LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /LifeΔημοσίευση: 18 Νοεμβρίου 2021 11:41

“The 2Night Show” – Παναγιώταρου: ο χωρισμός και οι φήμες για νέο έρωτα στη ζωή της

Η εξομολόγηση της για το πως βιώνει τις σχέσεις της, η βοήθεια από ψυχολόγο και η αγάπη για τη μουσική.

THE 2NIGHT SHOW - ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΑΡΝΑΟΥΤΟΓΛΟΥ - ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΡΟΥ

Στο «The 2Night Show» βρέθηκε καλεσμένη το βράδυ της Τετάρτης η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου, που μίλησε, μεταξύ άλλων, στον Γρηγόρη Αρναούτογλου για τον χωρισμό της από τον Αριστομένη Γιαννόπουλο, τις φήμες για νέο έρωτα στη ζωή της, αλλά και το J2US.

«Με τον Αριστομένη είχαμε το ίδιο ήθος και τις ίδιες αρχές. Αυτό βγήκε και στον χωρισμό, γιατί πολλές φορές στον χωρισμό φαίνονται οι άνθρωποι, εκεί βλέπεις πράγματα που ούτε φανταζόσουν. Οι σχέσεις πιστεύω αλλάζουν μορφή, δεν χάνονται. Η αγάπη παραμένει, απλά μπορεί να αλλάξει μορφή. Από ερωτική, μπορεί να γίνει φιλική μια σχέση, όπως έγινε και με εμάς. Η αγάπη όμως παρέμεινε.

Στην αρχή ένιωσα μια ανασ

THE 2NIGHT SHOW - ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΑΡΝΑΟΥΤΟΓΛΟΥ - ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΡΟΥφάλεια απέναντι στα media, αλλά δώσαμε λίγο χρόνο. Δε μου αρέσει να προβάλλω την προσωπική μου ζωή αλλά αυτό ήταν αναπόφευκτο. Εμείς χωρίσαμε Αύγουστο και αυτό βγήκε στα φώτα τον Οκτώβρη. Αφήσαμε λίγο χρόνο να το συνειδητοποιήσουμε πρώτα εμείς. Στην αρχή πίστευαν πάρα πολύ ότι υπάρχει κάποιο τρίτο πρόσωπο το οποίο μας οδήγησε στον χωρισμό, αλλά γίνεται και τώρα πολύ.

Έχει περάσει καιρός και δεν έχω δείξει κάτι για την προσωπική μου ζωή. Δεν περίμενα ποτέ ότι θα ήμουν μόνη όπως αυτή την εποχή. Ήμουν άνθρωπος των σχέσεων, το είχα ψάξει αυτό και είχα πάει και σε ψυχολόγο. Γαντζωνόμουν πάνω από κάποιον, είχα ανασφάλεια. Δεν μπορούσα να σταθώ στα πόδια μου», είπε η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου.

THE 2NIGHT SHOW - ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΑΡΝΑΟΥΤΟΓΛΟΥ - ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΡΟΥ

Σχετικά με την παρουσία της στο J2US και τη συνεργασία της με την Κατερίνα Λιόλιου η ξανθιά καλλονή αποκάλυψε, «Η πρόταση ήρθε από τους ανθρώπους του Νίκου Κοκλώνη. Και με τον ίδιο τον Νίκο έχω πολύ καλές σχέσεις, τον είχα συναντήσει και στη Μύκονο το καλοκαίρι και ήταν κάτι για το οποίο χάρηκα πάρα πολύ που μου έγινε αυτή η πρόταση γιατί μου αρέσει πολύ η μουσική. Βρήκα την ευκαιρία να δείξω και μια άλλη πλευρά μου που δεν την γνώριζε ο κόσμος. Δεν είχα ποτέ το μικρόβιο να γίνω τραγουδίστρια, ποτέ, έπαιζα όμως πιάνο και κιθάρα».

Πηγή: fthis.gr

Ειδήσεις σήμερα:

Κορονοϊός – Πάτρα: Διασωληνώθηκε βρέφος δυο μηνών

Τραγωδία στην Αργολίδα: Λεωφορείο παρέσυρε γυναίκα

Κρήτη: Φονική σύγκρουση ΙΧ με βυτιοφόρο (εικόνες)


Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Φενερμπαχτσέ – Ολυμπιακός: Πασάς… στην Πόλη ο “Θρύλος”!00:52“Ψυχοκόρες” στον ΑΝΤ1 τέσσερις φορές την εβδομάδα: Τι θα δούμε στα νέα επεισόδια (εικόνες)00:23ECL: Ήττα και αποκλεισμός για τον ΠΑΟΚ23:59Μπριζίτ Μακρόν: Η ζωή της μεταφέρεται στη μικρή οθόνη23:47Βία ανηλίκων: Ξυλοδαρμός ανηλίκου…για το TikTok (βίντεο)23:35Πάτρα: Γκαραζόπορτα πλάκωσε γυναίκα23:22ΑΠΘ - SeaCare: Φοιτητική Ομάδα διακρίθηκε σε Παγκόσμιο Διαγωνισμό Καινοτομίας23:08Ενδοοικογενειακή βία - Βία ανηλίκων: Οι αστυνομικές δράσεις το πρώτο 15μερο του Απριλίου (βίντεο)22:55Τσίπρας: Στη Μέση Ανατολή, η Ευρώπη δεν είναι με τη σωστή πλευρά της Ιστορίας22:41Ιρλανδία: Συγγενείς των θυμάτων της φονικότερης φωτιάς δικαιώθηκαν μετά από 43 χρόνια22:28Σημεία για rapid test δωρεάν την Παρασκευή22:14Διασύνδεση POS με ταμειακές - Χατζηδάκης: Καμία παράταση22:01Κόρινθος: Θρίλερ με σορό γυναίκας στη θάλασσα21:47Δάγκειος πυρετός: “Συναγερμός” από τον ΠΟΥ για τη Λατινική Αμερική21:34Βαρκελώνη – Τσιτσιπάς: “Ανίκητος” στο χώμα!21:20Αττική Οδός: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις το βράδυ της Πέμπτης21:07Δολοφονία στην Ιεράπετρα: Προφυλακίστηκε ο 45χρονος κατηγορούμενος20:53Δομοκός: Ψευδοροφή έπεσε στα θρανία μαθητών (εικόνες)20:40Αλέν Ντελόν: Η Ουκρανία θα του απονείμει παράσημο20:26Το βίντεο του ξυλοδαρμού 8χρονου από 7χρονο στο TikTok και οι αντιδράσεις των γονιών20:13
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο