LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΑθλητικάΔημοσίευση: 05 Δεκεμβρίου 2021 15:11

ΟΦΗ - Ολυμπιακός: πρόστιμο για θεατές χωρίς μάσκα

Με πρόστιμο τιμωρήθηκαν η ΠΑΕ για ελλιπείς ελέγχους, καθώς φίλαθλοι μπήκαν στο γήπεδο, χωρίς την τήρηση των μέτρων προστασίας για τον κορονοϊό.

ΟΦΗ - Ολυμπιακός

Αμείωτοι παραμένουν οι έλεγχοι της αστυνομίας για την τήρηση των μέτρων που έχουν επιβληθεί για την πρόληψη της διασποράς του κορονοϊού.

Χθες, στο Ηράκλειο επιβλήθηκε βαρύ πρόστιμο στον ΌφΗ, ύψους 15.000 ευρώ καθώς θεατές που είχαν πάει στο γήπεδο για να παρακολουθήσουν τον αγώνα, ανάμεσα στον ΟΦΗ και στον Ολυμπιακό, δεν φορούσαν μάσκα.

Στα Χανιά επιβλήθηκαν 2 πρόστιμα για μη χρήση μάσκας σε οδηγούς λεωφορείων και 1 πρόστιμα για μάσκα σε υπάλληλο παιδότοπου.

Ακόμη, επιβλήθηκε 1 πρόστιμο σε μεσιτικό γραφείο, διότι δεν είχε αναρτήσει την ταμπέλα με τον μέγιστο αριθμό ατόμων που επιτρέπεται στο εσωτερικό του.

Στο Λασίθι, επιδόθηκε 1 πρόστιμο για μη χρήση μάσκας σε πελάτη χρυσοχοείου και 1 πρόστιμο σε πελάτη λαϊκής αγοράς επειδή δεν φορούσε μάσκα.

Τέλος, στο Ρέθυμνο δεν σημειώθηκε κάποιο πρόστιμο. 

Πραγματοποιήθηκαν χθες περισσότεροι από 2100 έλεγχοι στο νησί 

Πηγή: flashnews.gr


Ειδήσεις σήμερα:

Κορονοϊός: Συγκλονίζει η 32χρονη που γέννησε με καισαρική πριν διασωληνωθεί

ΚΙΝΑΛ - ΠΑΣΟΚ: Η ώρα της κάλπης για νέο Πρόεδρο (εικόνες)

Λέσβος - Πάπας: το Μεταναστευτικό αφορά όλον τον κόσμο (εικόνες)

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Τέμπη: Εισαγγελική έρευνα για την απομάκρυνση υλικών από το σημείο της τραγωδίας13:18Φωτιά στη Μονεμβασιά13:05Λίτσα Πατέρα - Ζώδια: Οι προβλέψεις της Πέμπτης και οι ζήλιες (βίντεο)12:51Ακίνητα: Η τροπολογία για το ύψος των κτηρίων12:38Βασίλης Κασσελάκης: Οι Σπαρτιάτες, οι “ευπρόσδεκτες ψήφοι” και η αναδίπλωση12:24Ομόνοια: Επεισοδιακή καταδίωξη από ταράτσα σε ταράτσα (εικόνες)12:11Μεξικό: Πρωταθλήτρια χώρα στην παραγωγή συνθετικών ναρκωτικών11:57Τέμπη: Δεκτή η προσφυγή γονέα κατά εισαγγελικής απόφασης11:44Η Τουρκία φτιάχνει Sky Dome για να καλυφθεί όλη η χώρα11:31Γιάννης Καλλιάνος: Πέθανε ο πατέρας του11:17Τροχαίο: Οδηγός εγκλωβίστηκε σε φλεγόμενο όχημα (εικόνες)11:04Στάθης Φλώρος για Βελόπουλο: Αν δεν του χτύπαγα την πόρτα, θα πούλαγε ακόμα κηραλοιφές10:50Η Ελεονώρα Μελέτη... “Ενώπιος Ενωπίω” με τον Νίκο Χατζηνικολάου10:37Ολυμπιακή φλόγα: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο κέντρο της Αθήνας10:23Φορολογικές δηλώσεις: Ανοίγει σήμερα η πλατφόρμα10:10Σίφνος: Η “μάχη” πλοίου για να δέσει στο λιμάνι (βίντεο)09:57Ομόφυλα ζευγάρια - Βελόπουλος: Να μην πάνε στις εκκλησίες το Πάσχα όσοι βουλευτές υπερψήφισαν τον νόμο, γιατί...09:43Σουηδία: Επίθεση μασκοφόρων σε αντιφασιστική εκδήλωση09:30Κως – Θάνατος βρέφους: Ελεύθεροι με όρους οι γονείς09:16Ευρωεκλογές - Κόκκαλης: Η Ελλάδα πρέπει να κηρυχθεί σε κατάσταση έκτακτης κλιματικής ανάγκης09:03
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο