή “Το Πρωινό” βρέθηκε ο ηθοποιός, που αποχώρησε από την “Φάρμα” του ΑΝΤ1 και μίλησε για όσα έγιναν στο παιχνίδι, για την επίκληση στον Δία και για την ζωή του.

Σταμάτης Γαρδέλης - Το Πρωινό

«Βγήκα από την “Φάρμα”, αλλά δεν βγήκα από το παιχνίδι. Δεν θα την βλέπω στην τηλεόραση, ώστε να μην έχω αποκτήσει προβάδισμα όταν ξαναμπώ» είπε ο Σταμάτης Γαρδέλης, ο πρώτος παίκτης που αποχώρησε από την «Φάρμα» του ΑΝΤ1, λέγοντας ακόμη «σαν τρελός θέλω να ξαναμπώ, μπορεί και να είμαι ήδη “μέσα”».

Καλεσμένος του Γιώργου Λιάγκα και της Φαίης Σκορδά, ο Σταμάτης Γαρδέλης αποκάλυψε πως από την ημέρα που βγήκε (σημ: καθώς τα επεισόδια μεταδίδονται με καθυστέρηση κάποιων ημερών από την εγγραφή τους), τρώει ακριβώς ότι τρώνε και οι παίκτες μέσα στην «Φάρμα», λέγοντας πολλές φορές πως δεν πρόκειται για ένα παιχνίδι, αλλά για μια βιωματική εμπειρία ζωής, καθώς «Η φάρμα σου ξεγυμνώνει την ψυχή».

Σε ότι αφορά την αποχώρηση τους, είπε πως «το τελευταίο πλάνο που είδαμε είναι ότι αντιμετωπίζω πρόβλημα στην μέση μου και φεύγω για να ξεκουραστώ», αφήνοντας «παράθυρο» για επιστροφή του στην «Φάρμα».

«Η επίκληση που έκανα στον Δία ήταν για να γελάσουμε», είπε στην εκπομπή «Το Πρωινό» ο Σταμάτης Γαρδέλης, προσθέτοντας πως προφανώς δεν μπορούσαν να προβληθούν όλα όσα γίνονταν στην «Φάρμα» και παρά τις αναφορές του εμμέσως ότι «δεν με αδίκησαν στο μοντάζ».

Σχετικά με το περιστατικό με την Αναστασία, για το οποίο πολλοί τον κατηγόρησαν για ρατσισμό, ο Σταμάτης Γαρδέλης είπε «δεν με θύμωσε, με στενοχώρησε εμένα, που έχω υιοθετήσει τον Μουσταφά και κάνω τόσα. Δεν έχω κανένα θέμα με τους ανθρώπους που είναι από άλλες χώρες και ζουν στην Ελλάδα, δεν έχω θέμα με κανέναν άνθρωπο εγώ, αγαπώ όλους τους ανθρώπους. Είναι άνθρωποι που πρέπει αν τους συμπονήσουμε, να τους αγκαλιάσουμε, να τους εντάξουμε, είναι άνθρωποι που θέλουν την συμπαράσταση μας»

«Μπορεί να ξαναγυρίσω στην «Φάρμα» για την Αναστασία, αλλά και για την κότα που την έβαλα μέσα στο κοτέτσι.
Αν είχα την δυνατότητα να κάνω μια διανομή, θα έβαζα τους ίδιους ανθρώπους για να βγει αυτό το πείραμα. Ο καθένας δεν αντιπροσωπεύει τον εαυτό του, αλλά μια ολόκληρη φιλοσοφία», είπε ο Σταμάτης Γαρδέλης.

Ο ηθοποιός αναφέρθηκε πολλές φορές και στην «ηλεκτρομαγνητική κυματοσυνάθροιση», όπως αποκάλεσε την τηλεθέαση της «Φάρμας», καθώς σημείωσε ότι «εκατομμύρια άνθρωποι συγχρονίστηκαν για να παρακολουθήσουν τα επεισόδια και μαζί με εκατομμύρια άλλους που παρακολούθησαν την «Φάρμα» από την αναπαραγωγή κομματιών της και από τα social media», συνολικά πέντε εκατομμύρια άνθρωποι παρακολούθησαν αυτό το πείραμα».

Ακόμη ο Σταμάτης Γαρδέλης είπε ακόμη πως έκλαψε και εκείνος, όταν είδε στην τηλεόραση του τον «Κουτσαβάκη» να κλαίει για εκείνον, μετά από την ανακοίνωση της αποχώρησης του από την «Φάρμα».

Σε ότι αφορά την προσωπική του ζωή είπε πως δεν έχει κάποια σχέση αυτήν την περίοδο, ότι ζει μόνος και φροντίζει την μητέρα του, που ζει στο πατρικό του σπίτι, που βρίσκεται σε μικρή απόσταση από το δικό του.

Ειδήσεις σήμερα:

Κορωπί - ΕΛΤΑ: ομηρία σε απόπειρα ληστείας (βίντεο ντοκουμέντο)

Δολοφονία στην Γλυφάδα: σκότωσε τον σύντροφο της μητέρας του

Κορονοϊός – Πιστοποιητικό νόσησης: Η τροπολογία που μειώνει την ισχύ στους 3 μήνες

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Αλληλοκατηγορίες Μ. Λαζαρίδη και Μ. Αποστολάκη για προσαγωγή στελεχών ΠΑΣΟΚ και ΝΔ στην Κρήτη11:43Πάτρα: 89χρονη σκότωσε δύο κουτάβια και επιτέθηκε σε νεαρό11:29Μπλόκα Αγροτών: Κλειστή η εθνική οδός Αθηνών - Θεσσαλονίκης11:15Χρυσή Αυγή: Σήμερα η εισαγγελική πρόταση στο Εφετείο - Συγκέντρωση από σωματεία και φορείς (εικόνες)11:01Παρασκευή 12 Δεκεμβρίου: Το πρώτο web δελτίο με τις σημαντικότερες ειδήσεις της ημέρας10:47Θεσσαλονίκη: Απόβαση αγροτών με τα τρακτέρ τους σήμερα στο λιμάνι - Ποια σημεία θα αποκλείσουν10:33ΕΟΔΥ: 104 νέες εισαγωγές COVID-19 και 7 θάνατοι την τελευταία εβδομάδα - Δύο νέα σοβαρά κρούσματα γρίπης10:19Πάτρα: Παραμένουν στα μπλόκα αγρότες και κτηνοτρόφοι της δυτικής Ελλάδας10:05Ηράκλειο: Συνελήφθη 45χρονος για εμπορία ανθρώπων, βιασμό και απόπειρα ανθρωποκτονίας09:52Μπλόκα Αγροτών: Ανοιχτά τα τελωνεία Ευζώνων και Νίκης - Οκτάωρος αποκλεισμός σε Προμαχώνα και Εξοχή09:38Μεξικό: Με ποινή φυλάκισης τιμωρείται η πώληση ηλεκτρονικών τσιγάρων09:24Λαμία: Συνελήφθη αγρότισσα για βίντεο στο Tik Tok09:10Συμμαχία των Προθύμων - Ουκρανία: "Στο τραπέζι" η αξιοποίηση των δεσμευμένων ρωσικών περιουσιακών στοιχείων08:56Προϋπολογισμός 2026: Ξεκινά σήμερα στη Βουλή η πενθήμερη συζήτηση για την ψήφισή του08:42ΟΠΕΚΕΠΕ: Σε εξέλιξη αστυνομική επιχείρηση στην Κρήτη, για παράνομες επιδοτήσεις – 15 προσαγωγές08:28Χανιά: Προσποιήθηκε τον λογιστή, μπήκε στο σπίτι και την λήστεψε08:14Ο Πούτιν ανακοίνωσε την κατάληψη της πόλης Σίβερσκ, στην ανατολική Ουκρανία08:00Στα μπλόκα αγρότες σε Καρδίτσα και Τρίκαλα - Προετοιμασίες για πανελλαδική σύσκεψη στη Νίκαια07:47Συνεδρίαση της ΚΟ σήμερα, υπό τον Κυριάκο Μητσοτάκη07:33Συνελήφθησαν ανήλικοι που διέπρατταν κλοπές εις βάρος υπαλλήλων αρτοποιείων και περιπτέρων (βίντεο)07:18
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο