LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /LifeΔημοσίευση: 25 Νοεμβρίου 2021 10:55 | Ανανέωση: 25 Νοεμβρίου 2021 10:55

“Το Πρωινό” - Σερβετάλης: ο Βαλτινός, ο Γονίδης και το εμβόλιο με τον “πίθηκο” (βίντεο)

Αδιάκοπος μαίνεται ο σάλος μετά την αποχώρηση του ηθοποιού από παράσταση μόνο για εμβολιασμένους. “Καυστικός” ο Γρηγόρης Βαλτινός, υπέρ του Σερβετάλη ο τραγουδιστής.

Άρης Σερβετάλης - Το Πρωινό

Συνεχίζεται με την ίδια ένταση η διάσταση απόψεων και η κόντρα που προκάλεσε με την αποχώρηση του από την παράσταση «Ρινόκερος» ο Άρης Σερβετάλης, αρνούμενος να παίξει σε παράσταση μόνο για εμβολιασμένους, λόγω των τελευταίων μέτρων για την αναχαίτιση της πανδημίας.

Μιλώντας στην εκπομπή «Το Πρωινό» του ΑΝΤ1, ο Γρηγόρης Βαλτινός είπε ότι δεν συνηθίζει να σχολιάζει συγκεκριμένες δηλώσεις συναδέλφων του, ανέφερε ωστόσο ότι «γίνεται ένας πόλεμος, όλη η ανθρωπότητα πολεμάει έναν αόρατο εχθρό. Είναι σαν να σου λέει κάποιος επειδή σκοτώνονται κάποιοι στην πρώτη γραμμή, πήγαινε εσύ και εγώ…».

Προσέθεσε πως «κάποιοι δεν μπαίνουν στην διαδικασία του εμβολιασμού ακόμη και από ναρκισσισμό», ενώ όπως αποκάλυψε «έδωσα μάχη για να είναι μόνο για εμβολιασμένους τα θέατρα. Δεν μπορεί κάποιος που κλείστηκε για δύο χρόνια, έδωσε μάχη για αυτόν και τα παιδιά του και εμβολιάστηκε για να προστατευθεί αυτός και τα παιδιά του να κάθεται δίπλα σε κάποιον που να μην ξέρει τι είναι. Δεν μπορούμε να κάνουμε τον κόσμο ένα πολτό και να πούμε “μπείτε όλοι μέσα και αλέστε”».

Από την πλευρά του, ο Σταμάτης Γονίδης έπλεξε το εγκώμιο του Άρη Σερβετάλη, λέγοντας ότι «ο Σερβετάλης ποιεί ήθος, είναι μια γομολάστιχα που σβήνει την μαυρίλα που άφησαν κάποιοι άλλοι σε αυτό το επάγγελμα. Ο άνθρωπος σέβεται αυτό που κάνει, σέβεται τον θεό, τι άλλο να πω εγώ».

Σε ότι αφορά τον ίδιο, ο Σταμάτης Γονίδης είπε «εγώ έχω κάνει εμβόλιο, αλλά το Johnson, γιατί είδα ότι δεν έχει μέσα RNA, που έχουν τα άλλα». Κάνω κάθε χρόνο το αντιγριπικό εμβόλιο που έχει μέσα τον “χιμπαντζή”, τον ιό του πιθήκου», ενώ σε άλλο σημείο της συνέντευξης του είπε «εγώ κάθε πρωί πίνω αγιασμό και κοινωνώ κάθε δύο μήνες, αυτό δεν είναι θαύμα;».


Ειδήσεις σήμερα:

“Το Πρωινό” - Γλυκά Νερά: βίντεο της Καρολάιν λίγο πριν την δολοφονία

Κορονοϊός - Βορίδης: ανησυχούν για τις εκκλησίες, αλλά δεν μιλούν για τις πορείες

Άλιμος - Κονδύλης: διευθυντής σχολείου δεν “άναβε” το καλοριφέρ και “πάγωσαν” οι μαθητές

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΚαιρός: τοπικές βροχές και πτώση θερμοκρασίας την ΠέμπτηΧθες 16:23 | Ειδήσεις

Που αναμένονται καταιγίδες. Πόσο ισχυροί θα πνέουν οι άνεμοι. Που θα υπάρχει έντονη σκόνη στην ατμόσφαιρα. Αναλυτική πρόγνωση ανά περιοχή.


 

Μητσοτάκης από Βρυξέλλες: Η κρίση στη Μέση Ανατολή να μην γίνει περιφερειακή σύγκρουσηΧθες 20:14 | Ειδήσεις

Τι δήλωσε ο Πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, προσερχόμενος στο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο.

Μέση Ανατολή – Βίντεο ντοκουμέντο: Οδοιπορικό του ΑΝΤ1 στην ΙερουσαλήμΧθες 21:17 | Ειδήσεις


Εκεί όπου κάποτε η ευλάβεια και η κατάνυξη βασίλευαν, σήμερα ρουκέτες και πυροβολισμοί ταράζουν τον ιερό τόπο.

Θεσσαλονίκη: Διασωληνώθηκε 17χρονος ποδηλάτης που παρασύρθηκε από αυτοκίνητοΣήμερα 06:51 | Τοπικά Νέα

Πως έγινε το τροχαίο. Σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται ο νεαρός ποδηλάτης, που διασωληνώθηκε από διασώστες του ΕΚΑΒ στο σημείο, όπου έγινε το ατύχημα.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Θεσσαλονίκη: Διασωληνώθηκε 17χρονος ποδηλάτης που παρασύρθηκε από αυτοκίνητο06:50Champions League: Ρεάλ και Μπάγερν στα ημιτελικά06:36Σημεία για rapid test δωρεάν την Πέμπτη06:23Καιρός: τοπικές βροχές και πτώση θερμοκρασίας την Πέμπτη06:09Δικηγόρος έκανε λάθος “κλικ” και “έδωσε” διαζύγιο σε άλλο ζευγάρι23:59Ρέθυμνο: Ένστολοι έσωσαν 6χρονη από πνιγμό23:46Viral ο ψαράς που…βάφτηκε με μελάνι σουπιάς (βίντεο)23:32Τρεις συλλήψεις για παράνομα όπλα σε διαφορετικές περιοχές της Αττικής (εικόνες)23:18Ισπανία – Ιταλία: Το δικαίωμα στην άμβλωση έφερε διπλωματική αντιπαράθεση23:04Άργος - Μυκήνες: Η Ολυμπιακή Φλόγα έγινε δεκτή με ενθουσιασμό (εικόνες)22:51Παναθηναϊκός – Παπαθανάσης: Ξεκινάνε τα χωματουργικά στο νέο γήπεδο22:37Δώρα επικουρικών συντάξεων: Στο Ειδικό Δικαστήριο η υπόθεση της κατάργησης22:25Εποχικές λοιμώξεις: Πρόληψη και αντιμετώπιση22:11Βαρκελώνη – Τσιτσιπάς: Ξεκίνημα…με το δεξί21:57Εξάρθρωση σπείρας που έκανε ριφιφί σε κοσμηματοπωλεία - Τεράστια η λεία τους21:44Εθνική Ελλάδος: Η UEFA ενημέρωσε την ΕΠΟ ότι δεν υπάρχει θετικό δείγμα διεθνούς παίκτη21:30Μέση Ανατολή – Βίντεο ντοκουμέντο: Οδοιπορικό του ΑΝΤ1 στην Ιερουσαλήμ21:17Ταμείο Ανάκαμψης: Η Ελλάδα υπέβαλε το 4ο αίτημα για πληρωμή21:03Τροχαίο: Οδηγοί πιάστηκαν στα χέρια και τις έφαγε… αστυνομικός20:49Κασσελάκης: Η δεξιά καπηλεύεται πατρίδα, θρησκεία, οικογένεια (βίντεο)20:35
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο