LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΑθλητικάΔημοσίευση: 01 Δεκεμβρίου 2021 19:33

Άρης - ΟΦΗ: Κίτρινο προβάδισμα στις καθυστερήσεις

Τον πρώτο λόγο για την πρόκριση στα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας απέκτησε ο Άρης, έπειτα από τη νίκη του επί του ΟΦΗ στο «Κλεάνθης Βικελίδης».

Άρης - ΟΦΗ

Τον πρώτο λόγο για την πρόκριση στα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας απέκτησε ο Άρης, έπειτα από τη νίκη του με 3-1 επί του ΟΦΗ στο «Κλεάνθης Βικελίδης». Με ισάριθμες εκτελέσεις πέναλτι σκόραραν οι Θεσσαλονικείς στο πρώτο ημίχρονο, με τους Μπρούνο Γκάμα (16’) και Αμπουμπακάρ Καμαρά (45’+2’), για να μειώσουν με τον Λουκ Καστάνιος (56') οι παίκτες του Νίκου Νιόπλια. Το υπέροχο γκολ του Χουάν Ιτούρμπε στο 90' έδωσε ξεκάθαρο προβάδισμα στην ομάδα του Άκη Μάντζιου.

Ανοιχτό παιχνίδι στα πρώτα λεπτά, με την κεφαλιά του Καμαρά να είναι αδύναμη και το σουτ του Κωνσταντίνου Μπαλογιάννη να σταματά στην αγκαλιά του Ντένις. Στο 14’, όμως, οι γηπεδούχοι κέρδισαν πέναλτι σε τράβηγμα της φανέλας του Καμαρά από τον Πραξιτέλη Βούρο. Έπειτα από παρέμβαση του VAR, ο Βασίλης Φωτιάς είδε κι ο ίδιος τη φάση, καταλογίζοντας την εσχάτη των ποινών. Την οποία μετέτρεψε σε γκολ ο Γκάμα για το 1-0. Είκοσι λεπτά αργότερα, η κεφαλιά του αφύλακτου Φαμπιάνο Λέισμαν πέρασε δίπλα από το αριστερό δοκάρι της εστίας του Μπόι Βάτερμαν ενώ το σουτ του Γιον Τοράλ, στην αντίπερα περιοχή, έφυγε πάνω από τα δοκάρια του Ντένις. Στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρος και πάλι έπειτα από υπόδειξη του… VARίστα Αριστοτέλη Διαμαντόπουλου, ο Φωτιάς υπέδειξε νέο πέναλτι σε ανατροπή του Μπαντού Εντιαγέ από τον Μιγκέλ Μεγιάδο. Ο Καμαρά ανέλαβε, αυτή τη φορά, την εκτέλεση, κάνοντας το 2-0.

Άρης - ΟΦΗ

Στην πρώτη του καλή στιγμή στο δεύτερο ημίχρονο, ο ΟΦΗ μείωσε. Ο Τοράλ βρήκε ωραία τον Καστάνιος που πλάσαρε τον Ντένις για το 2-1 στο 56'. Ο Άρης βρήκε για δίχτυα για τρίτη φορά στο 64', με... αυτογκόλ του Απόστολου Διαμαντή, ωστόσο το γκολ ακυρώθηκε κατόπιν υπόδειξης του VAR για οφσάιντ στην προσπάθεια του Εντιαγέ που προηγήθηκε. Οι φιλοξενούμενοι σπατάλησαν δύο σπουδαίες ευκαιρίες να ισοφαρίσουν, αρχικά με το σουτ του Μεγιάδο (72') κι εν συνεχεία με αυτό του Λάζαρου Λάμπρου (76') ενώ στην προσπάθεια του Καστάνιος στο 81' είχε απάντηση ο Ντένις. Κι αφού δεν ήρθε το 2-2, ήρθε το 3-1 στο 90ο λεπτό: ο Ντάνιελ Μαντσίνι βρήκε εκτός περιοχής τον Ιτούρμπε και ο Παραγουανός με δυνατό σουτ νίκησε τον Βάτερμαν για το τελικό 3-1.

Άρης - ΟΦΗ


Διαιτητής: Βασίλειος Φωτιάς (Πέλλας)

Κίτρινες: Σάσα, Φαμπιάνο, Σούντγκρεν - Βούρος, Γιαννούλης, Βάτερμαν.

Οι συνθέσεις:

ΑΡΗΣ (Άκης Μάντζιος): Ντένις, Σούντγκρεν, Μπράμπετς, Φαμπιάνο, Γκάνεα (70' Λούμορ), Τζέγκο, Σάσα (86' Μάνος), Γκαρσία (46' Μαντσίνι), Εντιαγέ (70' Ματίγια), Γκάμα (70' Ιτούρμπε), Καμαρά.

ΟΦΗ (Νίκος Νιόπλιας): Βάτερμαν, Μαρινάκης, Βούρος, Διαμαντής, Μπαλογιάννης, Γκαγιέγκος (32’ Μεγιάδο), Τοράλ (64' Ναμπί), Ντε Γκουζμάν, Λάμπρου (84' Γιαννούλης), Καμάου (46' Τσιλιανίδης), Καστάνιος (84' Γιάννου).

***Αναγκαστική αλλαγή έγινε ο Φελίπε Γκαγιέγκος, έπειτα από ενοχλήσεις που είχε στα πλευρά.

Ειδήσεις σήμερα:

Καταγγελία: Καθηγητής ασέλγησε σε 11χρονη μαθήτρια (βίντεο)

Υποχρεωτικός εμβολιασμός: Οι εξαιρέσεις και τα μειωμένα πρόστιμα

Έκτακτο βοήθημα 250 ευρώ: ποιοι το δικαιούνται

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΚαλλιάνος - Κούγιας κατά Γεωργιάδη: Μου έχει κάνει πολύ κακή εντύπωση η συμπεριφορά του (βίντεο)Σήμερα 07:50 | Ειδήσεις

«Η δικογραφία για τις συλλήψεις για τον θάνατο του Λυγγερίδη είναι της πλάκας, μόνο και μόνο για να πλήξει τον Ολυμπιακό», ανέφερε μεταξύ άλλων ο ποινικολόγος και αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός.

“Pink Panthers” - Ριφιφί σε κοσμηματοπωλεία: Δύο συλλήψεις στην ΑθήναΣήμερα 09:12 | Ειδήσεις

Πως τα μέλη της διεθνούς συμμορίας είχαν κάνει “χτυπήματα” κέντρο της πρωτεύουσας. Τι βρέθηκε στην κατοχή τους.

Βασιλιάς Κάρολος: “Επιδεινώνεται η υγεία του –προετοιμάζονται για την κηδεία του”Σήμερα 10:10 | Ειδήσεις

Τι αναφέρουν βρετανικά ΜΜΕ για την «επιδείνωση της υγείας του Κάρολου» και τα σχέδια για την κηδεία με την κωδική ονομασία «Επιχείρηση Γέφυρα Μενάι».

Ολυμπιακή φλόγα: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις σε 6 Δήμους την ΠαρασκευήΣήμερα 08:48 | Ειδήσεις

Μακρά θα είναι η διαδρομή της ολυμπιακής λαμπαδηδρομίας πριν παραδοθεί το απόγευμα στους Γάλλους διοργανωτές των Ολυμπιακών Αγώνων στο Παρίσι.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Φορολογικές δηλώσεις: Aυτόματη η διαδικασία για μισθωτούς και συνταξιούχους10:34Βασιλιάς Κάρολος: “Επιδεινώνεται η υγεία του –προετοιμάζονται για την κηδεία του”10:19Σητεία: Τον μαχαίρωσε επειδή του έκανε παρατήρηση10:06Άνω Λιόσια: Αδέσποτη σφαίρα στην αυλή σχολείου!09:52Κωνσταντάτος για βόμβες στο Ελληνικό: Από θαύμα δεν γίναμε παρανάλωμα09:39Νέα Ιωνία: Νεκρός ο άντρας που έπεσε στις γραμμές του τρένου09:25“Pink Panthers” - Ριφιφί σε κοσμηματοπωλεία: Δύο συλλήψεις στην Αθήνα09:12Νέα Ιωνία: Άντρας έπεσε στις γραμμές του τρένου09:04Τσερνόμπιλ: το πυρηνικό δυστύχημα που άλλαξε τον κόσμο08:50Κρήτη – ενδοοικογενειακή βία: Πολυετής φυλάκιση σε πατέρα που χτύπησε την κόρη του08:37Τροχαίο δυστύχημα με μηχανή στην Σκιάθο08:24Καλλιάνος - Κούγιας κατά Γεωργιάδη: Μου έχει κάνει πολύ κακή εντύπωση η συμπεριφορά του (βίντεο)08:10Και η ψυχολογική κακοποίηση;08:09Ρομάριο: Επιστρέφει στα γήπεδα μετά από 15 χρόνια07:57“Ενώπιος Ενωπίω” – Ελεονώρα Μελέτη: Δεν θα γίνω πολιτικάντζα…07:43Ολυμπιακή φλόγα: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις σε 6 Δήμους την Παρασκευή07:29Κασσελάκης: Μπορούμε να είμαστε πρώτο κόμμα στις ευρωεκλογές07:15Εορτολόγιο - 26 Απριλίου: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα 07:01Γκράινερ: Σκέφτηκα την αυτοκτονία στις ρωσικές φυλακές06:48Σημεία για rapid test την Παρασκευή σε 176 σημεία06:34
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο