LATEST NEWS
 
Ειδήσεις /ΠολιτικήΔημοσίευση: 11 Νοεμβρίου 2021 15:38

Ολλανδή δημοσιογράφος: ο ΔήμοςΎδρας της κάνει μήνυση

Ο δήμαρχος Ύδρας Γιώργος Κουκουδάκης επιλέγει τη δικαστική οδό μετά τις δηλώσεις της Ολλανδής δημοσιογράφου για τους Υδραίους.

Ολλανδή δημοσιογράφος - Ίνγκεμποργκ Μπέουχελ

Ο δήμαρχος Ύδρας Γιώργος Κουκουδάκης επιλέγει τη δικαστική οδό μετά την επίθεση λάσπης που , όπως λέει χαρακτηριστικά, δέχθηκαν οι Υδραίοι από την Ολλανδή δημοσιογράφο.

Η ίδια προκάλεσε σάλο έπειτα από την προβοκατόρικη ερώτηση στον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη για τα pushbacks.

Ο δήμαρχος, μάλιστα, εκφράζει την έντονη δυσαρέσκειά του και σε ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook.

Αναλυτικά η ανάρτησή του στο Facebook:

«Με τεράστια έκπληξη παρακολούθησα τη χθεσινή συνέντευξη της Κας Ingeborg Beugel στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του KONTRA, στην οποία επιδόθηκε σε μια πρωτοφανή επίθεση λάσπης στους Υδραίους!!! Μας αποκάλεσε ακροδεξιούς, ρατσιστές, Χρυσαυγίτες, ξενοφοβικούς, που τραμπουκίζουμε τους ξένους! Ως Υδραίος και ως Δήμαρχος αυτού του τόπου που φημίζεται για τη φιλοξενία του και γι’ αυτό πολίτες όλου του κόσμου, μεταξύ των οποίων και η εν λόγω Κυρία, τον επιλέγουν όχι μόνο για διακοπές, αλλά και για τόπο διαμονής, νιώθω απίστευτα προσβεβλημένος από τα ασύστολα ψεύδη που ξεστόμισε χθες η Κυρία αυτή και για το λόγο αυτό θα προσφύγω άμεσα στη Δικαιοσύνη! Τέτοιες προσβολές για τους Υδραίους δεν μπορούν να γίνουν ανεκτές!!! Λυπάμαι πολύ που μετά από τόσα χρόνια, κατά τα οποία η τοπική μας κοινωνία έχει αγκαλιάσει την εν λόγω Κυρία, όπως άλλωστε και όλους τους ξένους που μένουν εδώ, εκείνη αυτά έχει να πει για τους συντοπίτες και γείτονες της… Το λόγο πλέον, θα έχει η Δικαιοσύνη, ενώπιον της οποίας θα κληθεί να αποδείξει, μεταξύ άλλων, πότε ακριβώς οι μισοί Υδραίοι ψήφισαν Χρυσή Αυγή….» .

Ειδήσεις σήμερα:

Κορονοϊός: Πέθανε 22χρονος ανεμβολίαστος

Βόλος: Καταδίκη για 80χρονη που ξυλοκοπούσε τον 90χρονο σύζυγό της

Ποινικός Κώδικας: Μόνο ισόβια για βιαστές ανηλίκων

Σημαντικότερες ειδήσεις στη κατηγορίαΜητσοτάκης: Οι αποφάσεις για το Μάτι δεν είναι τελεσίδικεςΣήμερα 18:43 | Ειδήσεις

Ποιος είναι ο στόχος που έχει η κυβέρνηση για τις καθυστερήσεις στην απονομή δικαιοσύνης. Τι είπε ο Πρωθυπουργός για την φονική πυρκαγιά στο Μάτι.

Πρόγραμμα σταθερότητας: Ανάπτυξη στο 2,5% και πρωτογενές πλεόνασμα 2,1% το 2024Σήμερα 17:34 | Ειδήσεις

Τι περιλαμβάνει για χρέος, πληθωρισμό, ανεργία, επενδύσεις και συντάξεις

Εκρήξεις σε Πειραιά - Καλλιθέα: Οι συλλήψεις και αυτοί που “κρύβονται” από πίσω (βίντεο ντοκουμέντο)Σήμερα 19:47 | Ειδήσεις

Οι αστυνομικοί συνέλαβαν τέσσερις δράστες και τους κατηγορούν ως δράστες των βομβιστικών επιθέσεων. Πώς σχετίζονται οι δύο εκρήξεις.

Μαρούσι: Συλλήψεις για τη φονική συμπλοκήΣήμερα 16:27 | Ειδήσεις

Στην σύλληψη τριών ατόμων προχώρησαν οι Αρχές για την φονική συμπλοκή έξω από νυχτερινό μαγαζί στη Λεωφόρο Κηφισίας.

Pοή στη κατηγορία: Ειδήσεις
Εκρήξεις σε Πειραιά - Καλλιθέα: Οι συλλήψεις και αυτοί που “κρύβονται” από πίσω (βίντεο ντοκουμέντο) 20:07Αιτωλοακαρνανία: “Ήρθαν στα χέρια” και του… έκοψε το αυτί19:55Ηγουμενίτσα: Ο Βλαντ βρήκε κι άλλο παράνομο φορτίο σε φορτηγό από την Ιταλία (εικόνες)19:42Φάμελλος: Ο Πρωθυπουργός οφείλει να αποβάλλει τον Βαρτζόπουλο 19:29Θρίλερ στη Ραφήνα: Σορός άνδρα έπλεε στο λιμάνι19:17Καιρός - Μεγάλη Τετάρτη: Τοπικές βροχές και βοριάδες19:04Μητσοτάκης: Οι αποφάσεις για το Μάτι δεν είναι τελεσίδικες 18:51Φωτιά στο Μάτι: Φορτισμένοι οι συγγενείς των θυμάτων - Τι είπαν για την απόφαση (εικόνες) 18:38ΗΠΑ: Καρκινοπαθής μετανάστης κέρδισε 1,3 δις δολάρια στο Powerball (εικόνες)18:26Πρόγραμμα σταθερότητας: Ανάπτυξη στο 2,5% και πρωτογενές πλεόνασμα 2,1% το 202418:14Τουρκία: Η “Γαλάζια Πατρίδα” στο νέο εκπαιδευτικό πρόγραμμα18:01Rapid test δωρεάν τη Μεγάλη Τετάρτη σε 172 σημεία17:54Συλλήψεις για εκρήξεις σε πρατήριο καυσίμων και κάβα17:54Θεσσαλονίκη: 27χρονος παρενόχλησε σεξουαλικά ανήλικη17:48Νομοσχέδιο Δικαιοσύνης – Νατσιός: Επόμενό σας βήμα, θα κλείσετε και τα Πρωτοδικεία17:36Χανιά: ανήλικος ξυλοκόπησε τη γιαγιά του17:24“The 2Night Show”: Λουιζίδη και Αδάμου οι καλεσμένες της Μεγάλης Τρίτης (εικόνες)17:17Απεργία Πρωτομαγιάς: Τα δρομολόγια των πλοίων17:10Νέος Δικαστικός Χάρτης – Κουτσούμπας: Διευκολύνει τη “δικαιοσύνη των ισχυρών”16:57Περού: Δεκάδες νεκροί από πτώση λεωφορείου σε χαράδρα (βίντεο)16:45
Δεν υπάρχει καταχώρηση
BlogsΔεν υπάρχει περιεχόμενο