LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΚοινωνίαΔημοσίευση: 02 Δεκεμβρίου 2021 13:16 | Ανανέωση: 02 Δεκεμβρίου 2021 16:04

Μάριος Παπαγεωργίου: νέα έρευνα για την απαγωγή του

Σήμερα στο Πταισματοδικείο Αθηνών κατέθεσε η μητέρα του νέου που δολοφονήθηκε, αλλά ακόμη δεν έχει εντοπιστεί η σορός του.

Μάριος Παπαγεωργίου

Στο πταισματοδικείο Αθηνών κατέθεσε η μητέρα του Μάριου Παπαγεωργίου, Βαρβάρα Θεοδωράκη, στο πλαίσιο της έρευνας για την ανεύρεση συνεργών στην υπόθεση αρπαγής και δολοφονίας του άτυχου φοιτητή.

Στο πλαίσιο της νέας έρευνας που διενεργείται από τις δικαστικές αρχές για την εμπλοκή ακόμη εννέα προσώπων στην υπόθεση της απαγωγής και δολοφονίας του 26χρονου Μάριου Παπαγεωργίου, τον Αύγουστο του 2012, η σορός του οποίου ακόμη δεν έχει εντοπιστεί, έδωσε κατάθεση σήμερα η μητέρα του Βαρβάρα Θεοδωράκη.

«Ευχαριστώ την ελληνική Δικαιοσύνη που ενήργησε τόσο τάχιστα για να λάμψει η αλήθεια πολύ γρήγορα» δήλωσε η μητέρα του Μάριου Παπαγεωργίου μετά την ολοκλήρωση της κατάθεσης της, ζητώντας να βρεθεί ό,τι έχει απομείνει από το παιδί της.

Μάριος Παπαγεωργίου - δίκη

Από την πλευρά του, ο δικηγόρος της οικογένειας του 26χρονου, Νίκος Ρουσόπουλος, τόνισε ότι ζητήθηκαν κάποια συμπληρωματικά στοιχεία από τις δικαστικές αρχές, μεταξύ των οποίων και η έρευνα του Καναδού ερευνητή για την τύχη του Μάριου.

«Θεωρούμε ότι τα στοιχεία θα οδηγήσουν στη λύση της υπόθεσης. Σίγουρα όταν έχεις εννέα κατηγορούμενους κάποιος θα μιλήσει» τόνισε ο κ. Ρουσόπουλος.

Στην υπόθεση του Μάριου τόσο σε πρώτο όσο και δεύτερο βαθμό ο εγκέφαλος της υπόθεσης έχει καταδικαστεί σε ισόβια κάθειρξη.

Ωστόσο, το δευτεροβάθμιο δικαστήριο είχε διατάξει τη διενέργεια περαιτέρω έρευνας για ακόμη εννέα πρόσωπα για τα οποία προέκυψαν στοιχεία εμπλοκής τους στην υπόθεση κατά τη διάρκεια της ακροαματικής διαδικασίας.

Ειδήσεις σήμερα:

Πάτρα: Νεκρή από φωτιά σε διαμέρισμα (βίντεο)

"Άγριες Μέλισσες": “δυνατό” επεισόδιο την Πέμπτη (βίντεο)

Άλεκ Μπάλντουιν κλαίγοντας: Δεν πάτησα τη σκανδάλη










Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Φενερμπαχτσέ – Ολυμπιακός: Πασάς… στην Πόλη ο “Θρύλος”!00:52“Ψυχοκόρες” στον ΑΝΤ1 τέσσερις φορές την εβδομάδα: Τι θα δούμε στα νέα επεισόδια (εικόνες)00:23ECL: Ήττα και αποκλεισμός για τον ΠΑΟΚ23:59Μπριζίτ Μακρόν: Η ζωή της μεταφέρεται στη μικρή οθόνη23:47Βία ανηλίκων: Ξυλοδαρμός ανηλίκου…για το TikTok (βίντεο)23:35Πάτρα: Γκαραζόπορτα πλάκωσε γυναίκα23:22ΑΠΘ - SeaCare: Φοιτητική Ομάδα διακρίθηκε σε Παγκόσμιο Διαγωνισμό Καινοτομίας23:08Ενδοοικογενειακή βία - Βία ανηλίκων: Οι αστυνομικές δράσεις το πρώτο 15μερο του Απριλίου (βίντεο)22:55Τσίπρας: Στη Μέση Ανατολή, η Ευρώπη δεν είναι με τη σωστή πλευρά της Ιστορίας22:41Ιρλανδία: Συγγενείς των θυμάτων της φονικότερης φωτιάς δικαιώθηκαν μετά από 43 χρόνια22:28Σημεία για rapid test δωρεάν την Παρασκευή22:14Διασύνδεση POS με ταμειακές - Χατζηδάκης: Καμία παράταση22:01Κόρινθος: Θρίλερ με σορό γυναίκας στη θάλασσα21:47Δάγκειος πυρετός: “Συναγερμός” από τον ΠΟΥ για τη Λατινική Αμερική21:34Βαρκελώνη – Τσιτσιπάς: “Ανίκητος” στο χώμα!21:20Αττική Οδός: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις το βράδυ της Πέμπτης21:07Δολοφονία στην Ιεράπετρα: Προφυλακίστηκε ο 45χρονος κατηγορούμενος20:53Δομοκός: Ψευδοροφή έπεσε στα θρανία μαθητών (εικόνες)20:40Αλέν Ντελόν: Η Ουκρανία θα του απονείμει παράσημο20:26Το βίντεο του ξυλοδαρμού 8χρονου από 7χρονο στο TikTok και οι αντιδράσεις των γονιών20:13
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο