LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΑθλητικάΔημοσίευση: 27 Νοεμβρίου 2021 21:23 | Ανανέωση: 27 Νοεμβρίου 2021 21:40

ΠΑΣ Γιάννινα - ΑΕΚ: “Διπλό” με γκολ στην εκπνοή

Η Ένωση απέδρασε με το “διπλό” από τα Γιάννινα, με… χρυσό σκόρερ τον Σάκχοφ.

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ - ΑΕΚ - SUPER LEAGUE

Το γκολ του Γεβγέν Σάκχοφ με τη συμπλήρωση των 90 λεπτών ήταν αυτό που χάρισε στην ΑΕΚ τη νίκη με 2-1 επί του ΠΑΣ Γιάννινα στους “Ζωσιμάδες”, σε αναμέτρηση για την 11η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League. Με πέναλτι ο Ροντρίγκο Εραμούσπε (5’) είχε ανοίξει το σκορ για τον “Άγιαξ της Ηπείρου”, για να ισοφαρίσει ο Νορντίν Άμραμπατ (9’). Η έμπνευση του Αργύρη Γιαννίκη, στην επιστροφή του ως αντίπαλος στα Γιάννινα, να περάσει στο ματς τον Ουκρανό Σάκχοφ χάρισε στον “Δικέφαλο” τους τρεις βαθμούς.

Το παιχνίδι ξεκίνησε ιδανικά για τους γηπεδούχους, καθώς 35 δευτερόλεπτα μετά το πρώτο σφύριγμα κέρδισαν πέναλτι σε ανατροπή του Χουάν Χοσέ Περέα από τον Γεράσιμο Μήτογλου. Πέναλτι που, έπειτα από την επιβεβαίωση και του VAR, εκτέλεσε εύστοχα ο Εραμούσπε για το 1-0 στο 5’.

Τέσσερα λεπτά αργότερα, όμως, η ΑΕΚ ισοφάρισε. Ο Γιάννης Κάργας απομάκρυνε στα τυφλά την μπάλα και ο Άμραμπατ “εκτέλεσε” απευθείας με το δεξί εκτός περιοχής, κάνοντας το 1-1.

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ - ΑΕΚ - SUPER LEAGUE

Στο 18’ ο Γιούρι Λοντίγκιν πραγματοποίησε εκπληκτική διπλή επέμβαση, αρχικά στο σουτ του Σέρχιο Αραούχο και, κυρίως, σε αυτό του Στίβεν Τσούμπερ. Στο 22’ με ένα αριστερό... αεροπλανικό ο Νικολάε Μιλιντσεάνου απέτυχε να βρει στόχο, ενώ ανάλογη κατάληξη είχε και το εκτός περιοχής σουτ του Πέτρου Μάνταλου στο επόμενο λεπτό. Ο Λοντίγκιν σταμάτησε εκ νέου τον Αραούχο στο 37’, διώχνοντας με υπερένταση σε κόρνερ, ενώ εκτός εστίας πέρασε η κεφαλιά του Κάργα στο φινάλε του πρώτου μέρους.

Με το χρόνο να κυλάει χωρίς κάτι αξιοσημείωτο, ο Γιαννίκης πέρασε στο ματς τον Καρίμ Ανσαριφάρντ αντί του Νταμιάν Σιμάνσκι, ανεβάζοντας ψηλά στο γήπεδο την ΑΕΚ. Ο ΠΑΣ έχασε καλή ευκαιρία στο 66’, με τον Τσίτσαν Στάνκοβιτς να μπλοκάρει το σουτ του Φαμπρίτσιο Μπρένερ από πλεονεκτική θέση. Η κεφαλιά του αφύλακτου Αντρέ Σιμόες στο 79’ δεν βρήκε στόχο, ενώ εκτός εστίας κατέληξε και το σουτ του Ανσαριφάρντ στο 83’. Ο Ιρανός θα μπορούσε να σκοράρει αν δεν έβαζε το πόδι του ο Εραμούσπε μπροστά στον Λοντίγκιν στο επόμενο λεπτό, ενώ από το κόρνερ που ακολούθησε οι φιλοξενούμενοι απέτυχαν δις ελέω Κάργα και... Όγκνιεν Βράνιες.

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ - ΑΕΚ - SUPER LEAGUE

Εν τέλει η τύχη... χαμογέλασε στην ΑΕΚ στο 90ο λεπτό, με το συρτό σουτ του Σάκχοφ. Στις καθυστερήσεις, έπειτα από αντεπίθεση, ο Αραούχο λίγο έλειψε να σκοράρει εκ νέου, με την μπάλα να βρίσκει στο οριζόντιο δοκάρι.

Το 1-2 παρέμεινε μέχρι τέλους και η ΑΕΚ επέστρεψε στις επιτυχίες έπειτα από δυο αγωνιστικές, παραμένοντας στη δεύτερη θέση της κατάταξης και αφήνοντας τον ΠΑΣ στις… δάφνες του θριάμβου επί του Άρη.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΠΑΣ Γιάννινα (Μεταξάς): Λοντίγκιν, Σάλιακας, Εραμούσπε, Κάργας, Πίρσμαν, Καραχάλιος, Ντομίνγκεθ, Μπρένερ (69’ Μορέιρα), Σνάιντερ (84’ Παντελάκης), Μιλιντσεάνου (46’ Λώλης), Περέα.

ΑΕΚ (Γιαννίκης): Στάνκοβιτς, Μισελέν (79’ Ρότα), Βράνιες, Μήτογλου, Μοχαμάντι, Σιμόες, Σιμάνσκι (60’ Ανσαριφάρντ), Μάνταλος (79’ Σάκχοφ), Αμραμπατ, Τσούμπερ (69’ Λιβάι), Αραούχο.

Ειδήσεις σήμερα: 

Κορονοϊός: Ο “χάρτης” με τα κρούσματα του Σαββάτου

Κεν Λόουτς: Τα Γλυπτά του Παρθενώνα είναι κλεμμένα και πρέπει να επιστρέψουν στην Ελλάδα

Πάπας Φραγκίσκος: Το μήνυμα πριν την άφιξή σε Ελλάδα και Κύπρο

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΦλώρος: Έχασα την ψυχραιμία μου και ακολούθησα τον κ. Γραμμένο έξω από την αίθουσα...Σήμερα 16:33 | Ειδήσεις

"Επειδή όμως έχω μια πολύ σημαντική ιδιότητα αυτή του Έλληνα βουλευτή έπραξα απολύτως λάθος . Δεν αρμόζει αυτή η συμπεριφορά σε Έλληνα βουλευτή" δήλωσε ο κ. Φλώρος

Τέμπη: Εισαγγελική έρευνα για την απομάκρυνση υλικών από το σημείο της τραγωδίαςΣήμερα 12:42 | Ειδήσεις

Ενδελεχής έρευνα για την απομάκρυνση υλικών και την επιχωμάτωση του σημείο της τραγωδίας διατάχθηκε από την αντιεισαγγελέα Λάρισας.

Κορονοϊός - Γρίπη: Πόσοι θάνατοι καταγράφηκαν την προηγούμενη εβδομάδαΣήμερα 17:09 | Ειδήσεις

Τι δείχνουν τα στοιχεία της εβδομαδιαίας επιδημιολογικής έκθεσης του ΕΟΔΥ για τους θανάτους, τις εισαγωγές στα νοσοκομεία και τους διασωληνωμένους.

Καλλιάνος: Μπαμπά μου σε αγαπάω απέραντα και σου ζητώ συγνώμη...Σήμερα 14:49 | Ειδήσεις

Συγκινεί στην ανάρτηση του ο Γιάννης Καλλιάνος. Πώς αποχαιρετά τον πατέρα του

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Μέση Ανατολή: Διεθνής έκκληση για απελευθέρωση ομήρων - Η απάντηση της Χαμάς19:58Bullying - Σκύδρα: Νέο περιστατικό με τον ίδιο θύτη 19:45Ανδρουλάκης προς Κασσελάκη: Για κάποιους το βαρέλι δεν έχει πάτο...19:32Ψυχικό: Σύλληψη άνδρα για συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση19:18Κλιματική κρίση: Η Ευρώπη αντιμέτωπη με συχνότερα κύματα ακραίας ζέστης19:05Κύκλωμα ναρκωτικών - ΑΠΘ: Ένοχοι κρίθηκαν δεκάδες κατηγορούμενοι 18:51Καιρός: συννεφιές, μπόρες και άνοδος θερμοκρασίας την Παρασκευή18:37Κασσελάκης: Θερμή υποδοχή σε Κάλυμνο και Λέρο (εικόνες)18:24Μητροπολίτης Δημητριάδος Ιγνάτιος για Βελόπουλο: κανείς δεν μπορεί να μιλάει για τον χώρο της Εκκλησίας18:11Βόλος: Απείλησε τον αδερφό του και πήγε φυλακή17:58Κίνημα #metoo - Χάρβεϊ Γουάινστιν: Το ανώτατο δικαστήριο της Νέας Υόρκης ακύρωσε την καταδίκη του17:45Φλώρος: Έχασα την ψυχραιμία μου και ακολούθησα τον κ. Γραμμένο έξω από την αίθουσα...17:32Κορονοϊός - Γρίπη: Πόσοι θάνατοι καταγράφηκαν την προηγούμενη εβδομάδα17:18Θεσσαλονίκη: Μηχανή παρέσυρε και τραυμάτισε τροχονόμο17:04Έκθεση ανθρωπίνων δικαιωμάτων - Τουρκικό ΥΠΕΞ: Αβάσιμοι οι ισχυρισμοί των ΗΠΑ16:51“Ο Πρώτος από εμάς” - Sneak Preview: εκπλήξεις και καυγάδες στο επεισόδιο της Πέμπτης (βίντεο)16:37Τουρκικά ΜΜΕ: Η Γερμανία βλέπει θετικά την πώληση Eurofighters στην Τουρκία16:23Άλκης Καμπανός: Απομακρύνονται τα ενθύμια από το σημείο της δολοφονίας του 16:09ΑΑΔΕ: Φύλλα κοκαΐνης “κρυμμένα” σε λιπάσματα (εικόνες)15:56Ελληνικό: Πάνω από 300 βόμβες βρέθηκαν στο πρώην αεροδρόμιο15:42
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο