LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΚοινωνίαΔημοσίευση: 01 Δεκεμβρίου 2021 18:50

Missing Alert για 57χρονη

Ώρες αγωνίας για την οικογένειά της. Πού και πότε χάθηκαν τα ίχνη της Πώς μπορείτε να βοηθήσετε.

Logos - Εξαφάνιση - Εύρεση - Amber Alert - Missing Alert - Silver Alert - Το Χαμόγελο του Παιδιού

Συναγερμός έχει σημάνει στις Αρχές για την εξαφάνιση μίας 57χρονης από την περιοχή του Μενιδίου.

Σύμφωνα με το “Χαμόγελο του Παιδιού” τα ίχνη της Ελένηυς Θεοδωράτου έχουν χαθεί από τις 21 Νοεμβρίου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση: 

"Στις 21/11/2021, εξαφανίστηκε από την περιοχή του Μενιδίου, η κυρία Ελένη Θεοδωράτου, 57 ετών. Το «Χαμόγελο του Παιδιού» ενημερώθηκε για την εξαφάνιση της  και προχώρησε στη δημοσιοποίηση των στοιχείων της ενήλικης κατόπιν αιτήματος της οικογένειας της καθώς ενδέχεται να συντρέχουν λόγοι οι οποίοι θέτουν τη ζωή της σε κίνδυνο.

Η κυρία Ελένη Θεοδωράτου έχει ύψος 1,62 , είναι αδύνατη, έχει ξανθά μαλλιά και καστανά μάτια. Φορούσε μαύρη φόρμα, γκρι φούτερ και άσπρα αθλητικά παπούτσια.

Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με «Το Χαμόγελο του Παιδιού» όλο το 24ωρο, στην «Εθνική Γραμμή για τους Αγνοούμενους Ενήλικες – 1017», σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας αλλά και μέσω της εφαρμογής MissingAlertapp οπού υπάρχει ζωντανή ενημέρωση για την εξαφάνιση. Μπορείτε να την κατεβάσετε για Android κινητά εδώ https://bit.ly/missing-alert-android και για Apple κινητά εδώ https://bit.ly/missing-alert-apple".

Ειδήσεις σήμερα:

Λίτσα Πατέρα - Ζώδια: ο Δεκέμβριος, η Αφροδίτη και η έκλειψη (βίντεο)

“Το Πρωινό” - Γλυκά Νερά: οργή του πιλότου για την αλλαγή επώνυμου της Λυδίας

Υποχρεωτικός εμβολιασμός: Οι εξαιρέσεις και τα μειωμένα πρόστιμα

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Γρίπη των πτηνών - ΠΟΥ: Θα γίνει σαν τον κορονοϊό09:04“Ενώπιος Ενωπίω” - Αλέξανδρος Αντωνόπουλος: Η Παξινού, οι “Ψυχοκόρες” και η πολιτική (βίντεο)08:50Εορτολόγιο - 19 Απριλίου: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα (Ακάθιστος Ύμνος)08:36Το παρασκήνιο της βρετανικής συμμετοχής στην ενίσχυση της ισραηλινής άμυνας08:23Τροχαίο - Θεσσαλονίκη: Αυτοκίνητο τούμπαρε στην Εθνική Οδό (βίντεο)08:10Amber Alert για 11χρονο07:57OHE: “Όχι” των ΗΠΑ στην πλήρη ένταξη της Παλαιστίνης07:44Αθηναϊκή Λέσχη: Δείπνο προς τιμήν του Οικουμενικού Πατριάρχη (εικόνες)07:30Μέση Ανατολή - Πετρέλαιο: Μεγάλη αύξηση στις διεθνείς τιμές φέρνει η νέα ένταση07:17Σημεία για rapid test δωρεάν την Παρασκευή07:03ECL - Ολυμπιακός: Αποθέωση στο αεροδρόμιο για την πρόκριση στα ημιτελικά (βίντεο)06:50Σταδίου: Τροχαίο με σοβαρά τραυματισμένο οδηγό06:37Επίθεση Ισραήλ στο Ιράν: Αεροπορική βάση στο “στόχαστρο”06:23Καιρός - Παρασκευή: Βροχές, καταιγίδες και πτώση θερμοκρασίας06:09Φενερμπαχτσέ – Ολυμπιακός: Πασάς… στην Πόλη ο “Θρύλος”!00:52“Ψυχοκόρες” στον ΑΝΤ1 τέσσερις φορές την εβδομάδα: Τι θα δούμε στα νέα επεισόδια (εικόνες)00:23ECL: Ήττα και αποκλεισμός για τον ΠΑΟΚ23:59Μπριζίτ Μακρόν: Η ζωή της μεταφέρεται στη μικρή οθόνη23:47Βία ανηλίκων: Ξυλοδαρμός ανηλίκου…για το TikTok (βίντεο)23:35Πάτρα: Γκαραζόπορτα πλάκωσε γυναίκα23:22
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο