LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /Υγεία - ΠεριβάλλονΔημοσίευση: 13 Νοεμβρίου 2021 21:49 | Ανανέωση: 13 Νοεμβρίου 2021 22:01

Κορονοϊός: Εισαγγελική παρέμβαση για τον “αρνητή” επόπτη υγείας

Φέρεται να παρότρυνε ασθενή με COVID-19 να μην διασωληνωθεί. Η άτυχη γυναίκα, που ήταν ανεμβολίαστη, κατέληξε ύστερα από επιπλοκές της νόσου.

Εντατική - ΜΕΘ - Ελληνική Εταιρεία Εντατικής Θεραπείας

Εισαγγελική παρέμβαση για τον επόπτη υγείας που φέρεται να συμβούλευε μία 51χρονη ασθενή με κορονοϊό να αρνηθεί τη διασωλήνωσηΗ ασθενής, που ήταν ανεμβολίαστη, κατέληξε πριν από λίγα 24ωρα στη ΜΕΘ του νοσοκομείου “Παπανικολάου” της Θεσσαλονίκης, ύστερα από επιπλοκές του κορονοϊού.

Τις τελευταίες ώρες είδαν το φως της δημοσιότητας μηνύματα που φέρεται να αντάλλαξε η γυναίκα με επόπτη υγείας, στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Σύμφωνα με αυτά, ο άντρας, που δηλώνει πρώην υγειονομικός, φέρεται να την προέτρεπε να μην διασωληνωθεί. Σε άλλες αναρτήσεις του, δε, ο ίδιος βάλλει κατά του εμβολίου και γιατρών, όπως μεταδίδει το Αθηναϊκό-Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων.

Υπό αυτές τις συνθήκες, ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης ζήτησε από την εισαγγελέα ποινικής δίωξης να παραγγείλει προκαταρκτική έρευνα για να ελεγχθεί ποινικά ο επόπτης.

Κατά πληροφορίες, η έρευνα κινείται σε δύο σκέλη: το πρώτο αφορά στον θάνατο της 51χρονης και ερευνάται κάθε αξιόποινη πράξη που προκύψει, ενώ το δεύτερο αφορά στις αναρτήσεις για το εμβόλιο κατά του κορονοϊού και τους γιατρούς. Στην τελευταία περίπτωση, το αδίκημα που εξετάζεται είναι αυτό της διασποράς ψευδών ειδήσεων.

Η έρευνα ανατέθηκε στην Αστυνομία.

Ειδήσεις σήμερα:

Λευκάδα: Κοκαΐνη κρυμμένη σε κρύπτη αυτοκινήτου (βίντεο)

Σύνδρομο Down: Ο Κυριάκος με το μπουζούκι σπάει όλα τα στερεότυπα (βίντεο)

F1 – Βραζιλία: “Καμπάνα” στον Χάμιλτον


Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Αργεντινή: Μαζικές διαδηλώσεις κατά της λιτότητας και υπέρ της αύξησης των πόρων των Πανεπιστημίων (εικόνες)09:30Ηράκλειο: Ήπιε, δεν βρήκε ταξί και πήρε τηλέφωνο την Άμεση Δράση!09:16Σεπόλια: Εμπρησμός σε ΑΤΜ και ζημιές σε σούπερ-μάρκετ (εικόνες)09:02ΗΠΑ - Ουκρανία: Εγκρίθηκε από το Κογκρέσο το πακέτο Μπάιντεν 08:49Ιράν: Απαγόρευσε ξανά στις γυναίκες την είσοδο σε γήπεδο ποδοσφαίρου08:35“The 2Night Show” – Βαλαβάνη: Δεν θέλω να κάνω τα ίδια “λάθη” με τη νέα μου σχέση08:22Αφρικανική σκόνη: Πότε υποχωρεί το φαινόμενο - Επιπτώσεις στην υγεία και οδηγίες προστασίας (εικόνες)08:09Δολοφονία Λυγγερίδη – Καπερνάρος: Περιμένω πιέσεις για να κλείσουν στόματα…07:55“The 2Night Show” – Χρήστος Άρχος: Τα παιδικά όνειρα, οι σπουδές ψυχολογίας και οι προβλέψεις της χρονιάς (βίντεο)07:42Rapid test δωρεάν την Τετάρτη σε 177 σημεία07:28Ρωσία: Από έλεγχο θα περνούν τα βιβλία για “απαγορευμένες πληροφορίες”07:15ΗΠΑ: Συντριβή αεροσκάφους στην Αλάσκα07:01Εορτολόγιο - 23 Απριλίου: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα 06:48Γκιουλέρ για Στάινμαγερ: Ο άνθρωπος κόβει ντονέρ…06:34ΑΕΚ - Παναθηναϊκός: Μπλόκο της Αστυνομίας στη συγκέντρωση οπαδών06:21Καιρός - Τετάρτη: Σκόνη, λασποβροχές και άνεμοι έως 8 μποφόρ06:07Γενοκτονία Αρμενίων: η κτηνωδία που δεν παραδέχθηκε ποτέ η Τουρκία06:01Βέλγιο: “Μεθυσμένος” οδηγός αθωώθηκε επειδή... “το σώμα του παράγει αλκοόλ”23:59Youth League - Ολυμπιακός: Η επιστροφή των πρωταθλητών, τα ρεκόρ και οι αλλαγές στον θεσμό (εικόνες)23:48Τροχαίο: Σκοτώθηκε οδηγός αυτοκινήτου που έπεσε σε φανάρι23:39
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο