LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΑθλητικάΔημοσίευση: 18 Νοεμβρίου 2021 08:06

Μάντσεστερ Σίτι - Μεντί: Νέες κατηγορίες για βιασμό

Ο διεθνής Γάλλος αμυντικός προφυλακίστηκε στα τέλη του περασμένου Αυγούστου κατηγορούμενος για βιασμούς και σεξουαλική επίθεση.

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ - ΜΠΕΝΤΖΑΜΙΝ ΜΕΝΤΙ

Ο διεθνής Γάλλος αμυντικός της Μάντσεστερ Σίτι, Μπεντζαμέν Μεντί εμφανίστηκε την Τετάρτη (17/11) ενώπιον Βρετανού δικαστή για τους δύο επιπλέον βιασμούς γυναικών, για τους οποίους κατηγορήθηκε την Τρίτη (16/11).

Έχοντας προφυλακιστεί απ’ τα τέλη Αυγούστου, ο παγκόσμιος πρωταθλητής του 2018 κατηγορείται πλέον συνολικά για έξι βιασμούς και μία σεξουαλική επίθεση που διαπράχθηκαν μεταξύ του Οκτωβρίου του 2020 και του Αυγούστου του 2021.

Ο 27χρονος μπακ εμφανίστηκε μέσω τηλεδιάσκεψης στο Magistrates' Court του Μάντσεστερ, δηλώνοντας απλά την παρουσία του. Η δικαστής Μάργκαρετ ΜακΚόρμακ ενημέρωσε τον Μεντί ότι θα εμφανιστεί ξανά το πρωί της Πέμπτης (18/11) στο δικαστήριο του Τσέστερ, ώστε οι νέες διώξεις να συνδεθούν με αυτές που ξεκίνησαν τον Αύγουστο. Η δε δίκη του έχει προγραμματιστεί να ξεκινήσει στις 24 Ιανουαρίου.

Ειδήσεις σήμερα:

Γεραπετρίτης: Επίθεση Ρουβίκωνα με μπογιές στο σπίτι του (βίντεο)

Κορονοϊός: Δωρεάν rapid test την Πέμπτη σε 187 σημεία της χώρας

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Μαγική εμφάνιση κόντρα στους Λέικερς (βίντεο)

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΙράν: Οι εκρήξεις, το Ισραήλ και η επίθεση για αντίποινα (βίντεο)Σήμερα 09:25 | Ειδήσεις

Τι αναφέρουν διεθνή ΜΜΕ για την αεροπορική βάση που μπήκε στο "στόχαστρο". Τα κρατικά ισραηλινά ΜΜΕ υποβαθμίζουν την ισραηλινή επίθεση. Τι λέει η Τεχεράνη.

Κακοκαιρία: Νέο έκτακτο δελτίο ΕΜΥ για ισχυρές καταιγίδες και χαλάζιΣήμερα 12:06 | Ειδήσεις

Που και πότε θα κάνουν αρχικά την εμφάνιση τους τα έντονα δαινόμενα. Αναλυτική πρόγνωση ανά περιοχή.

Μητσοτάκης για Visa Express: Απτή απόδειξη της προσέγγισης Ελλάδας - ΤουρκίαςΣήμερα 12:23 | Ειδήσεις

Μετά την υλοποίηση της Visa Express οι αφίξεις Τούρκων πολιτών στη Λέσβο από το τέλος Μαρτίου έως την Τετάρτη ήταν αυξημένες κατά 868% σε σύγκριση με το 2023

Ειδική Παροχή Μητρότητας: Οδηγός για νέες δικαιούχουςΣήμερα 12:37 | Ειδήσεις

12 ερωτήσεις - απαντήσεις για την Ειδική Παροχή Μητρότητας σε ελ. επαγγελματίες, αυτοαπασχολούμενες και αγρότισσες και για την μεταβίβαση του δικαιώματος στους πατέρες.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Θεσσαλονίκη: Φωτία σε πολυκατοικία (βίντεο)14:08“Απάτητες παραλίες”: οι 198 περιοχές προστασίας στην Ελλάδα13:57Κιμ Γιονγκ Ουν - “Φιλικός Πατέρας”: Το νέο τραγούδι αφιερωμένο στον Βορειοκορεάτη ηγέτη (βίντεο)13:44Γάζα: Το Κατάρ θα επανεξετάσει τον ρόλο μεσολαβητή για εκεχειρία13:31Ειδική Παροχή Μητρότητας: Οδηγός για νέες δικαιούχους13:18Νίσυρος: Αυξάνεται ο αριθμός των παιδιών που φέρονται να έπεσαν θύματα του αρχαιοφύλακα13:05Φυλακές Κορυδαλλού: Δεκάδες κινητά τηλέφωνα βρέθηκαν στα κελιά (βίντεο)12:51Μητσοτάκης για Visa Express: Απτή απόδειξη της προσέγγισης Ελλάδας - Τουρκίας12:37Κικίλιας για κακοκαιρία: Ο κρατικός μηχανισμός πρέπει να είναι έτοιμος12:24Κακοκαιρία: Νέο έκτακτο δελτίο ΕΜΥ για ισχυρές καταιγίδες και χαλάζι12:10Πρόστιμα σε εταιρείες για πλασματικές εκπτώσεις11:56Μυτιλήνη: Ο Μητσοτάκης επισκέφτηκε την πύλη εισόδου των Τούρκων τουριστών (εικόνες)11:44“MyCoast”: η ψηφιακή εφαρμογή καταγγελιών για τις παραλίες11:30Σάμος: Σεισμός “ταρακούνησε” το νησί11:16Ακάθιστος Ύμνος: Οι Χαιρετισμοί στην Παναγία και η διάσωση της Κωνσταντινούπολης11:04Ευρωεκλογές - ΣΥΡΙΖΑ: Ο Παπανώτας, ο Τσίπρας και η παρουσίαση του ευρωψηφοδελτίου10:51Ηράκλειο: Ξυλοδαρμός 14χρονου σε σχολείο - Το βίντεο που τράβηξαν συμμαθητές του10:37Κατάταξη UEFA: Η θέση της Ελλάδας μετά την πρόκριση του Ολυμπιακού10:25Λάρισα: “Σήκωσαν” πακτωμένο χρηματοκιβώτιο από κατάστημα10:12Κυριακή Γρίβα: Ο πατέρας της μήνυσε τους αστυνομικούς που “σε πέντε λεπτά την ξεφορτώθηκαν”09:58
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο