LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΟικονομίαΔημοσίευση: 23 Νοεμβρίου 2021 16:52 | Ανανέωση: 24 Νοεμβρίου 2021 08:07

Black Friday στην ασφάλεια αυτοκινήτου: Συνολική έκπτωση έως 53%

Το Pricefox.gr καλεί τους ιδιοκτήτες αυτοκινήτων να εκμεταλλευθούν τις μεγάλες προσφορές, λόγω της Black Friday και να κλείσουν άμεσα το συμβόλαιο τους, σε εξαιρετικά συμφέρουσα τιμή.

Pricefox - Black Friday

Όπως αναφέρεται σε σχετική ενημέρωση από το pricefox.gr, «Οι Black Friday προσφορές ξεκίνησαν! Εσύ σκέφτεσαι τι να αγοράσεις, αν πρέπει να το αγοράσεις και αν μπορείς να το αγοράσεις. Ξέρω ακριβώς πως νιώθεις…Αυτός είναι και ο λόγος που διαβάζεις αυτό το άρθρο! Οι Black Friday προσφορές θα διαρκέσουν μόνο μια εβδομάδα και οι αποφάσεις σου πρέπει να είναι έξυπνες και γρήγορες!

Γνώριζες πως η προσφορά μεγάλων εκπτώσεων στην ασφαλιστική αγορά είναι πρόκληση και πως όλο και περισσότερες ασφαλιστικές εταιρείες παρέχουν προσφορές στην ασφάλεια αυτοκινήτου;

Ειδικά με την αύξηση των ατυχημάτων στην Ελλάδα, οι τιμές για ασφάλεια αυτοκινήτου ενδέχεται να αλλάξουν ραγδαία μετά την αλλαγή του χρόνου κάνοντας αυτό το Black Friday μια έξυπνη και οικονομική λύση για να εξοικονομήσεις χρήματα για έναν ολόκληρο χρόνο.

Στο Pricefox ειδικά από αυτήν την εβδομάδα είναι για σένα η καλύτερη και η πιο συμφέρουσα περίοδος για να αγοράσεις την ασφάλεια αυτοκινήτου σου. Μην ξεχνάς ότι πάντα πρέπει να συγκρίνεις τις τιμές γιατί διαφέρουν από τη μια ασφαλιστική εταιρεία στην άλλη, ιδιαίτερα στις προσφορές Black Friday. Οι προσφορές Black Friday για ασφάλεια αυτοκινήτου ξεκινήσουν από σήμερα 24 Νοεμβρίου και θα διαρκέσουν λίγες ημέρες.

Στο Pricefox μπορείς εύκολα και γρήγορα να συγκρίνεις μέσα σε 30’’ όλες τις Black Friday προσφορές της αγοράς και να αγοράσεις την ασφάλεια αυτοκινήτου σου από 5€/μήνα, την ασφάλεια αγροτικού σου από 8€/μήνα ή ακόμα και την ασφάλεια επαγγελματικού οχήματος σου από 10€/μήνα και να επωφεληθείς από τις επιπλέον εκπτώσεις του Black Friday που συνολικά φτάνουν έως 53%.

Pricefox - Black Friday

Οι εκπτώσεις Black Friday ξεκίνησαν σήμερα! Μην χάσεις τις προσφορές κορυφαίων εταιρειών που θα σε βοηθήσουν να εξοικονομήσεις ακόμα περισσότερα χρήματα. Μπες στο Pricefox και πάρε τις καλύτερες Black Friday προσφορές για την ασφάλεια αυτοκινήτου σου».


Ειδήσεις σήμερα:

Ο Μπάιντεν προσκάλεσε 110 χώρες στη Ψηφιακή Σύνοδο για τη Δημοκρατία

Κακοκαιρία στην Αττική: δεκάδες απεγκλωβισμοί πολιτών από την Πυροσβεστική

Τηλεργασία – Υπουργείο Εργασίας: αποζημίωση για όσους δουλεύουν από το σπίτι


Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΦλώρος: Έχασα την ψυχραιμία μου και ακολούθησα τον κ. Γραμμένο έξω από την αίθουσα...Σήμερα 16:33 | Ειδήσεις

"Επειδή όμως έχω μια πολύ σημαντική ιδιότητα αυτή του Έλληνα βουλευτή έπραξα απολύτως λάθος . Δεν αρμόζει αυτή η συμπεριφορά σε Έλληνα βουλευτή" δήλωσε ο κ. Φλώρος

Τέμπη: Εισαγγελική έρευνα για την απομάκρυνση υλικών από το σημείο της τραγωδίαςΣήμερα 12:42 | Ειδήσεις

Ενδελεχής έρευνα για την απομάκρυνση υλικών και την επιχωμάτωση του σημείο της τραγωδίας διατάχθηκε από την αντιεισαγγελέα Λάρισας.

Κορονοϊός - Γρίπη: Πόσοι θάνατοι καταγράφηκαν την προηγούμενη εβδομάδαΣήμερα 17:09 | Ειδήσεις

Τι δείχνουν τα στοιχεία της εβδομαδιαίας επιδημιολογικής έκθεσης του ΕΟΔΥ για τους θανάτους, τις εισαγωγές στα νοσοκομεία και τους διασωληνωμένους.

Καλλιάνος: Μπαμπά μου σε αγαπάω απέραντα και σου ζητώ συγνώμη...Σήμερα 14:49 | Ειδήσεις

Συγκινεί στην ανάρτηση του ο Γιάννης Καλλιάνος. Πώς αποχαιρετά τον πατέρα του

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Βόλος: Απείλησε τον αδερφό του και πήγε φυλακή17:58Κίνημα #metoo - Χάρβεϊ Γουάινστιν: Το ανώτατο δικαστήριο της Νέας Υόρκης ακύρωσε την καταδίκη του17:45Φλώρος: Έχασα την ψυχραιμία μου και ακολούθησα τον κ. Γραμμένο έξω από την αίθουσα...17:32Κορονοϊός - Γρίπη: Πόσοι θάνατοι καταγράφηκαν την προηγούμενη εβδομάδα17:18Θεσσαλονίκη: Μηχανή παρέσυρε και τραυμάτισε τροχονόμο17:04Έκθεση ανθρωπίνων δικαιωμάτων - Τουρκικό ΥΠΕΞ: Αβάσιμοι οι ισχυρισμοί των ΗΠΑ16:51“Ο Πρώτος από εμάς” - Sneak Preview: εκπλήξεις και καυγάδες στο επεισόδιο της Πέμπτης (βίντεο)16:37Τουρκικά ΜΜΕ: Η Γερμανία βλέπει θετικά την πώληση Eurofighters στην Τουρκία16:23Άλκης Καμπανός: Απομακρύνονται τα ενθύμια από το σημείο της δολοφονίας του 16:09ΑΑΔΕ: Φύλλα κοκαΐνης “κρυμμένα” σε λιπάσματα (εικόνες)15:56Ελληνικό: Πάνω από 300 βόμβες βρέθηκαν στον πρώην αεροδρόμιο15:42Αφρικανική σκόνη: Πέρασε από την Ελλάδα στην Τουρκία15:28Φλώρος: Αφέθηκε ελεύθερος μετά την απολογία - Ο όρος για τον Γραμμένο15:15“Ψυχοκόρες”: Η ερωτική εξομολόγηση του Παύλου στη Βασιλική (βίντεο)15:02Καλλιάνος: Μπαμπά μου σε αγαπάω απέραντα και σου ζητώ συγνώμη...14:51Νίκαια: Δημοτικός σύμβουλος γρονθοκόπησε αντιδήμαρχο14:38ΤτΕ: Εύσημα και “καμπανάκια” για τις τράπεζες14:25Μαδρίτη – Σάκκαρη: Πρόκριση μετά από εντυπωσιακή εμφάνιση14:12Μαρινάκης: Έπεσαν οι μάσκες για κόμματα που εξελέγησαν με σημαία την Εκκλησία (βίντεο)13:58Ο Φλώρος απολογείται για το επεισόδιο με τον Γραμμένο13:45
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο