LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΚοινωνίαΔημοσίευση: 23 Νοεμβρίου 2021 23:27 | Ανανέωση: 23 Νοεμβρίου 2021 23:30

Κακοκαιρία: διακοπή κυκλοφορίας σε Ποσειδώνος και Πέτρου Ράλλη

Απεγκλωβισμοί πολιτών απο πυροσβέστες και δεκάδες κλήσεις για άντληση υδάτων. Μετ'  εμποδίων η διεξαγωγή κυκλοφορίας και σε άλλους κεντρικούς οδικούς άξονες.

καιρός - βροχή - καταιγίδα - νύχτα - κακοκαιρία

(εικόνα αρχείου)

Προβλήματα προκάλεσε στην Αττική η ισχυρή βροχόπτωση, που εκδηλώθηκε σε πολλές περιοχές του Λεκανοπεδίου, αργά το βράδυ της Τρίτης.

Στελέχη της Πυροσβεστικής κλήθηκαν να παρέμβουν σε πολλές περιπτώσεις για απεγκλωβισμούς πολιτών και για άντληση υδάτων από σπίτια και καταστήματα, ενώ διακόπηκε η κυκλοφορία σε κεντρικούς οδικούς άξονες.

Πυροσβεστική: δεκάδες κλήσεις για παροχή βοήθειας στην Αττική

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Πυροσβεστικής, «μετά την εκδήλωση έντονων βροχοπτώσεων στην Περιφέρεια Αττικής από τις 22:00 της Τρίτης έως τα μεσάνυχτα, το Κέντρο Επιχειρήσεων του Πυροσβεστικού Σώματος έλαβε 83 κλήσεις, ως κάτωθι:

Στην περιοχή του Μοσχάτου – Ταύρου 46 κλήσεις:

  • 35 κλήσεις για αντλήσεις υδάτων και
  • 11 κλήσεις για μεταφορές ατόμων σε ασφαλή σημεία

Στην περιοχή της Καλλιθέας 32 κλήσεις:

  • 26 κλήσεις για αντλήσεις υδάτων και
  • 6 κλήσεις για μεταφορές ατόμων σε ασφαλή σημεία

Στην περιοχή του Παλαιού Φαλήρου

  • 1 κλήση για άντληση υδάτων και
  • 1 κλήση για μεταφορά ατόμου σε ασφαλή σημείο.

Στην περιοχή του Αγίου Ιωάννη Ρέντη

  • 1 κλήση για άντληση υδάτων και
  • 2 κλήσεις για μεταφορές ατόμων σε ασφαλή σημεία.
Παραμένει σε εφαρμογή το επιχειρησιακό σχέδιο για την αντιμετώπιση κινδύνων από την εκδήλωση πλημμυρών, καθώς και των συνοδών τους φαινομένων, ενώ οι Πυροσβεστικές Υπηρεσίες των περιοχών που αναμένεται να εξελιχθούν τα φαινόμενα παραμένουν σε κατάσταση αυξημένης ετοιμότητας και περαιτέρω κλιμάκωσης, εφ’ όσον απαιτηθεί, με διασπορά του προσωπικού και των οχημάτων, προκειμένου να αντιμετωπιστούν άμεσα τυχόν προβλήματα.

Παρακαλούμε τους συμπολίτες μας, να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί και σε περίπτωση εκδήλωσης επικίνδυνων καιρικών φαινομένων, να ακολουθούν πιστά τις υποδείξεις των αρμόδιων Αρχών».

Διακοπή κυκλοφορίας

Σύμφωνα με ενημέρωση από την Τροχαία, λίγο μετά τις 23:00 της Τρίτης, διακόπηκε λόγω της έντονης βροχόπτωσης, η κυκλοφορία των οχημάτων στην Λεωφόρο Ποσειδώνος.

Η διακοπή κυκλοφορίας έγινε από τους αστυνομικούς στο ύψος του Δέλτα Φαλήρου, στο ρεύμα κυκλοφορίας προς την Λεωφόρο Συγγρού.

Πρόκειται για το σημείο στο οποίο στην προηγούμενη ισχυρή κακοκαιρία, την κακοκαιρία "Μπάλλος", ένα αστικό λεωφορείο είχε μετατραπεί σε "υποβρύχιο" και δεκάδες επιβάτες αναγκάστηκαν να περπατήσουν, για να απομακρυνθούν από το όχημα, βουτηγμένοι στα νερά για να μην κινδυνεύσει περισσότερο η ζωή τους.

ΚΑΚΟΚΑΙΡΙΑ ΜΠΑΛΛΟΣ - ΑΤΤΙΚΗ - ΠΟΣΕΙΔΩΝΟΣ - ΛΕΩΦΟΡΕΙΟ - ΠΛΗΜΜΥΡΕΣ

Λεωφορείο - Ποσειδώνος - κακοκαιρία

Λεωφορείο - Ποσειδώνος - κακοκαιρία

ΚΑΚΟΚΑΙΡΙΑ ΜΠΑΛΛΟΣ - ΑΤΤΙΚΗ - ΠΟΣΕΙΔΩΝΟΣ - ΛΕΩΦΟΡΕΙΟ - ΠΛΗΜΜΥΡΕΣ

ΚΑΚΟΚΑΙΡΙΑ ΜΠΑΛΛΟΣ - ΑΤΤΙΚΗ - ΠΟΣΕΙΔΩΝΟΣ - ΛΕΩΦΟΡΕΙΟ - ΠΛΗΜΜΥΡΕΣ

Γύρω στις 23:15 , η Τροχαία ενημέρωσε ότι λόγω της έντονης βροχής, διακόπηκε η κυκλοφορία των οχημάτων και στην Πέτρου Ράλλη, στο τμήμα από την οδό Αγίας Άννης, στο ρεύμα προς την Λεωφόρο Κηφισσού. Λίγη ώρα μετά τις 00:30 ο δρόμος άνοιξε και πάλι και η κυκλοφορία των οχημάτων διεξαγόταν κανονικά.

Ακόμη, λόγω της κακοκαιρίας και της ισχυρής βροχής, λίγο πριν απο τα μεσάνυχτα, διακόπηκε η κυκλοφορία των οχημάτων και στον παράδορμο της Λεωφόρου Κηφισσού, στο ρεύμα προς την Πειραιώς, από το ύψος της Λεωφόρου Γεωργίου Παπανδρέου.

Ειδήσεις σήμερα:

Κορονοϊός: θρήνος για τον Περίανδρο Χατζηγιάννη (εικόνες)

Κιλκίς: νεκρή σε τροχαίο 25χρονη οδηγός (βίντεο)

Αναλώσιμοι 4: ο Τζέισον Στέιθαμ… οπλισμένος στην Θεσσαλονίκη (βίντεο)

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΕυρωεκλογές - Μητσοτάκης: Πρέπει να είμαστε η κυρίαρχη πολιτική δύναμη για να συνεχίσουμε τις μεταρρυθμίσεις (εικόνες)Σήμερα 13:11 | Ειδήσεις

"Εμείς σας μιλάμε για το πώς θέλουμε να αλλάξουμε τη χώρα και το μόνο μέλημα των άλλων είναι πώς θα πέσει ο Μητσοτάκης", είπε μεταξύ άλλων ο Πρωθυπουργός.

Πειραιάς - Κατάρρευση κτηρίου: θρήνος στο “τελευταίο αντίο” για τον αστυνομικό (εικόνες)Σήμερα 17:21 | Ειδήσεις

Σε κλίμα οδύνης συγγενείς και φίλοι αποχαιρέτισν για τελευταία φορά τον αστυνομικό που έασε τη ζωή του όταν τον καταπλάκωσε κτήριο στον Πειραιά.

Καταγγελία - Basket League: Μπασκετμπολίστας ξυλοκόπησε την σύντροφο τουΣήμερα 13:34 | Ειδήσεις

Η γυναίκα κατέθεσε μήνυση για σωματικές βλάβες κατά του συντρόφου της. 

Χιλή: Η στιγμή της διάσωσης ζευγαριού από χιονισμένα βουνά (βίντεο)Τρίτη 16 Απριλίου 2024 17:56 | Ειδήσεις

Τέσσερις μέρες αγωνίας πέρασε το ζευγάρι που είχε χαθεί μέσα στα χιονισμένα βουνά.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Χιλή: Η στιγμή της διάσωσης ζευγαριού από χιονισμένα βουνά (βίντεο)18:18Δανία: Εκκένωση του αεροδρομίου μετά από απειλή για βόμβα18:03Ενδοοικογενειακή βία: Πέντε συλλήψεις στη Δυτική Ελλάδα17:49Πειραιάς - Κατάρρευση κτηρίου: θρήνος στο “τελευταίο αντίο” για τον αστυνομικό (εικόνες)17:34Γάζα: Συνάντηση ΥΠΕΞ Τουρκίας και Αιγύπτου – Νέος κύκλος αίματος στη Δυτική Όχθη17:21Επεισοδιακή καταδίωξη στο κέντρο της Αθήνας17:07AEK: Εγκαινιάστηκε το Μουσείο Ιστορίας της ομάδας (εικόνες)16:53“Παγιδευμένοι” - Νέα επεισόδια: Αγωνία και διλήμματα για τον Δημήτρη και την Άννα (εικόνες)16:38Ριζούπολη: Φωτιά σε διαμέρισμα 16:25Πειραιάς - Κατάρρευση κτηρίου: προφυλακιστέος ο εργολάβος16:11Ιωάννινα: νεκρή γυναίκα σε φωτιά σε καμινάδα15:58Ευρωεκλογές - Ανδρουλάκης: Να αποδοκιμαστεί η κυβέρνηση πού περιφρονεί την αυτοδιοίκηση (εικόνες)15:44Κακοκαιρία - Πήλιο: Επιχείρηση απεγκλωβισμού οικογένειας από την Πυροσβεστική15:30Σαραντάπορο - Βασιλική Πλεξίδα: Φόρος τιμής για τα 7 χρόνια από την πτώση του ελικοπτέρου (εικόνες)15:16Φιντάν: Εάν δεν ιδρυθεί Παλαιστινιακό κράτος η κρίση θα συνεχιστεί15:02“Ανακαινίζω - Νοικιάζω”: εκατοντάδες εγκρίσεις αιτήσεων τις πρώτες ημέρες14:49Απάτη - Σέρρες: παρίσταναν τους λογιστές και απέσπασαν λεία “μαμούθ”14:36Καταγγελία - Basket League: Μπασκετμπολίστας ξυλοκόπησε την σύντροφο του14:22Θεσσαλονίκη: παιδί παρασύρθηκε από ηλεκτρικό πατίνι14:09Πογέτ: Τελείωσα το συμβόλαιό μου και είμαι ελεύθερος13:55
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο