LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /Τοπικά ΝέαΔημοσίευση: 03 Δεκεμβρίου 2021 18:06 | Ανανέωση: 03 Δεκεμβρίου 2021 19:30

Ηράκλειο - εγκατάλειψη μωρού σε χαρτόκουτο: η ποινή στον πατέρα

Η απόφαση του δικαστηρίου και η απολογία του κατηγορούμενου. Τον 28χρονο Ρομά περίμενε έξω από το δικαστήριο, η γυναίκα του με τα 7 παιδιά τους.

Ηράκλειο - Ρομά

Σε φυλάκιση 15 μηνών καταδίκασε το Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Ηρακλείου τον 28χρονο Ρομά πατέρα του μικρού κοριτσιού, που  βρέθηκε από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙΑΣ, σε άσχημη κατάσταση,  μέσα σε  χαρτόκουτ0, το απόγευμα της Πέμπτης, στο κέντρο του Ηρακλείου.

Το δικαστήριο αποφάσισε η έφεση να έχει αναστέλλουσα δύναμη, υπό τον όρο ο 28χρονος να εμφανίζεται δύο φορές το μήνα στην αρμόδια αστυνομική αρχή.

Ο νεαρός πατέρας ισχυρίστηκε στην απολογία του ότι είχε πάει στο περίπτερο για να αγοράσει μια σοκολάτα για το παιδί και στην επιστροφή αντίκρισε τους αστυνομικούς. Ανέφερε πως φοβήθηκε ότι τον αναζητούσαν για κάποια πιθανή καταδικαστική απόφαση σε βάρος του και για τον λόγο αυτό, δεν πλησίασε αλλά κρύφτηκε σε κάποιο σημείο του πάρκου και περίμενε να φύγουν οι άνδρες της ΔΙ.ΑΣ.

Να σημειωθεί ότι έξω από το Δικαστικό Μέγαρο περίμενε η 27χρονη γυναίκα του με τα επτά παιδιά τους, το μεγαλύτερο από τα οποία είναι 13 ετών και το μικρότερο είναι βρέφος.

Η ίδια είπε ότι η οικογένειά της θέλει να φύγει από την Κρήτη και να πάει στην Βόρεια Ελλάδα, καθώς εδώ τους έκαναν έξωση από το σπίτι στο οποίο έμεναν και γι' αυτό θέλουν να πάνε εκεί που διαμένει η δική της οικογένεια.

Πηγή: cretalive.gr

Ειδήσεις σήμερα:

Κορονοϊός - Πάτρα: Πέθανε 24χρονη ανεμβολίαστη

Ιταλία: Aρνητής έκανε το εμβόλιο σε... ψεύτικο χέρι!

ΠΑΟΚ: η τιμωρία για τα επεισόδια με τον Άρη


Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΕθνικό Πρόγραμμα “Προλαμβάνω” - Μητσοτάκης: η πρόληψη σώζει ζωές (εικόνες)Χθες 20:27 | Ειδήσεις

"Όταν θα λάβετε το επόμενο sms μην το αμελήσετε", είπε μεταξύ άλλων ο Κυριάκος Μητσοτάκης στην εκδήλωση του εθνικού προγράμματος "Προλαμβάνω".

Φωτιές – Κικίλιας στον ΑΝΤ1: Έρχεται δύσκολο καλοκαίρι, θα “λειάνουμε τις επιπτώσεις του” (βίντεο)Χθες 19:43 | Ειδήσεις

Τι ανέφερε ο Υπουργός Πολιτικής Προστασίας για την κατακόρυφη, όπως είπε, αύξηση του πυροσβεστικού εξοπλισμού της χώρας για τη φετινή χρονιά.

Λευτέρης Πετρούνιας: Πρωταθλητής Ευρώπης για 7η φοράΧθες 21:19 | Ειδήσεις

Απόψε στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα ενόργανης γυμναστικής ο «χρυσός» Έλληνας Ολυμπιονίκης κατάφερε να κάνει ό,τι κανένας άλλος γυμναστής στα 69 χρόνια ιστορία του θεσμού.

Ερυθρά Θάλασσα: Οι Χούθι εκτόξευσαν πυραύλους εναντίον δεξαμενόπλοιωνΣήμερα 06:16 | Ειδήσεις

Τα πλοία υπέστησαν υλικές ζημιές σύμφωνα με το διοικητήριο των αμερικανικών ενόπλων δυνάμεων.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
“I LOVE Σου Κου”: Εκλεκτοί καλεσμένοι και αποκλειστικές συνεντεύξεις το Σαββατοκύριακο06:34Ερυθρά Θάλασσα: Οι Χούθι εκτόξευσαν πυραύλους εναντίον δεξαμενόπλοιων06:21Σάββατο του Λαζάρου - Καιρός: τοπικές μπόρες και βοριάδες06:08Γκάρι Κασπάροφ - Ρωσία: Ένταλμα για σύλληψη του σκακιστή23:59Μπαρτσελόνα - Ολυμπιακός: ήττα στο “game 2” για τους ερυθρόλευκους23:48Κασσελάκης: “Πυρά” στην κυβέρνηση από Χίο και Σάμο (εικόνες)23:38Οχάιο: Άνδρας πέθανε ενώ ήταν υπό κράτηση - “Δεν μπορώ να αναπνεύσω” φώναζε (βίντεο) 23:25Πάτρα: Συλλήψεις για επιθέσεις σε αστυνομικούς και φθορές σε λεωφορεία23:11Ανδρουλάκης από Πρέβεζα: Η ΝΔ πάντα έχει πρώτη προτεραιότητα την κάλπη (εικόνες)22:59 Η γηραιότερη ασθενής στην Ελλάδα υποβλήθηκε σε καρδιολογική επέμβαση22:31Ερντογάν: Ο Νετανιάχου είναι ο χασάπης της Γάζας22:18Γιάννης Καλλιάνος: Αυτοί είναι οι 23 λόγοι για τους οποίους φταίνε για τον θάνατο του πατέρα μου 22:04Δολοφονία Λυγγερίδη: ο νέος γύρος των ερευνών και οι καταθέσεις (βίντεο)21:50Λευτέρης Πετρούνιας: Πρωταθλητής Ευρώπης για 7η φορά21:37BCL: Το Περιστέρι πάλεψε αλλά δεν τα κατάφερε21:23Βασιλιάς Κάρολος: επιστροφή στα δημόσια καθήκοντά του ενώ συνεχίζει τη θεραπεία για τον καρκίνο21:12Κυπριακό: Αιχμές Σαμαρά κατά των χειρισμών του Υπουργείου Εξωτερικών (εικόνες)20:59Ολυμπιακή φλόγα: Ο ΑΝΤ1 στο γαλλικό πλοίο “Μπελέμ” που θα την μεταφέρει (βίντεο) 20:46Εθνικό Πρόγραμμα “Προλαμβάνω” - Μητσοτάκης: η πρόληψη σώζει ζωές (εικόνες)20:33Άρειος Πάγος: Απόλυση 5 δικαστών λόγω καθυστέρησης στην έκδοση αποφάσεων20:19
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο