LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΠολιτισμόςΔημοσίευση: 08 Δεκεμβρίου 2021 08:32

“The 2Night Show” – Σοφιανός: Η απουσία από την τηλεόραση και οι τρεις γάμοι

Γιατί αποσύρθηκε από την «πιάτσα», οι εποχές αλαζονείας και άκρατης σπατάλης και η σχέση του με τα τρία του παιδιά.

THE 2NIGHT SHOW - ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΣΟΦΙΑΝΟΣ
Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου το βράδυ της Τρίτης υποδέχτηκε, για πρώτη φορά, στο «The 2Night Show» τον Φίλιππο Σοφιανό. 

Ο γοητευτικός ηθοποιός μίλησε για τα 10 χρόνια απουσίας του από την ελληνική τηλεόραση, εξήγησε τους λόγους που αποσύρθηκε από την «πιάτσα», περιέγραψε τις εποχές αλαζονείας και άκρατης σπατάλης και δήλωσε πως ο γάμος δεν του πάει καθόλου. 

Ο Φίλιππος Σοφιανός για την αποχή του από την τηλεόραση τουλάχιστον μία δεκαετία είπε: «Έχω να παίξω στην ελληνική τηλεόραση 10 χρόνια. Η αποχή ήταν αναγκαστική, γιατί κατέβηκα στην Κύπρο για 7 ολόκληρα χρόνια. Το τηλέφωνο αυτό το διάστημα χτύπησε και πήρα και εγώ τηλέφωνο φίλους. Ήταν όμως πολύ λίγες οι παραγωγές που έλεγα ‘θα ήθελα να είμαι σ’ αυτή τη δουλειά’. Όταν γύρισα από την Κύπρο, ήταν πολύ λίγες οι σειρές που έλεγα ότι θα ήθελα να ήμουν εκεί. Τώρα ανθίζει η τηλεόραση και γίνονται πράγματα αξιοζήλευτα».

Παράλληλα, είπε ότι «η μυθοπλασία στερέωσε την ιδιωτική τηλεόραση. Το ξέρω γιατί ήμουν πρωτεργάτης, το χρυσό παιδί της ιδιωτικής τηλεόρασης. Η κρίση επηρέασε πολύ τη δουλειά μας και έγιναν εκπτώσεις παντού», ενώ παραδέχτηκε: «Είπα πολλά όχι σε προτάσεις επειδή είχα την επιλογή, διάλεγα την ποιότητα».

Για τις εποχές της μεγάλης δόξας του αποκάλυψε ότι «υπήρξαν οι εποχές της αλαζονείας, της άκρατης σπατάλης αλλά ευτυχώς δεν έγιναν συνήθειες και μανίες», ενώ για τα πάθη στη ζωή του είπε: «Τα πάθη μου ήταν εξτρίμ, είχα πάθος να πιλοτάρω και το έκανα, πέταξα μονοκινητήριο αεροπλανάκι».

Αναφερόμενος στην προσωπική του ζωή ανέφερε: «Έχω τρία παιδιά από τους τρεις γάμους μου. Έχω μαζέψει DNA από τρία διαφορετικά πλάσματα. Δεν θέλω τα παιδιά μου να γίνουν ηθοποιοί, γιατί το επάγγελμα έχει πέσει σε βαθιά υποτίμηση».

Ο Φίλιππος Σοφιανός επίσης μίλησε για το επάγγελμα του ηθοποιού που τιμά εδώ και 40 χρόνια: «Έχει γεμίσει ο τόπος με σχολές που βγάζουν ημιμαθείς ανθρώπους, που νομίζουν πως ηθοποιός είναι αυτός που παίζει στην τηλεόραση».

Στο ενδεχόμενο ακόμα ενός γάμου, ο Φίλιππος Σοφιανός παραδέχτηκε: «Δεν μου πάει ο γάμος. Δεν έχει νόημα να παντρευτώ ξανά». Και συμπλήρωσε: «Το παιδί έχει ανάγκη από την γονική παρουσία τουλάχιστον έως τα 4-5 πρώτα χρόνια της ζωής του, είναι απαραίτητο».

Όσο για το κίνημα #metoo, ο ίδιος είπε: «Η παράσταση Ολεάννα είναι η απάντηση και η θέση μου απέναντι στο κίνημα #metoo».

Ειδήσεις σήμερα:

Θεσσαλονίκη - Ψιλικατζίδικο: Ληστεία με κατσαβίδι

Κορονοϊός - Γερμανία: 1 νεκρός κάθε 3 λεπτά την Τρίτη

ΕΦΚΑ - Συντάξεις: οι ημερομηνίες πληρωμής

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Smart Cities για μια Καλύτερη Ζωή: Το Μέλλον είναι Εδώ!13:37Χανιά: ΙΧ έπεσε σε γκρεμό - Χωρίς τις αισθήσεις του ο οδηγός13:23Κρήτη: Νεκρός ανασύρθηκε από τη θάλασσα ηλικιωμένος στον Άγιο Νικόλαο13:09ΠΑΟΚ: "Τρέχει" το θέμα του γηπέδου υπό τις οδηγίες Σαββίδη12:55e-ΕΦΚΑ - ΔΥΠΑ: Ο "χάρτης" πληρωμών έως τις 2 Ιανουαρίου12:40Τροχαία Αττικής: 248 παραβάσεις για αλκοόλ και 8 συλλήψεις το τριήμερο των Χριστουγέννων (βίντεο)12:26Πέθανε η θρυλική ηθοποιός Μπριζίτ Μπαρντό12:11Γλυφάδα: Συνελήφθη γνωστός τράπερ για υπεξαίρεση - Είχε αποφυλακιστεί με όρους11:57ΟΗΕ: Έκτακτη συνεδρίαση του Σ.Α. για την αναγνώριση της Σομαλιλάνδης από το Ισραήλ11:43Οι 30 μόνιμες παροχές για μισθωτούς, συνταξιούχους, επαγγελματίες, αγρότες, ενοικιαστές και ιδιοκτήτες ακινήτων το 202511:28Βραζιλία: Ο πρώην πρόεδρος Μπολσονάρου υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση για την αντιμετώπιση επίμονου λόξυγγα11:19Τέιλορ Σουίφτ: Δωρεά 1.000.000 δολάρια σε μη κερδοσκοπικό οργανισμό11:04Πάτρα: Μεθυσμένος ο άνδρας που "καρφώθηκε" πάνω σε απορριμματοφόρο και τραυμάτισε εργαζόμενο10:50Βαρδούσια: Σήμερα η ιατροδικαστική εξέταση των σορών των ορειβατών10:36Γιάννης Αντετοκούνμπο: Επιστρέφει στη δράση με τους Μπακς στο Σικάγο10:22The Cure: Πέθανε ο Πέρι Μπαμόντε10:08Λαβρόφ: Νόμιμος στόχος ευρωπαϊκές δυνάμεις στην Ουκρανία - Ανέτοιμο το Κίεβο για συνομιλίες09:54Ελάφρυνση δημόσιου χρέους: Στόχος η πλήρης εξόφληση των διμερών δανείων του Α' μνημονίου μία δεκαετία πριν την λήξη09:39Τραμπ – Ζελένσκι: Σήμερα το κρίσιμο ραντεβού στο Μαρ-α-Λάγκο09:25Διαγράφονται 280.000 "αιώνιοι" φοιτητές - 35.000 ζήτησαν παράταση σπουδών09:10
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο