LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΠαράξεναΔημοσίευση: 26 Νοεμβρίου 2021 11:13

Μαραντόνα: Λατρεία που οδήγησε σε… καισαρική τομή!

Δείτε την απίστευτη επιλογή που έκανε ένα ζευγάρι για να γεννήσει την ημέρα που πέθανε ο θρύλος της Αργεντινής.

Μαραντονα

Ο Ντιέγκο Μαραντόνα λατρεύτηκε ως Θεός και αυτό είναι γνωστό, καθώς στο όνομα του υπάρχει ακόμη και μία άτυπη θρησκεία, που ακολουθούν οι πιστοί του. Οι εκδηλώσεις αγάπης και πάθους για τον αείμνηστο Αργεντινό, είναι πολλές ανά την υφήλιο και κάθε μία, αποτελεί ξεχωριστή περίπτωση. Όμως αυτή, του Βάλτερ Ροτούντο, πρέπει να είναι μοναδική!

Ο 39χρονος Αργεντινός, λάτρης του «Ντιεγκίτο», έφθασε στο σημείο να προγραμματίσει με την σύζυγο του, Βικτώρια, την γέννηση του γιου τους, για την 25η Νοεμβρίου 2021, δηλαδή την ημέρα που συμπληρώθηκε ένας χρόνος από τον θάνατο του Μαραντόνα. Και πράγματι, ο μικρός Ντιέγκο Αρμάντο (σ.σ. αγαπητός Ντιέγκο) γεννήθηκε εχθές (25/11) με καισαρική τομή, προκειμένου να μην χαθεί η γενέθλιος ημέρα!

Ωστόσο, το πάθος της οικογένειας Ροτούντο για τον κορυφαίο ποδοσφαιριστή, δεν τελειώνει εδώ. Πριν από δέκα χρόνια, η Βικτώρια έφερε στον κόσμο δίδυμα κοριτσάκια, τα οποία ονομάσθηκαν... Μάρα και Ντόνα! Ο Βάλτερ έστειλε μία φωτογραφία τους στον Μαραντόνα, εξηγώντας του ότι οι μικρές πήραν αυτά τα ονόματα ως φόρος τιμής σ΄ εκείνον. Ο διάσημος Αργεντινός, απάντησε στο ζεύγος Ροτούντο, στέλνοντας μία δική του φωτογραφία στην οποία φαίνεται να κρατά στα χέρια του την φωτογραφία των μικρών διδύμων. Μία φωτογραφία, που ο Βάλτερ έκανε τατουάζ στην πλάτη του!

«Είναι μια ημέρα που τόσοι πολλοί άνθρωποι είναι λυπημένοι εξ΄ αιτίας του Μαραντόνα. Κι εγώ είμαι λυπημένος, αλλά αυτή η γέννηση, αλλάζει τα πράγματα τόσο πολύ. Για εμένα, αυτή η 25η Νοεμβρίου θα είναι πάντα η επέτειος του θανάτου του Ντιέγκο, αλλά θα είναι και τα γενέθλια του γιου μου».

Ειδήσεις σήμερα:

Γιατρός Παρθένας Κουτμερίδου: έμεινε ανεμβολίαστη γιατί είχε τις επιρροές της

“VINΥΛΙΟ” με ελληνική τηλεόραση των 90s

“Εξοικονομώ”: μπόνους για νοικιασμένες και παραχωρημένες κατοικίες


Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΜητσοτάκης από Ισπανία: Σήμερα οι χώρες του Νότου πρωταγωνιστούν στην ανάπτυξη της ΕΕΣήμερα 16:49 | Ειδήσεις

«Το αυξημένο κόστος ζωής πολιορκεί όλες τις χώρες τις Ευρώπης. Εκτός από την ανάγκη στοχευμένων πολιτικών πρέπει να συζητήσουμε για μια ισχυρότερη ευρωπαϊκή στήριξη ώστε η ανάπτυξη να μην αφήνει κανένα πίσω» τόνισε ο πρωθυπουργός στις κοινές δηλώσεις του με τον πρωθυπουργό της Ισπανίας, Πέδρο Σάντσεθ.

"Αποκαλύψεις" - Καρυστιανού: Στις επόμενες εκλογές θα συμμετάσχουμε κι εμείςΣήμερα 15:27 | Ειδήσεις

«Εμένα ο μοναδικός και τελικός σκοπός είναι η δικαίωση του παιδιού μου και φυσικά μέσα από αυτό, η δικαίωση και της χώρας».

Μπλόκα αγροτών: Στον "αέρα" το ραντεβού με τον Πρωθυπουργό - Διαφωνίες για τη σύνθεση των αγροτικών επιτροπώνΣήμερα 13:06 | Ειδήσεις

Φορτισμένο παραμένει το κλίμα στους κόλπους των αγροτών μια ημέρα πριν από τις διαδοχικές συναντήσεις με τον πρωθυπουργό, στο Μέγαρο Μαξίμου.

Μαρινάκης σε αγρότες: Η κυβέρνηση δεν μπορεί να λειτουργεί με τελεσίγραφαΣήμερα 12:54 | Ειδήσεις

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος μίλησε για τις δύο συναντήσεις των αγροτών με τον πρωθυπουργό και ξεκαθάρισε ότι δεν υπάρχει περιθώριο για άλλα μέτρα.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Αλεξανδρούπολη: Στις 68 οι αιτήσεις των επιχειρήσεων που επλήγησαν από την καταιγίδα 17:34Τηλεφωνική επικοινωνία Γεραπετρίτη – Φιντάν17:24Σάντσεθ σε Μητσοτάκη: Η Ελλάδα πέρασε από την κρίση του ευρώ και έφτασε στο να προεδρεύει στο Eurogroup17:14Βενεζουέλα: Η κυβέρνηση ανακοίνωσε την απελευθέρωση 116 κρατουμένων17:04Μητσοτάκης από Ισπανία: Σήμερα οι χώρες του Νότου πρωταγωνιστούν στην ανάπτυξη της ΕΕ16:54AirBnB: Στο μικροσκόπιο της ΑΑΔΕ τα εισοδήματα - Μπαράζ διασταυρώσεων16:44Θεσσαλονίκη: Δράση υποστήριξης αστέγων από τον Ερυθρό Σταυρό λόγω της επιδείνωσης των καιρικών συνθηκών16:34Πιερρακάκης- Τασούλας: Στόχος μας είναι το 2026 η ανάπτυξη να φτάσει σε κάθε σπίτι16:24Φωτιά σε διαμέρισμα στο Ίλιον16:14Τένις - WTA: Η Μαρία Σάκκαρη στην 52η θέση - Αποκλείσθηκε στην Αδελαΐδα16:04Ο πάπας Λέων συναντήθηκε με την ηγέτιδα της αντιπολίτευσης της Βενεζουέλας Μαρία Κορίνα Ματσάδο15:54"Αποκαλύψεις" - Καρυστιανού: Στις επόμενες εκλογές θα συμμετάσχουμε κι εμείς15:44Ιράν: Συνεχίζουν οι αντικυβερνητικές διαδηλώσεις - Ο Τραμπ "ανοίγει παράθυρο" για διάλογο15:34Εύβοια: Στο νοσοκομείο δασκάλα που ξυλοκοπήθηκε από τον 22χρονο σύντροφό της15:24Ηράκλειο: Προφυλακίστηκε ο 54χρονος που κατηγορείται για κατ' εξακολούθηση βιασμό των παιδιών του15:14Κύπρος: Βροχή παραιτήσεων για τις αποκαλύψεις15:04Θεσσαλονίκη: Κατεπείγουσα προκαταρκτική έρευνα για τον τραυματισμό 45χρονης σε εμπορικό κέντρο14:54Ελβετία: Δικαστήριο διέταξε να παραμείνει υπό κράτηση ο ιδιοκτήτης του μπαρ στο Κραν Μοντανά14:44Πτολεμαΐδα: Συνελήφθη 50χρονος που επιτέθηκε με μαχαίρι και γυάλινο μπουκάλι σε δύο άτομα14:34Νέα Ιωνία: ΙΧ παρέσυρε και σκότωσε 65χρονο14:24
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο