LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /Τεχνολογία - ΕπιστήμηΔημοσίευση: 02 Δεκεμβρίου 2021 08:42

Εξαδάκτυλος: Ο υποχρεωτικός εμβολιασμός θα σώσει ζωές

Για το νέο μέτρο του υποχρεωτικού εμβολιασμού και την αναγκαιότητα να εμβολιαστούν οι πολίτες μίλησε στον ΑΝΤ1 ο πρόεδρος του ΠΙΣ.

Αθανάσιος Εξαδάκτυλος - Καλημέρα Ελλάδα

«Το θέμα της απόστασης των δέσεων είναι θέμα της Επιτροπής Εμβολιασμών», διευκρίνισε ο Αθανάσιος Εξαδάκτυλος, μιλώντας στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα».

Ο πρόεδρος του Πανελλήνιου Ιατρικού Συλλόγου εκτιμά σχετικά με τις μεταλλάξεις του κορονοϊού ότι, «δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι θα εξαντληθεί το αλφάβητο», αφού «έτσι κάνουν αυτοί οι ιοί» και υπενθύμισε ότι, «οι οι υγειονομικοί εμβολιάστηκαν στους 8 μήνες», καθώς «οι χρόνοι είναι σχετικοί».

Σχετικά με το θέμα της υποχρεωτικότητας στον εμβολιασμό των άνω των 60 είπε πως, «ούτε οι εμβληματικές προσωπικότητες αρνητών διαφωνούν ότι υπάρχει αναγκαιότητα εμβολιασμού. Θα σωθούν ζωές, να είστε βέβαιοι» και τόνισε ότι, «είναι 100% αναγκαίο για όλους άνω των 60 να εμβολιαστούν».

Εξήγησε δε ότι, «αν ήταν στο 100% εμβολιασμένοι οι άνω των 60, θα είχαμε την εικόνα της Πορτογαλίας. Δεν θα είχαμε γεμάτες ΜΕΘ και 100 νεκρούς την ημέρα» και πρόσθεσε μια ακόμα παράπλευρη απώλεια ότι, «οι νέοι συνάδελφοι έχουν εδώ και δύο χρόνια που ασχολούνται μόνο με τον κορονοϊό».

«Εμείς θα σας μιλάμε για την αναγκαιότητα, το αν η Πολιτεία θα το μεταφράζει σε υποχρεωτικότητα, είναι άλλο θέμα», είπε και συνέχισε απαντώντας σε ερώτηση σχετικά με το πρόστιμο των 100 ευρώ πως:

«Όταν χρησιμοποιήσαμε τους νέους να βάλουν πλάτη για τον τοίχο της ανοσίας, τους δώσαμε κίνητρο και ορθά. Όταν οι άνω των 60 δεν πείστηκαν να κάνουν αυτό που πρέπει για να προστατέψουν τον εαυτό τους και τους γύρω τους, έτσι κι εδώ η Πολιτεία έχει κάθε λόγο να πει ότι το επιβάλλει. Γιατί δεν επηρεάζουν μόνο τον εαυτό τους, αλλά και τους γύρω τους».

 

Ειδήσεις σήμερα:

Χειροπέδες σε αρνητές κορονοϊού που εμφανίστηκαν ως “Συνταγματική Αστυνομία” (βίντεο)

Άλεκ Μπάλντουιν κλαίγοντας: Δεν πάτησα τη σκανδάλη

Μετάλλαξη Όμικρον – Γκουτέρες: άδικο, τιμωρητικό και αναποτελεσματικό το κλείσιμο των συνόρων

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΕυρωεκλογές - Μητσοτάκης: Πρέπει να είμαστε η κυρίαρχη πολιτική δύναμη για να συνεχίσουμε τις μεταρρυθμίσεις (εικόνες)Σήμερα 13:11 | Ειδήσεις

"Εμείς σας μιλάμε για το πώς θέλουμε να αλλάξουμε τη χώρα και το μόνο μέλημα των άλλων είναι πώς θα πέσει ο Μητσοτάκης", είπε μεταξύ άλλων ο Πρωθυπουργός.

Πειραιάς - Κατάρρευση κτηρίου: θρήνος στο “τελευταίο αντίο” για τον αστυνομικό (εικόνες)Σήμερα 17:21 | Ειδήσεις

Σε κλίμα οδύνης συγγενείς και φίλοι αποχαιρέτισν για τελευταία φορά τον αστυνομικό που έασε τη ζωή του όταν τον καταπλάκωσε κτήριο στον Πειραιά.

Καταγγελία - Basket League: Μπασκετμπολίστας ξυλοκόπησε την σύντροφο τουΣήμερα 13:34 | Ειδήσεις

Η γυναίκα κατέθεσε μήνυση για σωματικές βλάβες κατά του συντρόφου της. 

Χιλή: Η στιγμή της διάσωσης ζευγαριού από χιονισμένα βουνά (βίντεο)Τρίτη 16 Απριλίου 2024 17:56 | Ειδήσεις

Τέσσερις μέρες αγωνίας πέρασε το ζευγάρι που είχε χαθεί μέσα στα χιονισμένα βουνά.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Πάτρα: Αυτοκίνητο “καρφώθηκε” σε μάντρα - Νεκρός ο οδηγός18:27Χιλή: Η στιγμή της διάσωσης ζευγαριού από χιονισμένα βουνά (βίντεο)18:18Δανία: Εκκένωση του αεροδρομίου μετά από απειλή για βόμβα18:03Ενδοοικογενειακή βία: Πέντε συλλήψεις στη Δυτική Ελλάδα17:49Πειραιάς - Κατάρρευση κτηρίου: θρήνος στο “τελευταίο αντίο” για τον αστυνομικό (εικόνες)17:34Γάζα: Συνάντηση ΥΠΕΞ Τουρκίας και Αιγύπτου – Νέος κύκλος αίματος στη Δυτική Όχθη17:21Επεισοδιακή καταδίωξη στο κέντρο της Αθήνας17:07AEK: Εγκαινιάστηκε το Μουσείο Ιστορίας της ομάδας (εικόνες)16:53“Παγιδευμένοι” - Νέα επεισόδια: Αγωνία και διλήμματα για τον Δημήτρη και την Άννα (εικόνες)16:38Ριζούπολη: Φωτιά σε διαμέρισμα 16:25Πειραιάς - Κατάρρευση κτηρίου: προφυλακιστέος ο εργολάβος16:11Ιωάννινα: νεκρή γυναίκα σε φωτιά σε καμινάδα15:58Ευρωεκλογές - Ανδρουλάκης: Να αποδοκιμαστεί η κυβέρνηση πού περιφρονεί την αυτοδιοίκηση (εικόνες)15:44Κακοκαιρία - Πήλιο: Επιχείρηση απεγκλωβισμού οικογένειας από την Πυροσβεστική15:30Σαραντάπορο - Βασιλική Πλεξίδα: Φόρος τιμής για τα 7 χρόνια από την πτώση του ελικοπτέρου (εικόνες)15:16Φιντάν: Εάν δεν ιδρυθεί Παλαιστινιακό κράτος η κρίση θα συνεχιστεί15:02“Ανακαινίζω - Νοικιάζω”: εκατοντάδες εγκρίσεις αιτήσεων τις πρώτες ημέρες14:49Απάτη - Σέρρες: παρίσταναν τους λογιστές και απέσπασαν λεία “μαμούθ”14:36Καταγγελία - Basket League: Μπασκετμπολίστας ξυλοκόπησε την σύντροφο του14:22Θεσσαλονίκη: παιδί παρασύρθηκε από ηλεκτρικό πατίνι14:09
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο